Eiti į turinį

Augis_Maliunasz

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.871
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Augis_Maliunasz

  1. lol cia sulyginai taip pat kaip as skruzde su drambliu lyginciau, daunas krw tu gal:DD gal tarkim as nusipirkau ir tng kelt 3lwl tai va duociau palost ir viskas, kiausinis esi ir buvai maliunai, tavo motina man...!

     

    p.s yra ant pardavimo x4 Ak fire serpent ft ir daug skinu iki 150e... poo 60%. Paypalu butu geriau bet aisku snarglei jus neturit peypal

    Taigi aš tik apžiūrėt norėjau, ar geras bankas, idiote tu. :) 

  2. CHkuaJwWwAA9Ssb.jpg

    Nu supranti, kartais noriu pasirodyt protingu, bet man nepavyksta, nes nežinau ką rašau :) 

     

    Vsio, užtenka man to cirko :D Ačiū už gerai praleistą laiką ;)

     

    P.S. 

    Nors... nieko naujo.

    6b25223b80668e5f4c29d3d1f97efd65140.png

    Čia kozerius ištraukei? :D Dar taip gyliai imi dėl to į širdį? Na, pripažįstu, stūmdavau aš ant to EUNE'S, kol pats nepersimečiau, darydavau skubokas išvadas, nors nebuvau to išbandęs. Nežinau, kažkaip temą tu čia nukreipinėji, but anyway... + Matai, žmonės su laiku bręsta, bet tau iki brendimo dar toloka.... Įdomu kodėl, ane? Būtum šiek tiek subrendęs, nekištum savo "snukio" į tas diskusijas, kurios yra visiškai beprasmės, kam čia kažką irodynėt, jeigu kiekvienas žmogus turi savo nuomonę? + Dar neatpratai nuo tų paveiksliukų? God damn it, atvėsk nuo to lol'o. :)

  3. Nu supranti, kartais noriu pasirodyt protingu, bet man nepavyksta, nes nežinau ką rašau :) 

     

    Vsio, užtenka man to cirko :D Ačiū už gerai praleistą laiką ;)

    Ne tu turbūt blogai supranti, žmogau. Pažiūrėk ankščiau atsakymus, kas kiek jie laiko buvo. Dar buvo galima suprasti kaip sarkazmą, bet žinau, kad Dievas ne visiems jį davė. Rudovai, ankščiau buvai normalus, dabar čia bandai kas karta prisipisti prie kažko, pavaidinti, kad kaip aš moku žaisti lol'ą ir būna taip, kad kitas žmogus matosi, kad jis yra teisus ir tu toks maždaug "eik pasmaukyk ant savo KDR", ar tai neatrodo vaikiška? 

  4. tu ka? per daug sau leidi jaunuoli. yra sitos skilties dievukas su 2k zinuciu, ans gal vyrsesnis uz tave ????????????? turek biski pagarbos jaunuoli :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Man nesvarbu, kiek kas ten turi postų, visi esam lygus ir reikia laikytis skilties taisyklių, o iš kažkokio šūdino komentaro nereikia pusti burbulo.

  5. Galėtu čia krč padaryt, flame-įsp. Šita tema skirta man atrodo diskutuoti apie champus, kelti savo scorus, aptarinėti buildus, o ne pisti proto, kad kda=better than u all, ar farm=win. Kaip žmogus sugeba žaist, taip jis ir žaidžia. Galima aišku pasakyti pastabą, bet ja reikia ir tinkamai mokėt priimt, o ne pusti supista burbulą.

  6. Man boostas? Kur man boostintis? i tavo mamos kelnaites? per zema anyway. yra champu kurie be farmo yra 0, todel reik paaukot siek tiek mid game uzsifarmint, zinoma ta paaiskint komandai. o turet 199 farmo 33min? thats fking shame. sako 15min baigias laning phase, ok tai per 15min turi iseit su 120~ farm, per kitas 17min gauti tik 79 farm? thats not even legit. 

    Boostas i mano mamos kelnaites? Logikos nerasta, okey. Blet, o tu bent jau zinai, kas mid lane daresi ar kazka, kad gali sakyt, kad paaukot mid lane del farmo? + Alksnis paaiskino visas game kaip vyko.

  7.  

    lolo trainingas jau moko "last hit to get gold" tai supranti gi last hitink ir gauk goldo +1cs prides, easy as fuck unless ure fag, and ure fag so idk m8 

     

     

     

    per mazai nardai boostui

     

    Man boosto nereikia, ne taip kaip tau. :) Btw, pagal tavo logika, sedek viename lane, farminkis ir leisk kitiems leinams prapysti visa zaidima, anaiptol jiems padejes. :D pro tipsai

×
×
  • Sukurti naują...