Eiti į turinį

King_Modz

Nariai
  • Turinio skaičius

    26
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė King_Modz

  1. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

  2. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

  3. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

  4. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

  5. Sveiki, aš Mister_Taksi, turiu grubiai tariant 50k mafijų/gaujų patirties, per zonos imimą nušaunu po 2-5 žmones, nes šaudau be papildomų magijų. Sakyčiau jog padoriai padedu tam tikrai pusei. 

    Savų ar priešų nusikalstamose grupuotėse neturiu, tad esu nešališkas. Patirties kaip ir neturiu daug, tačiau NGPT darbą atlikčiau gerai, rinkčiau direktorius ir padėčiau tiek vienai, tiek kitai pusei jų neversdamas. 

     

    TL;DR NGPT poste turėtų būt žmogus ne iš mafijų/gaujų (nu ir ofc ne mentas) tokiu būdu jis atliks tik savo darbą, be jokių asmeninių trigrašių.

    @Kornelijus_Kornis

  6. Only good reactions

  7.  

     

    @King_Modz kas ten Toks per ciplys rekauja, ir vadovauja gaujai? :Dd musu laikais tokie bijodavo prasneket

    1. King_Modz

      King_Modz

      nežinau šitie vaikygaliai ka svaigsta bet man jau nebepatinka

    2. (Žiūrėti 5 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8.  

     

    @King_Modz kas ten Toks per ciplys rekauja, ir vadovauja gaujai? :Dd musu laikais tokie bijodavo prasneket

×
×
  • Sukurti naują...