Eiti į turinį

White_Samp

Nariai
  • Turinio skaičius

    71
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

1 Sekėjas

Apie White_Samp

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Vieta
    Los Santos

Žaidėjo informacija

  • XP
    PAKANKAMAI
  • VIP
    Nenustatyta
  • Adminas
    Nenustatyta

Kontaktai

  • Snapchat
    NENAUDOJU

Paskutiniai profilio lankytojai

1.439 profilio peržiūros(-ų)

White_Samp pasiekimai

Pradedantysis

Pradedantysis (2/6)

32

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo White_Samp

  1. -rep Zuke_Sarg surinkęs kažkokią marozų komandą. teisėsauga, rašinėja į sms ir įžeidinėja, direktorius nereguoja į darbuotojų papeikimus, darbuotojai neduoda medžiagos už kurią baudžią. Manyčiau reikėtu pravalyti jų būrį ir valdžią, tuoj įkelsiu dar vieną papeikimą jiems, galėsit pasižiūrėti.

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  1 daugiau
    2. White_Samp

      White_Samp

      Pažiūrėk į situaciją, nes ji apgailėtina, korupcijos viršūnė jeigu jūs nesiimsite veiksmų, rasiu asmenį kuris pakratys visą jūsų būrį. Nes aš šioje situacijoje esu nekaltas ir dar mane bando žeminti. Senelyzai tikrai NE. Tvarkyk savo komandą.

    3. White_Panther

      White_Panther

      XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    4. Jonny_Amino

      Jonny_Amino

      Padaryk /q gyvenime

    5. Boss_Carlos

      Boss_Carlos

      Tu atsigauk:DD Kazka jis man cia apie korupcija, kalte ir t.t raso. Zaidimas cia atsigauk, nesugebi ppk pagal taisykles uzpildyt ir dar cia kazka apie tvarka kalba:DD Geriau /q padaryk eik pasimokink gal knyga paskaityk(pasikulturink).

    6. Admin_Bumeris

      Admin_Bumeris

      Tai neįžeidinėk kitų forume, nuo savęs pradėk

    7. White_Samp

      White_Samp

      Taikliai bumeri, bet aš žaidime ir forume esu paprastuomenė, tačiau pasinaudosiu tavo patarimu. Tiesiog norėjau atkreipti dėmesį į situaciją. Jeigu varo ant manęs baisiniais keiksmažodžiais, na tai sory dude bet tai tikrai neadekvatai na ir matosi kad ant karštų reguoja. Tiesiog susiimkite ir aš šiaip sau nevarau ant žmonių nebent jie verti to. Sorry not sorry. Bet kaip "Teisėsauga čia varo max ir tiesiog nesugeba fakin įrodymų įdėti, tai čia ne anketa kalta, o tai kad jiem nusispjaut ant tvarkos ir tiesiog marozina. Teisėsauga yra tikroji serverio mafija ar gauja, vadinkite kaip norite. O ir apklausų metu nelabai į intelektą atsižvelgia matau. PEACE

    8. Pauliux_Sauliuxx
    9. Boss_Carlos

      Boss_Carlos

      @Admin_Bumeris Nuo saves ir parasiau. 1vietoj tikras gyvenimas 2virtualus jei man atmestu papeikima ,nes pazeidziau taisykles nepulciau i busena verkt ir kazkokiu -repu rasinet kur tipo why.

      @White_Samp Va mano mafukai @Andriukas_Spartak @Zuke_Sarg @Jefro_Grand nezinau kur tu visa mafuku komanda matai. Del intelekto ar ko tu cia. Tai dar kart priminsiu ,kad cia zaidimas, cia zmones ateina praleisti savo laisvalaiki ,o ne i LT egzamina proto parodyt. Del irodymu tai kam reikia kelt kazka kai zinai ,kad vistiek bus atmesta:D Dar kazko noresi ar jau nustosi.

