Eiti į turinį
Fokus_Marokus

"Immortal" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

                                                                                                     d55322f980b6e05b1dccd14a28a64a89886.png

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis "Immortal" mafijos direktorius. Šiai atrankai buvo naudoti nauji klausimai ir rašinio forma. Gaila, kad tokie žmonės kaip Afigenas_Mantas ar kiti patyrę mafijozai nesuprato, jog ne į klausimus reikėjo atsakinėti, o atsakinėti į juos rašant savo rašinį. Anketų buvo ir vėl mažai. nesusikaupė net 2 puslapiai. Nusivyliau ir išrinktais kandidatais. Ilgai netempęs gumos, norėčiau aprašyti kiekvieną iš kandidatų :

 

Mode_Modzius

Pildai į direktorių nebe pirmą kartą, anketa buvo išsami ir su gerais atsakymais, bet.. Kam pildai į direktorių, jei net nesugebi per 4 dienas prisijungti į žaidimą? Bandžiau gaudyti ir su kitomis paskyromis, tačiau sutikti tavęs nepavyko. Beje, tik po kai kurio laiko pastebėjom, kad esi VDB, tai kam dar bandai kažkur pildyti? Kitą kartą, kai pildysi, apskaičiuok savo galimybes ir negaišk savo ir mūsų laiko.

Anketa 7/10

Aktyvumas 0/10

Veikla 0/10.

 

Viktoras_Deagle

Naujasis veidas tarp mafijos direktoriaus rinkimų. Iš visų kandidatų tavo anketa man patiko labiausiai, aprašei viską labai išsamiai ir nuosekliai, patiko tavo išdėstytos naujovės bei tavo aprašyta veikla. Maniau, kad ją pamatysiu ir žaidime, tačiau per 4 dienas man taip pat ir tavęs nepavyko surasti. Stengiaus vis pažiūrėti per parašus, ar bent kažkiek buvai pražaidęs, tačiau mačiau tik skaičiuką 0. Tas pats, kaip ir su Modzium, jei pildai į direktoriaus postą, apmąstyk, ar tikrai galėsi skirti laiko ir pasistengti, kad gautum direktorių.

Anketa 10/10

Aktyvumas 0/10

Veikla 0/10.

 

Gytis_Izaokas

Patenki 2 kartą iš eilės, kai renku mafijos ar gaujos direktorių. Anketa ir vėl puikiai skaitoma, siūlai tikrai gerus dalykus, kurie galėtų pagyvinti mafijas ir gaujas. Maniau, kad stengsies nebedaryti tų pačių klaidų, kurias darei praeituose rinkimuose, tačiau... Rašai man į žinutes, kad pasistengsi dėl direktoriaus, nors visą savo pražaistą ilgą laiką gauni tik iš to, kai tave vežioja. Nejaugi esi toks naivus ir manai, kad sedėdamas mašinoje taip užsitikrinsi gerą aktyvumą, o poto kai prisijungsiu, dirbtinai rodysi savo pastangas? Kiek kartų dariau /pzu, tiek kartų sedėjai G arba pats už vairo. Šiandien bandžiau pastebėti, tai pamačiau geresnį vaizdą : važinėjai su NRG ir kėlei DM mieste, tačiau tai jau buvo "šaukštai po pietų", nes būsimasis "Immortal" direktorius lenkė tave savo veikla. Sėkmės kitąkart ir atsižvelk į mano pastabas, kurių tu, deja, nepateisinai ir šį kartą.

Anketa 9/10

Aktyvumas 9/10

Veikla 5/10.

 

Domaz_Bit

Praeituose rinkimuose likai antras, dabar - pirmas. Susilaukiau daug skundų, kad nušalindamas "Immortal" direktorių, turėjau jį perleisti tau. Deja, norėjau perrinkti direktorių ir pažiūrėti, ar tikrai esi kovingas žmogus ir ar tikrai norėtum turėti direktoriaus postą savo rankose. Taip ir nutiko. Anketa buvo puiki, visą savo parašytą veiklą vykdei ir žaidime. Net ir būdamas kalėjime, sugebėjai šaudyti ar užsiimti kažkokia veikla vietoj AFK stovėjimo. Šiandien gavai ir ban, tačiau video nieko neįrodė. Labai patiko, kad dirbi "The Ballas" beveik mėnesį, kas parodo, jog nesi emigrantas ir esi pastovus bei ištikimas gaujos narys. Dažniausiai, ką darei per šiuos rinkimus, tai ir buvo šaudymas, ką ir turėtų daryti žmogus, pildantis į mafijos direktoriaus postą. Žinoma, tai yra tavo antroji paskyra, kas vėl gi šiek tiek glumina. Su pirmąja nelabai nusisekė "Cosa Nostra" mafijos direktoriavimas, tačiau suteikiu tau antrą šansą ir tikiuosi, kad mūsų lūkesčius tu pateisinsi. Sėkmės kariaujant su "Cosa Nostra" bei sveikinu tapus "Immortal" mafijos direktoriumi. Sąžiningų kovų abejoms mafijoms :)

Anketa 9/10

Aktyvumas 9/10

Veikla 9/10.

 

                                                  c86841c10f663caa03c02c1eb7903131944.png

  • Už 39
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...