Eiti į turinį

Ganja_Cocaine

Nariai
  • Turinio skaičius

    747
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Ganja_Cocaine

  1. Anketa:

     

     

     Jūsų Vardas_Pavarde žaidime?: Ganja_Cocaine

    * Jūsų turimas xp kiekis(Bendras/Teisesaugos): 760k tssg 233k

    * Apibūdinkite kokį darbą atlieka Kariuomenės pajėgos serveryje?:  Stabdo nusikalstamas veiklas serveryje, gaudo bėgančius nuo teisėsaugos, vyksta į grobimus, užkerta kelia nelegaliems sandoriams

    * Ar turite bei galėsite naudotis discord programa?: Žinoma

    * Ar sugebėsite išdirbti 7 dienų , kad negauti Kariuomenės nalogo?: Tikrai taip

     

    Teisingą atsakymą paryškinti:

     

    Į grobimus Kariuomenė vyksta visada? [TAIP / NE ]

    Ar galime šaudyti nedarbo laiku su nuosavu skin? [TAIP / NE]

    Ar galima bausti ginklų prekeivių darbuotoją su darbine uniforma už ginklo rodymą? [TAIP / NE]

    Ar privaloma išdirbti 7 dienas, kad negauti nalogo? [TAIP / NE]

    Ar galima bausti apsaugos darbuotoją su darbine uniforma už ginklo rodymą? [TAIP / NE]

    Ar galime panaudoti /nark vos uždėję įtarimą? [TAIP / NE]

    Ar galime bausti ginklų prekeivį už ginklo rodymą bei naudojimą viešoje vietoje kai jis šaudo savo bazėje? [TAIP / NE]

    Ar uždėjus įtarimo lygį už KET pažeidimus galime panaudoti /patikrinti ? [TAIP / NE]

     

    Situacijos:

     

     

    Sekmadienis - 14:05 sukaukia banko apiplėšimo sirena, ar privalai tokiu laiku vykti į atgrobimą ? 

    Atsakymas: Taip, privalau

     

    Pirmadienis 21:00, policijos pareigūnas Jonas Jonaitis prašo pagauti bėglį, vaikštai sau bazėje ir nekreipi dėmesio nors buvo pranešta jog bėglys bėga 15 minučių. Kas blogai šioje situacijoje ir kokių veiksmų reikėtų imtis, o galbūt viskas šioje situacijoje gerai?

    Atsakymas: Privalau padėti sugauti bėgantį asmenį, kadangi bėglys su statusu jau 15 minučių, sėdu į darbinį transportą ir lekiu su ištiesta pagalbos ranka.

  2. 1. Jūsų slapyvardis: Ganja_Cocaine

    2. Išdirbimo laikotarpis: Lygiai mėnesis

    3. Kodėl paliekate darbą?: Atsirado daug darbų, nebėra laiko prisėsti prie sampuko

    4. Kas patiko ir nepatiko darbe?: Viskas patiko, viskas šaunu

    5. Trumpas palinkėjimas kolegoms: Visu pirma norėčiau padėkoti @Eden_Wayy už suteiktą galimybę padirbėti pas tave, tikrai esi šaunus direktorius, visada laiku viskas sužiūrėta bei pasirūpinta. Tikiuosi jog dar kada teks susitikti kokiam darbe. 

    linkiu visiems sėkmės, susitiksim rudenį.

     

    Pagarbos verti žaidėjai:

    @Tonis_Sopra

    @Zilvis_Kva

    @Andrius_Lipkevocius

    @Obuoliu_Pyragas

    @Dont_Worry

    @Lukac_Lakers

    @Greg_Scarpa

    Dėkoju visiems už pagalbą, sėkmės!

     

    Ganja Out.

    • Patinka 4
    • Ačiū 1
  3. prieš 1 valandą, Tony_Martinez rašė:

    Galiu ir tave prie to pačio apspjaudyti jei tik nori. Max 60 žaidėjų sako, pas tave galvoje nebent 60 chromosomų. Galbūt tau su teksto suvokimu blogai? Aš dar kartą tau gerasis žmogau pakartosiu, jog tie patys žmonės kariauja tiek mafijose tiek gaujose ar šito sakinio mažutė galvele ne išneša? 

    Tai gerai kad tie patys, bet dabar paaiškink kam laikyt mafijas ir gaujas aktyvias vienu metu, kol visi kariauja gaujose, mafijos sėdi tuščios, tada visi nori pereit į mafijas, tada sėdi ramios gaujos, abi aktyvias laikyt dėl vaizdo manau nekažką būtų.

  4. prieš 1 valandą, Tony_Martinez rašė:

    Žinok nelabai tavo nuomone kažkam įdomi prekeivi tu. Aplamai tokius dalykus turėtų spręst patys mafukai ir gaujiniai kur jie nori kariaut ir pnš kaip ir molekule sakė, kariauja tie patys per kelis acc, čia jūs soferiai vpš žodžio neturit tokiose temose ane @Serifas_Www

    Atsipalaiduok, ir nusivalyk seiles nes apsispjaudei, aiškinu tau kad žmonių nėra tam serve kad padaryt m/g, serve max 60 žmonių renkasi jie čia pasidalint nori, nebejuokink.

