Eiti į turinį
Armandas_Coolx

Breaking Bad

Rekomenduoti pranešimai

20577d3865dd417c62d172b2aed42166635.jpg

 

Sveiki, taigi tema apie serialą "Breaking Bad" (Bręstantis Blogis) daugelis kiek pastebėjau iš narių yra matę šį serialą, skatino daugelį temų kur reikėjo patarti kokį serialą žėti, kažkaip ir aš užkibau ant šio kabliuko ir pradėjau žėt tą serialą asmeniškai man labai įdomus nors tik baigiau peržėt 1 - ajį sezoną. Pats serialas susideda iš 5 sezonų (jei neklystu). Pirmasis sezonas išėjo 2008m., antras - 2009m., trečias - 2010m., ketvirtasis - 2011m., penktas - 2012 - 2013m. tarpe.

 

Aprašymas apie serialą kėkvieno sezono -

Pirmojo, antrojo, trečiojo, ketvirto sezonų aprašymas (nesiskiria vienas nuo kito).

 

Volteris Vaitas visą gyvenimą klusniai vadovavosi taisyklėm ir stengėsi įgyvendint amerikietiškąją svajonę. Su mylima žmona jiedu gyvena ramiam priemiesty ir augina sūnų. Į pasaulį beldžiasi dar vienas kūdikis, o neapmokėtų sąskaitų krūva kaupiasi žaibo greičiu. Volteriui, kadaise dirbusiam Nobelio premiją pelniusioj mokslininkų grupėj, neseniai teko imtis vergiško papildomo darbo automobilių plovykloj. Staiga visas jo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom. Kartą apalpęs darbe Voltas sužino, kad jam trečiosios stadijos plaučių vėžys. Gąsdinanti naujiena mokytoją pažadina iš letargo miego, o baimės stygius sužadina naują jėgų antplūdį....

 

 

Penktojo sezono aprašymas

 

Serialo veiksmas sukasi apie chemijos mokytoją Volterį, kuriam netikėtai aptinkamas pažengęs plaučių vėžys, o likęs gyventi laikas - tik mėnesių klausimas. Jo svainis Henkas - policininkas, gaudantis narkotikų platintojus. Iš jo Volteris sužino, jog narkotikų prekeiviai uždirba didžiausius pinigus, nelegaliai gamindami ir pardavinėdami narkotikus gatvėse. Vieną dieną Volteris pamato savo buvusį mokinį Džesį, sprunkantį iš Henko surengto narkotikų reido. Supratęs, jog Džesis yra įsisukęs į narkotikų pasaulį ir pamatęs kaip jis gamina narkotikus, Volteris susiranda jį ir pasisiūlo per savo gyvenimą sukauptomis žiniomis apie chemiją pagaminti geriausią metamfetaminą apylinkėje, siekdamas užsidirbti pinigų skurstančiai šeimai, kuriuos paliktų jiems po mirties.

 

 

Manoji nuomonė apie serialą tai duodu jam didelį pliusą ir vertinu dideliu balu. Aš apskritai retai žiūriu ten visokius Mentalistus ir t.t kuriuos daug kas pastebi jie manęs neįtraukia, o šis serialas nesuprantu kaip, bet paveikti sugebėjo nuo pirmos serijos. Nors tik pabaigiau peržėt pirmajį sezoną tai užtruko man dvi dienas, nes realiai akių atplėšt negaliu nuo kompiuterio ekrano bežiūrint. Laukiu ir kitų nuomonių, kadangi manau tikrai daug kas jau matė visą serialą.

 

Nuoroda kur galite pažiūrėti visiškai nemokamai serialą (LT kalba).

Pirmasis sezonas - SPAUSTI

Antrasis sezonas - SPAUSTI

Trečiasis sezonas - SPAUSTI

Ketvirtasis sezonas - SPAUSTI

Penktasis sezonas - SPAUSTI

 

dc4fda7e30aa139296b2726d38448d1e48.jpg

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...