Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

Taxi I firmos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,
 
Buvo renkamas naujasis Taksi I firmos direktorius, senasis Volkswagen_Passat, atsisakė savo noru. Kaip daugelis pastebėjote, šie direktoriaus rinkimai užtruko kiek ilgiau, nei anksčiau buvusieji. Kodėl taip buvo? Šią savaitę buvau užimtas todėl, po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Žinoma jei šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus. Šiek tiek informacijos. Į Taksi direktoriaus kėdę pildė virš penkiasdešimt žmonių, tad išrinkau penkis PAGRINDINIUS kandidatus (Jų turėjau apie aštuonis, ačiū Gang'ui ir Vyteniui), kurie verti direktoriaus posto. Noriu priminti, kad atrenkant kandidatus pagrindinis dėmesys krypsta į patirtį, nesvarbu kokio gerumo jūsų anketa, be patirties realių šansų nėra nes neįrodot, kad žinot, kaip šiame darbe viskas vyksta ar kaip reikėtų suvaldyti tokį darbą. Rinkimai vyko septynias dienas, kandidatus stebėjau penkias dienas. Štai ir kandidatai, sėkmės analizuojant juos!
 
Edel_Reid Anketa skaitėsi labai lengvai, nebuvo tų bereikalingų sakinių ir patiko, kad pirmoje vietoje žiūrėsi į darbuotojų bendravimą tarpusavyje bei su klientais. Bendravimas kiekviename darbe daug ką reiškia, bet Taksi srityje kur kas svarbesnis, visgi kiekvienas keleivis nori malonaus aptarnavimo, o jei keleiviai bus laimingi tai paskatins juos dažniau kviesti taksistus ir rečiau prašyti administratorių jog juos atkeltų į tam tikrą vietą. Žaidime dirbai Taksi II firmoje. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 122 minutės. Taip, tave sutikt pavyko tik vieną dieną. Štai ir vienintelės dienos stebėjimo rezultatai, šaunuolis tu tikrai vertas vadovaut taksistams, pavyzdžiai: (1,2). Tuo stebėjimą ir baigiau, tikėjausi kažko rimtesnio. Sėkmės!
 
Tomas_Winnetou Kaip ir pats minėjai daugiau niekur nepildai tik į taksi, nes tai tavo vienas iš mėgstamiausių darbų, o jam vadovaut tau būtų vienas malonumas. Patiko tavo keli pastebėti dalykai ir tavo mintys kaip tą reikėtų pakeist, o pažiūrėjus į patirtį - nenusistebėjau tad tapai kandidatu. Iš visų kandidatų vienintelis Tu, dirbai ne taksisto darbą, buvai Ginklų prekeivis. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- virš 400 minučių, laikas nėra tikslus, kadangi stebint supratau, kad negali pademonstruot kaip turi atrodyt geras taksistas. Aptariant veiklą, teko matyt visko. Stebėjau kai landžioji prie tanko, važinėjai bei pažeidinėjai KET, šaudei kartu su kitais bendradarbiais į Medikus bei beginklius žaidėjus. Taip pat stebėjau kai dirbi- ieškai klientų, o radęs Jiems parduodi ginklus. Veikla būtų gera jei pildytum į kito darbo direktoriaus postą, šiam netiko. Sėkmės ir būtinai pildyk sekantį kartą!
 
Run_Away – Taip, aš irgi kviečiau jo mechanikus, kad užpiltų kuro į mašiną.. Jei sąžiningai tai nesitikėjau išvyst tavo anketos, o anketos turinys maloniai nustebino. Net daugiau patirties turintys taksistai ne visada taip užpildo anketą, patiko idėjos bei likęs turinys. Žaidime dirbai Taksi I firmoje. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 846 minutės. Aptariant veiklą, nemačiau nieko kito išskyrus juodą darbą. Tu nuolat budėjai prie San Fierro ligoninės, įlipus klientui nuveždavai jį, o pamatęs iškvietimą priimdavai ir vykdavai į jį. Su slapta paskyra teko naudotis tavo paslaugomis. Buvau tikrai patenkintas, nes aš kaip "naujokas" uždaviau tau klausimų, o tu į juos atsakei- tai tau dar vienas pliusas. Atrodo viskas gerai, bet kadangi visi kandidatai buvo stiprus teko žiūrėt į menkiausias detales. Net negalima to išskirti kaip menkiausiu trūkumu, nes taksi srityje tai didelis minusas. Nesilaikai KET. Per kupstus, stulpus, kartais net šaligatvius.. netuščiažodžiausiu, tai vienintelis tavo minusas. Visa kita labai gerai, nenusimink ir per kitus rinkimus ištaisyk šią klaidą. Sėkmės.
 
Edgaras_Grimali – Visiems gerai žinomas taksistas. Anketa visai nebloga, leidai suprast jog Tu sugebėsi pastatyti tvirtą pamatą ir suburt gerą komandą. Taipogi didelis pliusas Tau, tai tavo sukaupta taksi patirtis, kuri viršija 500000 tūkstančių. Žaidime dirbai Taksi II firmoje. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 825 minutės. Aptariant veiklą, stebėjau visko. Pagrindinė veikla tai darbas, dirbi imdamas iškvietimus, vežiodamas žmonės, teko stebėt kai dalyvauji darbo veikloje- dirbot su juodais taksi automobiliais. Tačiau viskas nėra idealu. Labai nepatiko, kad save iš gerosios pusės parodei tik tada, kai Aš buvau prisijungęs su savo paskyra. Kai stebėjau su slapta, tu tiesiog važinėjai miesto gatvėmis kai kitas, tave aplenkęs kandidatas, aktyviai dirbo vežiodamas serverio žaidėjus. Reziumė manau aiškus, kitas kandidatas pralenkė veikla. Tačiau tu užėmei garbingą vietą šiuose rinkimuose ir žinant tavo tikslą bei pomėgius, nemanau, kad direktoriautum ilgiau nei naujasis Taksi I firmos direktorius. Sėkmės.
 
Tomukas_Meskutis – Anketa gera, galbūt naujų idėjų ir nepasiūlei, bet sugalvojai kaip jas patobulint. Taksisto patirties turi virš 340000 tūkstančių, tad ganėtinai lengvai gavai galimybę kandidatuoti į direktoriaus postą. Žaidime dirbai Taksi I firmoje. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 741 minutė. Veikla buvo geriausia. Visada dirbai, t.y. aktyviai vežiojai serverio žaidėjus, priimdavai iškvietimus į juos vykdavai, budėdavai, o žmogui išėjus ant kelio - suprasdavai ir sustodavai pavežėt. Tau vieninteliam įtakos nedarė tai ar aš prisijungęs ar atsijungęs, tu vistiek dirbai.. dirbai ir dar kartą dirbai.. Kaip ir anketoje minėjai, Taksi darbas tau yra arčiausiai širdies, tad linkiu sėkmės vadovaujant šiam darbui!
 

4c7bcc0a30fc0fa89846801fe38c5936779.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...