  5. Prieš, kadangi serveryje nėra tiek žmonių, kad pasidalintų į mafijas ir gaujas, būten todėl ir buvo panaikinta viena iš jų, buvo likusios tik gaujos, tačiau dabar žmonės nubalsavo jog nori mafijų, tad panaikino gaujas, grąžino mafijas. Tai tik dėl to, jog nebesusirenka žmonės į serverį, o jei ten kariaus tik 5 ant 5 manau irgi nebus įdomu.

    • Sutrikęs 1
  6. prieš 4 valandas(-ų), Emilis_Jasinskis rašė:

    Aš esu kaip ir už pirmąją įdėja ir prieš antrąją, antroji netinka dėl to kaip ir kažkas minėjo aukščiau - ir taip sočiai darbo apsaugai, taipogi labai ilgai truktu sukurti veikiančią sistema. Kas be ko, dažnai nėra apsauginių, o patys apiplėšimai labai pakeistu spintų ekonominę vertę, beveik visi nebepildytu spintų dėl galimo apvogimo, dar ir galimai su pačiais saugojimais gali atsirasti diskriminacija - ten to objekto nesaugot tą saugot ir panašiai.
     
    O su pirmu pasiūlymu - kaip tu įsivaizduoji būtų negalima praeiti techninės apžiūros? Mašinas daužtas galima susitaisyti su komandomis. :D

    Kalba neina apie tai ar tu praeisi tech ar ne, kalba eina apie tai, jog turėtum pirkti tech kas mėnesį iš mechanikų, jei tech neturi, esi baudžiamas

  7. Sveiki sargiečiai, žaidžiant serveryje kilo dvi įdėjos, tad norėčiau jomis pasidalinti su jumis.

     

    1. Padaryti serveryje nuosavų tr. Priemonių t.y. motociklų bei automobilių techninę apžiūrą. Tech. Apžiūra galiotų mėnesį laiko, kiek liko dienų rodytų lentelėje /masinos. Tech. Apžiūrą galėtume gauti iš mechanikų, tai būtų papildoma paslauga, kurią mechanikai galėtų parduoti. Policijos pareigūnai tikrinimo metu pastebėję, jog automobilis ar motociklas yra be tech. Apžiūros, galėtų atimti teises. Policijos pareigūnui rodytų ar tech. Apžiūra yra galiojanti panaudojus komanda /patikrinti. Dabar kalbant apie kainą, tai manau turėtų svyruoti nuo 50'000e iki 100'000e, manau į mėnesį tokia suma tikrai nebūtų didelė. Naujokams iki 10k xp tech. Apžiūra būtų nemokama. Jei nebūtų prisijungusiu mechanikų, tech. Apžiūrą galėtume nusipirkti ten pat, kur ir registruojame tr. Priemones.

     

    2. Antrasis pasiūlymas būtų padaryti nekilnojamojo turto draudimą. Tuojau paaiškinsiu šiek tiek plačiau. Žaidėjas išsikvietęs apsaugos darbuotoją, galėtų paprašyti, jog apdraustų jo namus ir pasakytų kokia suma nori tai padaryti, apsaugos darbuotojas žaidėjui pasiūlytų draudimą [suma], ir taip žaidėjas įgytų savo nekilnojamojo turto apsaugą. Vagystės atvėju, žaidėjas atgautų 60-70% savo sumokėtos sumos. Apsaugos darbuotojas pasiūlyti draudimą galėtų su komanda: /draudimas [namo numeris] [suma], tuomet žaidėjas turėtų patvirtinti su komanda /perku. Tokia įdėja kelią į viršų dar vieną papildomą veiklą žaidėjams, tai įsilaužimai į namus. Žaidėjas pradėjęs įsilaužimą galėtų "apvogti" namus, įsilaužimas užtruktų nuo 2 iki 4 minučių. Jei namas turi signalizaciją, tuomet apsaugos darbuotojams praneštų jog "[namo numeris] įsijungė signalizacija", sureagavęs apsaugos darbuotojas galėtų sustabdyti įsilaužimą, bei sulaikyti įtariamąjį, tuomet iškviesti policijos pareigūnus. Atvažiavęs policininkas nubaustų žaidėją, taip atsirastų papildoma nubaudimų eilutė: Vagystė/Bandymas įsilaužti į namus. 

    Tačiau įsilaužimą leistų daryti tik tada kai būtų bent 3 apsaugos darbuotojai. 

    Na tam kartui tiek. Lauksiu nuomonių. Sėkmės.

  8. Sveiki, kilo šiokia tokia įdėja dėl pinigų pertvarkymo. Pastebėjau, jog serveryje kai dar gerais laikais buvo litas, sumos liko tokios pat ir su dabartiniu euru, ta prasme jog kai buvo 1'000'000LT dabar 1'000'000 eurų, pinigai liko tokie patys, tik ženkliukas pasikeitė, tad mano siūlymas būtų maždaug toks: Paversi dabartinę valiutą panašesnę į eurus, o tai atrodytų maždaug taip: 1'000'000 dabartinės sumos būtų 289'620.02 eurais, pvz: 1'000 dabartinės sumos būtų 289.62 eurais. 

    Na kažkas tokio, tikiuosi supratote ką turiu mintyje. Lauksiu jūsų nuomonių teigiamų bei žinoma neigiamų. 

    • Haha 5
×
×
  • Sukurti naują...