Eiti į turinį

Rytis_Wow

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.012
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Rytis_Wow

  1. Nu apie spalva tai jai nenori perdažinėt nupoliruok visa mašina ir bus liux.

    Ai dar apie perdažymą galvoji pakeisi spalva ir vsio? O tai dokumentuose rašys žalia. Čia tau ne kaip sampe kaip pats sakei ;D, o Kiek dar pisies del pakeitimo ir vapsie kažin ar keičia šito lyg negirdėjęs :D

    Dokuose tiesiog parašyta žalia nes ji realiai ir yra žalia, abiejos spalvos žalios

  2. palik tamsiai zalia geriau nieko nesugalvosi ir koks cia motoras su 16 cylindru? gal 16v doch??

    16v doch jeigu taip aiškiau -_- bet tai tik svajonė, kadangi dabar stovi dyzelis, labai daug darbo pakeisti motorą į benzininį ir tam reikia ne ką mažiau finansų ir daug laisvo laiko, kurio dėja nelabai yra. Arčiausias variantas 1,9 tdi o 16v tik svajonė, kuri gal būt kada nors bus įgyvdendinta tik manau ne šitam kėbule

  3. koki motora desi? paieskok kokiu retesniu tada, iki kiek tu ratus galvoji pirkt?

    Motora svajonėse v16 gti (jeigu rasiu Lietuvoje ir už prieinamą kainą, jeigu ne, galvosiu kažką kito bet tikrai ne 1.6) ratus apie iki 2000, dar kartą sakau, dabar klausimas ne automobilio projekte o spalvoje, dabar pirmoj eilėj apsisprest reik su ja

  4. Taip, žinau kad ne į tą forumą pakliuvau, taip, žinau kad čia tikrai nėra daug žmonių protingai ir blaiviai mastančių, tačiau pabandyti verta (nuomonės ieškau ne tik čia)

    Taigi, manau kaip daugelis Auto/moto subforumo lankytojų žino kokia pas mane mašina ir kt, tačiau dabar norėčiau JŪSŲ patarimo, ką gi man daryti su spalva? (pilnai perdažyti - ne variantas, čia jum ne sampe už 100 žaidimo litų pakeist spalvą, reikalas pinigus kainuoja apie 3000 litų) todėl optimaliausias variantas būtų kažką sugalvoti su esama spalva, galbūt kažką pridėti, galbūt perdažyti į vientisą spalvą (labiau linkęs prie salotinės, tamsiai žalia per daug banalu mano manymu). Iš golfo noriu daryti projektą (gal usdm gal jdm)

    Taigi, ieškau bendraminčių šia tema! :)

    Kaip automobilis atrodo šiai dienai - 3a5d209c9741f2393c87fe1506340375593.jpg

  5. Control - turbūt turi omeny crowd control? Tai visi spellai, kurie ne tik dealina damage, bet dar ir suvaržo judesius(slow, snare, stun, root, silence ir t.t.)

    Lane freezing - kai tu specialiai nepušini lane, bet stengies tik last hittint minionus, kad minionai liktų toje pačioje vietoje. Tai atliekama tada, kai enemy laneris recallino, o tu nespėtum užpušint minionų iki turrieto. Tokiu atveju freezinant lane priešininkas praras daugiau minionu.

    Lane phase - laikotarpis, per kurį tu lanini prieš priešininką. Lane phase baigiasi, kai komandos pradeda grupuotis dėl objektų. Kartais lane phase baigiasi 20 min, kartais vos 10 min.

    Feral stacks - stackai, iš kurių galima paverst wriggle's lantern į feral flare. Reikia 30 žmonių assistų, killų, arba didelių jungliu/minionų killų(viskas sumuojasi)

    Dėl kha buildo - kaip suprantu žaidei tope, dažniau jis žaidžiamas mide, tai pasakysiu mid builda, esmė nelabai skiriasi. Pradedi dorans blade > batai(gali ir vėliau, pagal game) > tear(gali ir nepirkt, jei nebijai likt be manos) > brutalizer > hexdrinker(nebūtina, nebent loši prieš ap, ir gauni malkų) > bloodthirster > black cleaver > last whisper(kai enemy pradeda pirkt armor) > sunfire cape arba guardians angel. Tai ne kiekvieno match buildas, bet itemai, kuriuos turėtum buildint kiekviena mačą - bloodthirster, batai(dažniausiai mg. resist, dėl tenacity), black cleaver, last whisper, tanky item(sunfire/guardians)

    Wow, ačiū :rolleyes:

  6. loosers, loosers everywhere

    path to platinum is impossible.

    GOLD/SILVER, neįsivaizduoja kas yra vision, drake/baron control, FARM, lane freezing, lane phase, late/early champs, feral stacks, ETC

    susidegina tegu, čiau ;*

    Ką reiškia Control, lane freezing, lane phase, feral stacks ir ETC? :D

×
×
  • Sukurti naują...