Eiti į turinį
  • įrašas
    1
  • komentarai
    2
  • peržiūros
    22.166

Apie šį blog'ą

Viskas prasidėjo 2012 vasarą, kai Mantas_Zalgirietis tuo metu žinomas Grove Street gaujos lyderis įsigijo šunį iš kitos, The Ballas gaujos, netrukus šuniui buvo suteiktas vardas - Dogas. Dogas ilgą laiką buvo diskriminuojamas, nes serveryje jis buvo vienintelis šuo, taigi jis nusprendė įkurti visą šunų grupuotė. 2015 metų rugsėjo mėnėsį grupuotę jau sudarė 5 pagrindiniai šunų šeimos atstovai, bei 2 turintys ryšių su šia grupuotė, laukiantys kol vieną dieną jie taps pilnaverčiais šeimos atstovais.

b7KsNxL.png

Dog_Alen įdėja nebuvo įgyvendinta, tačiau nesenai ji jau buvo pradėta įgyvendinti ir greitu metu gatvėse turėtūmėte matyti daugiau šunų.

 

                           

Sarg.lt šunys taip pat priklauso ir Sashos Grey FanClubui

PjNB91g.png

 

Mūsų šeimos pristatomasis filmukas: Autorius: Žalgšunis.

 

Šunų grupuotės nariai: 

 

 

Mantas_Žalgirietis - Žalgšunis K9 (Vokiečių aviganis) 

                              Mantas_Zalgirietis - 2012 metais įsigijo Dog_Alen iš ,,The Ballas'' gaujos, tuometis Grove Street gaujos lyderis. Žinomas kaip buvęs nusikalstomo pasaulio autoritetas, 2015 metais įsifiltravo į FTB gretas, manoma vis dar nenutraukė ryšių su nusikalstamu pasauliu. Labiausiai ŽalgŠunis sugebėjo pasižymėti 2015 metų balandžio 7 dieną, kai GFX battle metu sutraiškė savo varžovą, gfx skilties moderatorių Joes_Dream rezultatu 7:1.

 

Citata

 

Šis asmuo - Mantas_Zalgirietis garbingai ir šlovingai laimėjo gfx kovą 7:1 prieš esamą GFX moderatorių Joes_Dream

 - Joes_Dream citata iš filmo apie šią legendinę gfx kovą. GFX 7:1

 

 

 

Žilvinas_Sandnes - Dognesas (Belgų aviganis malinois)  

                              Žilvinas_Sandnes 2013 metais prisijungė prie ,,The Ballas gaujos'' vadovaujamos Bond_Alen, greitai pelnė šunų grupuotės lyderio ištikimybė ir buvo priimtas į šeimos gretas. Šiuo metu iš Belgijos kilęs Aviganis užsiima mafijozo gyvenimu , nes turi labai gerą uoslę..

 

 

 

 

Suktas_Lapinas - Suktas_Rotveileris (Mišrūnas rotveileris)  

                             Suktas_Lapinas - Vaikystėje neteko tėvo, kuris buvo nužudytas kaip įtariama katinų grupuotės lyderio užsakymų. Praėjus daugybei metų šis mišrūnas nusprendė atkeršyti už tėvo mirtį ir prisijungė į šunų gretas. Siejamas su ,,The Ballas'' gauja , šiuo metu jis dirba tolimujų reisų vairuotoju.

  

 

 

Edvinas_Hunteris - HunteDogas (Buldogas) 

HunteDogas - Buldogo veislės patinas kuris pramintas naikintuvu serve, jis jau seniai pasižymėjas kaip K9 šuo yra vienas iš pagrindinių ginklų.

 

KOMENTAVIMAS GRIEŽTAI DRAUDŽIAMAS.

Įrašai šiame blog'e

Dognalogas

Dognalog eta ne prikol   Čia bus sudarytas sąrašas visų DOGVA priešų, jame bus labiausiai terorizuojami nariai mūsų šeimos DOGVA mafijos bei K9 narių.     Vardas_Pavarde, Nalogo priežastis, išsipirkimo kaina, išviso prasedėta kalejime. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Balta_Kumele - Modestas_Pishius, kenkimas šunims, 10m 2. Rytis_

Belgu_Aviganis

Belgu_Aviganis

×
×
  • Sukurti naują...