Eiti į turinį

Ignas_Mixx

Nariai
  • Turinio skaičius

    51
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Ignas_Mixx

  1. 2023-12-20 žiekit savęs :77_alien:

  2.  

     Vyrukas pov keldamas sugeba pasigaut nzn nzn verta susimastyti manau

  3. krč kas parašysit man esė 4k žodžių apie teisės sampratą Aristotelio ir tt? kažką sumąstysim atsiskaitysiu ir tt

  4. Ivykus permainoms, Edvinas_Kebabas interpolo direktorius nera labai protingas ir nera pasizymejas sitame serveryje i teigiama puse, kadangi pasak sio, jo taisykles jam tik galioja, tiek zaidime tiek ir discorde, interviu vyko vakar 20:00 valanda discord privaciame serveryje, buvo su zmogumi susisiekta skype. Edvinas_Kebabas teigia ir neigia, jog kazkokia itaka daro serverio zaidejams, jis esa sakes ne karta, kad jam patinka tai ka jis daro ir kitu nuomone reiskia tiek pat, kiek The Ballas procentai po vakar karo ir galetu uzkariauti serveri, bet uzsiemes ir turi daug darbu, Edvinas_Kebabas ne tik yra interpolo direktorius, bet ir yra programuotojas ir laiskininkas, atsiprasome jai isizeidete ar klaidinga info daveme jums, sarg.lt serverio zaidejai. Edvinas_Kebabas yra ne tik neskanus kebabas ir nusibodes su cesnakiniu padazu, bet dar ir yra vegetariskas su pasenusiais ingridientais, Edvinas_Kebabas minejo savo drauga - @Bige_Murcialagokadangi siam vienam nepavyksta islaikyti direktoriaus, ji paremia arba apsaugo ji, geriausias draugas, siandien info tiek, su jumis buvau as Frajeris, parasykit i atsakymus su kokiu zaideju padaryti interviu ir padarysime su @Oksana_Pikul @Arnelas_Extazy @Bounce_Twice@Savikartais_Nesavi ir daugiau nariu yra komandoje, sekmes ir gero pirmadienio jums. 

  5. @Eden_Wayy tai tu primesk sitas senis kuris uzbanino, musu discorde su kamera prilakes bande irodyt kazka :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nuomone?

  6. @Eden_Wayy tai tu primesk sitas senis kuris uzbanino, musu discorde su kamera prilakes bande irodyt kazka :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nuomone?

    1. Ignas_Mixx

      Ignas_Mixx

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

       

      Susmekas ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. @Gabrys_Owned smagu tau baninti 5k xp acc, kuris saudo tpdm 2023 metais?

    1. Ignas_Mixx

      Ignas_Mixx

      Man yra smagu, kadangi nevarvinu akių sėdėdamas /pzu, o turiningai laika praleidžiu

    2. (Žiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  8. :)

    1. Ignas_Mixx

      Ignas_Mixx

      @Domis_Molecule :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ieskok, nes rimtesnis kox kai pagaus pis i deze ir sakys " Raganejai ant Adamso mulki!"

    2. (Žiūrėti 62 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  9. Susimastykit su savo dabartine anticheat komanda. Viskas yra įmanoma. Toki kaip Black_Umo testuoja situacijas nieko nepataiko su kreivomis rankomis.@Beliunas_Justas @Admin_Bumeris

     

  10. O kodėl aš visąlaiką ant kameros? Kiek galima?

×
×
  • Sukurti naują...