Eiti į turinį

Sarg_Dormeo

Nariai
  • Turinio skaičius

    63
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Sarg_Dormeo

  1. sveiki, gal zinot per kur but galima atsisiut worda ir power pointa?

  2. :D 

    1. Sarg_Dormeo

      Sarg_Dormeo

      Girdejau kad laimejai teleloto masina

  3. @Nojus_Mitkus Sveikas ir vėl. Neatsibodo kitus šmeišti ir sakyti , kad jis nemoka to ir to , kad jam tiek ir tiek metų , kad neklausau tavo patarimų? Tu daug ką gali sakyti ir kišti tuos savo prizus po 100-300k ar po 1m kaip kalbėjai. Aš nesuprantu iš kur pas tave tokie pinigai? Jeigu normaliai eteris vedamas tai per 1 minutę po prizą. O tavo tos idėjos = 0 ,nes tu tik pasakai , kad prizus didinti ir sakai , kad daug idėjų turi. Jeigu nežinai tekstinės radijos darbo ir sakai savo idėją kuri yra tiesiai šviesiai pasakius "šudas".

    1. Sarg_Dormeo

      Sarg_Dormeo

      @Mister_Bebr tai ir paliks, kur buvo didžiausi mitkfaniai, tampą priešai, bet su vieną didelė nuodeme, jog buvo mitkfaniai, tuo tarpu aš

    2. (Žiūrėti 18 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. @Nojus_Mitkus Sveikas ir vėl. Neatsibodo kitus šmeišti ir sakyti , kad jis nemoka to ir to , kad jam tiek ir tiek metų , kad neklausau tavo patarimų? Tu daug ką gali sakyti ir kišti tuos savo prizus po 100-300k ar po 1m kaip kalbėjai. Aš nesuprantu iš kur pas tave tokie pinigai? Jeigu normaliai eteris vedamas tai per 1 minutę po prizą. O tavo tos idėjos = 0 ,nes tu tik pasakai , kad prizus didinti ir sakai , kad daug idėjų turi. Jeigu nežinai tekstinės radijos darbo ir sakai savo idėją kuri yra tiesiai šviesiai pasakius "šudas".

  5. Dėl akivaizdžių priežasčių, prašau visus draugus, net jei tik valandai, užsidėkite ši pranešima. Pagalvokite apie tuos kurie sirgo, ar dar serga vėžiu. Mano noras yra, kad jie butu išgydytu iki 2019 m. Užsidėkite šį pranešimą bent valandai laiko, kad jie laikytųsi ... jie - kurie mirė ar vis dar kovoja su vėžiu. Sergantys vėžiu, turi tik vieną svajonę: išgyti! Manau, kad 99% ne nukopijuos šio šūkio ir neįdės jo i savo puslapi, bet aš tikiuosi, kad mano draugai priklauso kitam 1% . Nors valandą, iš pagarbos tiems, kurie mirė nuo vėžio arba tiems, kurie dar su juo kovoja. :12_slight_smile:

  6. Taigi atsitiko bėda kituose serveriuose viskas normalei veike o čia pradėjo neveikt apie 4h nakties 2019-01-06 viską išbandau nuo rr visa gta ir samp nuo  rauterio paleidimo ir t.t 

    [URL=http://www.part.lt/perziura/da341f2cd395159e3550fbb0dc68dd7e534.png]da341f2cd395159e3550fbb0dc68dd7e534.png[/URL]

×
×
  • Sukurti naują...