Eiti į turinį

Ganja_Rokutis

Nariai
  • Turinio skaičius

    88
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Ganja_Rokutis

  1. :336_zap:EVENTAS EVENTUKAS :336_zap:

    NUSPRENDŽIAU ATIDUOTI DU NAMUS PC KAIME.

    :336_zap:JŪSŲ UŽDUOTIS: :336_zap:

    1. Like šitą būseną

    2. Komentuok savo laimingą skaičių nuo 1 iki 1000

    :336_zap:ATIDUODAMI NAMAI :336_zap:

    1. https://imgur.com/a/2TMKkaJ

    2. https://imgur.com/a/qch1CP4

    LAIKO TURITE IKI ŠIANDIENOS 00:00

    O LAIMĖTOJAI BUS IŠRINKTI RANDOM.ORG PAGALBA

     

    :336_zap:KADANGI NAMAI DU, LAIMĖTOJAI IRGI BUS DU :336_zap:

  2. [RACIONALIEMS ŽAIDĖJAMS, ačiū 13-ai užpildžiusiems] 

    Draugai, padėkite surinkti reikiamą apklaustųjų skaičių draugės bakalauro darbui. Tema - Vaizdo klipai. Barteriu valiutos negarantuoju, bet karmos nuo manęs tikrai gausit. :28_hugging: 

    https://www.apklausk.lt/s/5e7e3e84adf2a

    1. Ganja_Rokutis

      Ganja_Rokutis

      @Keneddy_Tbor nebūtum armijos drk ir tiek prinardes empui dėl jo būtum randomas irgi, tai uždaryk burna ir sėdėk ramiai būdoj

    2. (Žiūrėti 20 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. apsiverkit jus blet del tos staskos kad gavo ta ttt, px vps yra tie kredai arba lemu stumdymai

  4. apsiverkit jus blet del tos staskos kad gavo ta ttt, px vps yra tie kredai arba lemu stumdymai

  5. Mielos gaujos su mafijom. Apsiverkit dėl tų NGPT, kad negavo draugeliai ar netgi jūs patys (@Aurimas_Mostvila). Siūlau jums susiburti į politines partijas, o tada dar į koalicijas. Liberalai ir konservatoriai ble. Bus tada aišku kas už kokią pusę eina, nes dabar patys nebežinot. Susireikšminę dėl to žaidimo apie kažkokias savo susigalvotas puses šnekat, kurios egzistuoja tik karo metu ir nuo vieno direktoriaus iki kito. Pradėjot dabar prisirūkę savo prognozes skaityt kaip bus blogai su mafijom/gaujom. Po savaitės išbuvus atsisakot drk dėl "blogų naujai išrinktų NGPT" kurie vieną dieną egzistuoja (@Kristis_Lada). Tai ką bandot apgaut, kad čia ne spaudimas? Žinokit turiu jus nuramint. Jau seniai su jumis blogai. Ir blogai padarė ne NGPT ir ne DPKT, o patys. Jums kad ir ką darysi - visada arba blogai arba atrodys, kad nieko nedarom. Kiek visko prigalvojama yra BŪTENT MŪSŲ, kiek visko prižiūrima, bet net ačiū nesugebat pasakyt, tik stumimus pastoviai matau. Anti-cheat įdėta (kad ne vienas žmogus spręstų), mafijų/gaujų finansavimas, banko plėšimas, išvaliau visą direktorių blistą, pakėliau išpirkas, NGPT gavo daugiau privilegijų, daug taisyklių kad karai švaresni būtų, daug taisyklių ir išėmiau kad kuo mažiau skaityt reikėtų patiems, padarytas mafijų/gaujų turnyras (kurį taip pat patys sušikos, nes nebuvo tokio darbo kuris nečytintų dėl supistų 12 valiutos), dabar dar susitariau kad gaujų narkotikų neleistų karo metu tikrint niekad ir t.t. Ir beveik viskas buvo mano arba mano kolegų idėjos, o net ne jūsų. Patys sušikot mafijas/gaujas kai pradėjot ddosint, čytint ir tie procentai jums pasidarė svarbiau nei gerai praleistas laikas ar šiaip sąžiningas pasišaudymas. Ir niekas kitas jums įdomaus žaidimo nepadarys jeigu ne jūs patys.

  6. Mielos gaujos su mafijom. Apsiverkit dėl tų NGPT, kad negavo draugeliai ar netgi jūs patys (@Aurimas_Mostvila). Siūlau jums susiburti į politines partijas, o tada dar į koalicijas. Liberalai ir konservatoriai ble. Bus tada aišku kas už kokią pusę eina, nes dabar patys nebežinot. Susireikšminę dėl to žaidimo apie kažkokias savo susigalvotas puses šnekat, kurios egzistuoja tik karo metu ir nuo vieno direktoriaus iki kito. Pradėjot dabar prisirūkę savo prognozes skaityt kaip bus blogai su mafijom/gaujom. Po savaitės išbuvus atsisakot drk dėl "blogų naujai išrinktų NGPT" kurie vieną dieną egzistuoja (@Kristis_Lada). Tai ką bandot apgaut, kad čia ne spaudimas? Žinokit turiu jus nuramint. Jau seniai su jumis blogai. Ir blogai padarė ne NGPT ir ne DPKT, o patys. Jums kad ir ką darysi - visada arba blogai arba atrodys, kad nieko nedarom. Kiek visko prigalvojama yra BŪTENT MŪSŲ, kiek visko prižiūrima, bet net ačiū nesugebat pasakyt, tik stumimus pastoviai matau. Anti-cheat įdėta (kad ne vienas žmogus spręstų), mafijų/gaujų finansavimas, banko plėšimas, išvaliau visą direktorių blistą, pakėliau išpirkas, NGPT gavo daugiau privilegijų, daug taisyklių kad karai švaresni būtų, daug taisyklių ir išėmiau kad kuo mažiau skaityt reikėtų patiems, padarytas mafijų/gaujų turnyras (kurį taip pat patys sušikos, nes nebuvo tokio darbo kuris nečytintų dėl supistų 12 valiutos), dabar dar susitariau kad gaujų narkotikų neleistų karo metu tikrint niekad ir t.t. Ir beveik viskas buvo mano arba mano kolegų idėjos, o net ne jūsų. Patys sušikot mafijas/gaujas kai pradėjot ddosint, čytint ir tie procentai jums pasidarė svarbiau nei gerai praleistas laikas ar šiaip sąžiningas pasišaudymas. Ir niekas kitas jums įdomaus žaidimo nepadarys jeigu ne jūs patys.

    1. Ganja_Rokutis

      Ganja_Rokutis

      Išvis tas spd sugadintas yra ir neapsimoka eiti į jį, ankščiau buvo teisėsaugos elitas, o dabar žemiau už swatus tas spd ir dar tokie veidai ten sėdi kurie gėda daro visai spd komandai... bruh.

    2. (Žiūrėti 32 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...