Eiti į turinį
Svečias Vytenis_Blaack

Grove Street gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Vytenis_Blaack

Sup,

 

Buvo renkamas naujasis Grove Street direktorius. Iškart noriu pranešti, jog rinkau aš, todėl, kad Lukas paprašė manęs išrinkti nes jam nebuvo laiko. Anketas taip pat skaitė Lukas, aš tiesiog jus tikrinau.

 

Matas_Jakutis – nesveikai geras kandidatas, toks geras, kad net žaidime nebuvai.

 

Frank_Pecora – anketa nebloga, tačiau tavo vardas mums nebuvo girdėtas ir galvojom ar susitvarkytum su gauja (pataisiau, nes ponas verksnys D_D verkė, kad blogi DPKT nežino ką renka) ir kančia, jei pasisektų tau, tačiau pabandėm. Žaidime viskas buvo gerai, šaudei, kėlei chaosą mieste, viskas buvo gerai, tiesiog veikla ir aktyvumu, tave Raimis šiek tiek pralenkė. Viskas buvo gerai, tau direktorius buvo beveik ant rankų, tiesiog likai antras.

 

Raimis_Gleb – anketa gera, mafijos patirties turi tikrai DAUG – 700k, kas mano manymu buvo didžiausias pliusas tau. Kaip ir Frank‘as (gal tiesiog Frank) šaudei ir darei chaosą mieste, dalyvavai nark. Grobimuose, dalyvavai visur, kur tik buvo įmanoma esant mafijozu. Aktyvumas buvo tikrai geras, vidurkis apie 250min, nors manau, kad jis padidėjo tik esant kandidatui. Gal vienu momentu pasirodė, kad naudoji nelegalias programas, bet po ilgesnio pastebėjimo, supratau kad turbūt klydau. Pamatysim ateityje. Viską glaustai apibendrinus – sėkmės owninant.

 

u0HTW.jpg

 

 

P.S. naujokai, kurie pirmą kartą pildot į direktoriaus postą - nereikia fantazijų, jog su savo mafija užkariausit sargą, ir nieks ramiai nebegalės žaisti (kažkuris rašė šaudys visus 18h/day).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...