Eiti į turinį

Arnas_Turbo

Nariai
  • Turinio skaičius

    222
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Arnas_Turbo

  1. Mano 2018 metai

    Na tai va , viskas prasideda iš naujo , su naujais tikslais , pokyčiais ir planais. O kas gi gero ar blogo buvo nutikę per 2018 metus ? 

     

    Malonaus skaitymo :)

     

    Sveiki kurie skaitote , praeiti metai atnešė daug įdomių dalykų , pergalių , nuosmukių , švenčių , na ir viso kito. Norėčiau pradėti nuo pradžios metų , kai mane pakvietė žaisti MKL komandoje ( Kas nežino , tai yra Mokinių krepšinio lyga ) bet dėl traumos negalėjau normaliai žaisti , todėl beveik visas sezonas nuėjo veltui. Grįžęs po traumos pradėjau ruoštis kitam sezonui , bei rajoninėms krepšinio varžyboms , kas juokingiausia , tai kad mano grupė yra U15 , o turime žaisti su vyrais , manau tai nėra sąžiniga , bet jau kur besidėsi kaip sakoma.

     

    Truputį vėliau artėjant pavasariui , tikriausiai vasario mėnesį prasidėjo sunkus laikas , nes ant galvos lipo motorolerio teisės , mokslai , bei šioks toks darbas , kurį dirbau savo malonumui. Viskas atrodė kaip košmaras , tačiau reikėjo susiimti ir atsisakyti kai kurių dalykų , vienas jų buvo SARG.LT , nebuvo labai sunku nežaisti , bet medalis turi antrąją savo pusę , po kurio laiko neatsispyriau ir vėl užsikabinau į žaidimą , galų gale žiema buvo , ilgi vakarai , ką veikti? Anaip tol su mokslais nebuvo pats geriausias dalykas irgi , pradėjo nesisekti matematika , bei lietuvių kalba , reikia priimti išvadas ! Ir tada nustojau žaisti ilgam.

     

    Baigiantis sniegui , kovo mėnesį rajone vyko 3x3 krepšinio varžybos , mums su komanda pavyko laimėti nemažai medalių bei trovėjų , tačiau pasidžiaugėm tuo ne ilgai. Komanda sutrupėjo , o aš likau kaip vienas vilkas prieš bandą jaučių taip sakant... Jau ne gana to kad taip atsitiko su komanda , aš dar kartą patyriau traumą , po šių mėnesių aš vis galvojau : Ar gali būti blogiau? Nes viskas kas nutiko yra katastrofa.

     

    Gegužės pabaigoje , kartu su šeima ir keleta draugų nusprendėme išvykti atostogauti , na ir tiesiu taikiniu nusprendėme , kad vyksime į Turkiją , turkijoje tuo metu yra nenormaliai karštą ir linksma , skaitydami pagalvojome ir apie ekskursijas , kur vykti , ką daryti ir t.t. Daug laiko nepraėjo ir jau važiavome į oro uostą , vykome labai anksti 1:00 nakties , o dar eilės ! Net tokiu paros metu susidarė nežmoniškos eilės , pralaukėme 4 valandas kol patekom į lėktūvą , na ir tada tenka atsipalaiduoti . Skridome grubiai tariant 6 valandas , prisipažinsiu visą tą laiką miegojau , bet pamačius pro langą tą nuostabų vaizdą , šiltnamius botaniką , nebuvo kitos kalbos kad tai ne turkija. Atostogaudami keliavome po įvairias Turkijos vietas , tokias kaip įdomus miestas Pamukkale , Amfiteatras ir t.t. Laikas praleistas buvo nuostabus , įkelsiu nuotrauką iš natūraliai susiformavusio Chloro bei kalkių kalno  :

    Spoileris

    [URL=https://www.part.lt/perziura/2257febf22d329cde25977c8a2e1e9c9392.jpg]2257febf22d329cde25977c8a2e1e9c9392.jpg[/URL]

     

    Vasara buvo taip pat įspudinga , nes išlaikiau teises , bei pasinėriau į visokiausias krepšinio varžybas , iškovojome nedaug pergalių , nes žaidėme su vyresniais , tačiau patirtis neįšdildoma ir kupina emocijų. Vasara man buvo ne tokia kaip galima įsivaizduoti , kupina veiksmo , taip sakant tūsų ir panašiai. Ne , vasarą aš praleidau gana ramiai , atšventėm tik teises ir viskas , visą kitą buvo beveik vieni darbai. Aš pats gyvenu kaime , auginame naminius gyvūnus , aišku neturime jų tiek daug , bet visiems reikia maisto , todėl šieno vežimas , vandens gabenimas į ganyklas yra kasdienybė ir galima sakyti rutina , bet vasara aš turėjau laiko pasidžiaugti , bei surasti draugę .

     

    Na toliau tiesą pasakius nebuvo labai daug tokių įsimintinų dalykų , tačiau Kalėdos , bei Naujieji metai praėjo man su trenksmu ir tikiuosi , kad šie metai bus kupini daugybės linksmų valandų , santūrumo , susikaupimo , bei puikių mokslo ir krepšinio rezultatų :)

     

    Dėkoju tiems , kas skaitėte , tikiuosi buvo bent kiek įdomu :)

    Linksmų Naujų metų :)

     

    • Už 2
    • Prieš 1
×
×
  • Sukurti naują...