Eiti į turinį
Svečias Gang_Fozzy

"The Ballas" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Gang_Fozzy

Sveiki,
Buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos lyderis. Senasis, Edga_Sugah, buvo nušalintas dėl pavaduotojo nepriežiūros ir direktoriaus taisyklių pažeidimų. Anketom laiko pildyti skyriau kaip ir įprasta - virš 2 dienų, o anketų sulaukiau 26. Iš pradžių pagalvojau, kad bus sunku atsirinkti kandidatus, bet vėliau paaiškėjo, kad nebuvo dėl ko nerimauti nes vos sugebėjau atsirinkti 3. Rinkimai buvo įdomūs, bet visi kandidatai (įskaitant ir naująjį direktorių) žiauriai nuvylė. Kelis kartus keičiau nuomonę kam duoti direktorių, bet paskutinę dieną vieno kandidato veiksmai viską nulėmė (plačiau apie tai apačioje). Anyways, štai ir kandidatai:

Donatas_Volleee - anketa puiki, reputacija ir patirtis mafijose/gaujose taipogi. Vos išrinkęs kandidatus tave stačiau į favorito kėdę, bet vėliau paaiškėjo, kad į rinkimus žiūrėjai visai nerimtai ir per 5 stebėjimo dienas nesugalvojai net prisijungti. Galbūt per anksti paėmiau į kandidatus, žinant tai, kad tu neseniai buvai padaręs pertrauką nuo žaidimo, bet galvojau, kad tikrai bandysi stengtis dėl šio posto. Jei kitą kartą pildysi, bent jau pasistenk prisijungt žaidime.

Simas_Vinea - anketoje nebuvo prie ko prikibti, o ir mafijose/gaujose nesi naujokas. Praeityje valdžioje tai nesisekė, bet galvojau jau būsi pasikeitęs ir bandžiau suteikti antrą šansą, tik iš visų kandidatų tavimi nusivyliau daugiausiai. Aktyvumas buvo puikus, aišku ne rinkimų metu toks aktyvus nebūni, bet malonu pamatyti, kad stengiesi. Veikla atitiko tikram mafijozui - šaudymas, chaoso kėlimas mieste, /tpdm, bėgiojimas nuo teisėsaugos. Vakar dieną jau buvau nusprendęs, kad direktoriumi tapsi tu, bet oho kiek 10 minučių stebėjimo gali pakeisti. Pavakary turėjau kažkiek laisvo laiko ir sugalvojau užsukt patikrinti kandidatus, pastebėti ką veikia ir ką gi pamačiau? Po LS tiltu stovėjai prie naujoko ir pirkai kreditus? Neužteko dar to, kad pirkai tuos kreditus, tu jį dar ir apgavai. Negi kandidatas į direktorių, nemokamas administratorius taip turėtų elgtis? Gėda, pas mane į kandidatus ilgą laiką nesitikėk patekti. Tikiuosi buvo verta prarasti direktorių dėl 300 kreditų. :)

 
Tik viena iš daug nuotraukų, nenoriu labai žiauriai skriaust. :(
09fe59b876a319f4252b6ba3bbd70aa8480.png



Mccarei_Tfozzi - štai ir naujasis "The Ballas" gaujos lyderis. Kaip ir su Vinea, sugalvojau surizikuot ir paimti naujesnį veidą į gaujos lyderio poziciją. Anketa buvo išsami, rišli, bei lengvai skaitėsi. Mafijų/gaujų patirties turi daugiau nei kiti kandidatai, be to, esi dirbęs pas daug puikių mafijų krikštatėvių bei gaujų lyderių ir tikiuosi iš jų įgyjai kažkiek patirties. Aktyvumas žaidime buvo normalus, bet su veikla nesužavėjai. Taip, ne kartą užtikau šaudant, dalyvaujant /tpdm, puolant teisėsaugą, bet ne kartą užtikau stovint AFK, bėgiojant po bazę, važinėjant su mašina. Vinea veikla tave tikrai pralenkė, ir kaip jau minėjau, planavau direktorių suteikti jam. Dar vienas minusas, kuris tave žemino mano akyse buvo nesąmoningas mute, kai žaidėjas per /admin paprašė užmutinti tavo direktorių už /d naudojimą ne pagal paskirtį. Suprantu, kad jis tavo direktorius ir eini už savus, bet jei jau esi administratorius, turi pareigą padėti visiem ir nebausti žaidėjų už pagalbos prašymą. Anyways, linkiu sėkmės direktoriaujant ir tikiuosi, kad nenuvilsi. Nepasiduok! :)



13b02560b5acc7c692faeb5b4ddd195b497.png

 

P.S. atsiprašau už rašybos klaidas, kaip visada, apžvalgą rašau naktį.

Redaguota , redagavo Vytenis_Blaack
#korupcija
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...