Eiti į turinį

Golden_Wedye

Nariai
  • Turinio skaičius

    144
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Golden_Wedye

  1. IŠ MIEGO Į MIEGĄ PAS TAVE

     

     

    Pirmas pratęses šios dainos lyrics gauna 1m ir didelį respektą. (arba dainos pavadinimą parašyt).

  2. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

    1. Golden_Wedye

      Golden_Wedye

      Bet yra grupė tokių žmonių, taip yra tokių žmonių kurie naujokus tik atsispawninusius šaudo, ir štai kodėl daug naujokų tik atėje išeina..

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

  4. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

  5. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

  6. O kuom sargas geresnis negu kiti projektai? Kodėl visi renkasi čia o ne kitur? Paaiškinkit man. Kas čia tokio įdomaus? Darbas, ryba, darbas. Darbas, ryba, darbas.

    1. Golden_Wedye

      Golden_Wedye

      Visu pirma, parašyčiau litaniją, bet galiu ir mažiau.

       

      Kaip pirmą kartą atėjau į serverį susipažinau su serverio sistema, vien tik pradėjus eiti link Gaisrininkų darbo mane sustabdė kažkoks pacas (Atsiprašau, kad sakau kažkoks, nepamenu nicko)

      ir pasiūlė pavežti mane, supažindino su scameriais ir t.t, nuvežė iki v.t ir mane ten paleido.

      Išsilaikes teises, pastebėjau, jog daug žmonių yra draugiški,aktyvūs, net ir dabar esami priešai man yra draugiški ir dosnūs,, taip pat labai satasfying turėti daug ,,Šaikos" savo užnugaryje, kaip dabar ilgiau pradėjau žaisti, labai užkabino @Ponas_Meskius, kuris aktyviai reguoja į klausimus, bei pats yra draugiškas, kiti projektai - pvz G S ten vaikai prisiperka administratorių iš sms ir banina  žmones, BET G S Labai daug užsidirba iš tokių ,,Vaikėzų" ir šeip ten nelabai draugiški žmonės. O ČIA reikia turėti  swedbank,paysera,paypala, kiekviena atsiskaitymo būda, išskyrus SMS. Kad nusipirkti administratorių.

      Ačiū sarg'e už viską ;)

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Siandien 23:30 SF traukiniu stoty svesim konoro sugrizima, misha ir kuku nelaukiami, vip lozhe skirta @Vygantas_Taspats @Jonny_Amino @Ferdinand_Porcshe

  8. kas per huinia vyksta sarge gaila senbuviu nera naujokai duhai :/

     

×
×
  • Sukurti naują...