Eiti į turinį

Jason_Qnert

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.828
  • Prisijungė

Apie Jason_Qnert

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Darbas
    Bedarbis

Paskutiniai profilio lankytojai

21.459 profilio peržiūros(-ų)

Jason_Qnert pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

2,8k

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Jason_Qnert

  1. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  2 daugiau
    2. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Viskas ok, nenubaus tai nenubaus paprašiau atsiųst įrodymus arogantiškas sarg jaunimas neklauso, tad padariau taip, kad atsiųstų per prievartą. Man sarg jaunuoliai akių nedraskys. Bandžiau kalbėtis kaip su suaugusiu neišėjo.

    3. Lukas_Meska

      Lukas_Meska

      Atsirado kuris yra labai jau suaugęs, pats palikai tai kodėl turiu tau siųsti kažką? Gali tiesiog parašyti /atvykimas ir pats butum pamatęs. 

    4. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Aš tau aiškinau situacija dėl ko ne aš pas žmogų ėjau jis pas mane su klausimu atėjo, kai neįmanoma susišnekėt su žmogumi paprastai koks man tolkas darbe likt? Aš dėl sargo darbų nesiruošiu plėšytis čia.

    5. Lukas_Meska

      Lukas_Meska

      Nėra man skirtumo kaip tu nesupranti? Taisyklės yra taisyklės jos visiems galioja.

    6. Renis_Auto

      Renis_Auto

      sakai, kad nesiruosi plesytis del sargo darbu, tai naxui tu tada ta ppk rasai?:-D

    7. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Nu matai bandžiau aiškint galimą susikalbėt visad, aš valdžioj atbuvęs savo pakankamai, kad suprasčiau dėl ko reikia panikuot dėl ko galimą perspėt ir pasikalbėt. Bet tu kalbėtis nenorėjai. Todėl aš nesukau sau galvos, supratau, kas per pavaduotojas esi todėl ir palikau, kuo toliau tuo daugiau problemų būtų buvę o aš dėl pasikėlusių žmonių nesiruošiu sau galvos kvaršint. Nori pasirodyt pirmoj valdžioj šaunu rodykis.

    8. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      @Renis_Auto Paskaityk aukščiau suprasi, parašyta buvo jog kalbėjausi prašiau, kad atsiųstų įrodymus nenorėjo arogantiškai atsakinėjo aš nesiruošiu čia žaistis.

    9. Lukas_Meska

      Lukas_Meska

      Sako pasikeles, jei gavai isp dėl to ko negalima daryti, tai jau yra pasikelimas? Aiškiai pasakiau turbūt kad taisyklės yra taisyklės ir jos visiems galioja ir tu neesi išskirtinis kažkoks.

    10. Degantis_Sniegas

      Degantis_Sniegas

      Kam tu gruzinies dėl to čia papeikimo kad parašė pats taip pat neturėjęs valdžios plėšaisi bereikalo @Renis_Auto

    11. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Ne dėl to sakau, kad pasikėlęs dėl to, kad kai į racija rašiau situacija tu net nelinkęs buvau įsigilint tavo visi atsakymai buvo, nesvarbu, man neįdomu ir t.t, dėl tokio bendravimo ir atrodai pasikėlęs. 

    12. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Ne dėl įspėjimų palikau, dėl bendravimo ir tiek.

    13. Karko_Snow

      Karko_Snow

      tas lukas geras veikejas

    14. Lukas_Meska

      Lukas_Meska

      Matosi kad kad nesuprati tokio dalyko kas yra taisyklės, aiškiai pasakiau kad tam gali susikurti pokalbį. O ne iskv su id imt, vsio sėkmės

    15. Darida_Obuoliu

      Darida_Obuoliu

      Yra sukurta modifikacija, kuri rodo žaidėjo ID prie slapyvardžio, imant iškvietimus ši modifikacija suteikia pranašumą prieš kitus, todėl nuo šiol draudžiama imti iškvietimus įrašant ID, o ne žaidėjo slapyvardį. 

      @Vilius_Gazornis Tu supranti, jog tai yra sukurta DPKT taisykle ? Tai reiškia, jog joks tavo pasiteisinimas ar tavo vadinama situacija to nekeičia, aiškiai parašyti visime kad negalima tai negalima. 

      O jei dėl tavo vadinamos situacijos @Lukas_Meska nebutu taves nubaudes, jiem patiem už tai gali grėsti ispėjimai. 

      Tad mastyk logiškai ir suprask, kad budamas valdžioj butum pasielges lygiai taip pat kaip ir jis.

    16. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Aiškinu situacija 10 sykį žmogus stovėjo tiesiai prie manęs paėmiau su id nes prieš akis jį mačiau jis buvo su mute norėjo paklaust klausimo susijusio su AC, todėl paėmiau, bandžiau aiškintis buvo atsakyta nepagarbiai dėl to ir rašiau man modifikacijų dėl iškvietimų tikrai nereikia. Ar jūs nors vienas skaitot ką aš parašiau viskas ok nubaudė tai nubaudė ne dėl to čia šumas kilo, kilo dėl to koks jo bendravimas buvo, pradėjom rašinėtis į Až žaidime, gavau atsakymą, kad paimiau du sykius su ID kas nebuvo tiesa nes tikrai tik vieną sykį paimiau, dėl to ir paprašiau atsiųsti įrodymus, kad paimiau du sykius. Gerai, kad taisyklės yra viskas ok nubaudė nesvarbu neskauda, svarbu kaip yra bendraujama, jeigu žmogus su manim gražiai bendrauja ir parašo, kas dėl ko o ne tiesiog nesvarbu, neįdomu, tada ir aš gražiai, nenorėjo žmogus gražiai bendraut aš ir nesiruošiu gražiai, dėl to ir parašiau papeikimą, kad pamatyčiau nors tą atvejį, kur aš 2 syk paimiau. Gražu Darida, kad litanija parašiai ir su citavimais tačiau ne tame esmė.

    17. Lukas_Meska

      Lukas_Meska

      Tu vistiek neuspranti kaip matau, tau @Darida_Obuoliu Aiškiai paraše... Kad tie tavo pasiaiškinimai nieko nereiškia. Buvai nubaustas už viena kad paimei su id, bet pasižiurejus tavo /atvykimai buvo du kartai paiimti su id, pats palikai, tai ko tu dar nepatenkintas? Kur parašyta kad tau privalau irodymus atsiusti jeigu palikai pats?

    18. Karko_Snow

      Karko_Snow

      vienu zodziu sampas yra sudas

    19. Rukki_Vverh

      Rukki_Vverh

      jūs eikit vadovėlius apsilenkt

    20. Ernestas_Poker

      Ernestas_Poker

      duskit, pesates dėl papeikimo :Ddd

    21. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Turėjai omeny Gerai arba nieko ?

×
×
  • Sukurti naują...