    10. White_Panther
    11. White_Samp

      White_Samp

      @Boss_Carlos Parašydamas šią žinutę tik įrodai jog nesi vertas pareigų kurias eini:) Jeigu tau rūpi šis serveris tai imkis veiksmų kad būtų smagu žaisti čia, aš pats grįžau po n metų leavo, nes tiesiog nėra ką veikt kaip karantinas prasidėjo. O šis serveris man yra nostalgija ir kad jis vis dar juda čia yra pagarba jo kūrėjams, nes ne vienas sampo projektas per tą laiką žlugo, tiek pats esu turėjęs reikalų ir žinau kad tai nėra lengva, tačiau, tai ką rašai dabar ir kad nesugebi pažiūrėti papeikimų ir įvertinti situacijos racionaliai dar kartą pakartosiu - tik įrodo jog nesi vertas šių pareigų kurias eini šiame serveryje.

       

      PEACE. gali neberašyti nes matau jog esi nekompetetingas ir neadekvatus jaunuolis. Tai pamėgink išsimiegoti ir iš naujo pažiūrėti į šią situaciją. Gal tau pavyks pasitempti, o jeigu ne tai dar gausi kritikos dėl savo prasto darbo ir požiūrio į visą šitą situaciją. :)

    12. Boss_Carlos

      Boss_Carlos

      Nezinau nores man bumeris ar kiti det isp ar ne ,bet tu rimtai atitrukes:DDDDD Kalba jis cia vertas nevertas,vertint situacija tipo whaat:DDD Tu zinai ,kad cia zaidimas? Gali eit i gta v rp ten tokie losia kur lyg jiem ten tikras gyvenimas butu. 

    13. Marius_Markyto

      Marius_Markyto

      Papločiau už tokias litanijas, bet rankų neturiu.morgan freeman applause GIF by The Academy Awards

    14. White_Samp

      White_Samp

      @Boss_Carlos Vėl parodai jog tau nusispjauti ant tvarkos serveryje, na tai apie ką mes čia dar kalbame? Tiesiog kiek aš matau ką tu rašai, tai tiesiog pats sau kiši pagalius į ratus, o viskas prasidėjo nuo tavo pavaduotojo kurio kailį gelbėt pradėjai. Būtum bent kiek protingesnis suprastum ką aš tau norėjau pasakyti. ir džiaugiuosi jog @Admin_Bumeris pastebėjo šį postą, galės įvertinti situaciją pats kaip norės, gal sudrausmins gal nieko nedarys. Bet jeigu čia tokie vėjų malūnai vyks tai tikriausiai taip reiks eit GTA V lošt online :)

    15. White_Samp

      White_Samp

      @Marius_Markyto tu geriau įkelk už ką tuos starus sudėjai, ps iš tavo žodynėlio ką per sms rašei tai matyt jog mama tave stipriai muša namuose. Užjaučiu, manęs tėvai nemušdavo tačiau patirdavau psichologinį smurtą :D tačiau bent užaugau normalus ir kultūringas vaikinas. :)

    16. White_Panther

      White_Panther

      kaip blet padaryt kad nebūtų pranešimu iš čia? :D

       

    17. Marius_Markyto

      Marius_Markyto

      Pala ką? prie ko čia tie  tėvai dabar? :DDDD galvą susitrupink :D kaip ir minėjo eik į kampą paverksi dabar, kad blogai užpildiai anketą :Dd 

    18. Boss_Carlos

      Boss_Carlos

      @Marius_Markyto uoj tu isdykeli per tave va matai zuke gelbeju xdd

      @White_Samp Tai as neneigiu man tai kas;DD 0 Svarbumo man tas zaidimas ir nesuprantu ka tu cia nori ,kad bumeris padarytu nu nebent forumo isp uzmes uz atitrukeli;D Bet nematau priezasties kodel man cia turetu dabar zaidimukas rupet

    19. White_Samp

      White_Samp

      @Marius_Markyto matau ir tu nesupratai ką norėjau padaryti, tai parodyti visiem kokie jūs esate moliai, ir tiesiog malat šūdą tema uždaryta. Jeigu toliau rašysi tai tu įdiotas max būsi. PEACE. 

    20. Marius_Markyto

      Marius_Markyto

      Ai tegul susidegina žydas.

    21. Zuke_Sarg

      Zuke_Sarg

      blet mirsiu is juoko :DDDD

×
×
  • Sukurti naują...