Eiti į turinį

Tony_Fuzion

Nariai
  • Turinio skaičius

    692
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Tony_Fuzion

  1. Direktoriaus neaktyvumo anketa:

    1. Vardas_Pavarde: Royal_Security
    2. Užimamos pareigos: Apsaugos direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Esu išvažiavęs su darbo reikalais, niekaip negalėsiu prisijungti į žaidimą. Forumas bus sutvarkytas, visi pliusai bus sudėti darbuotojams, tvarka bus prižiūrėta pavaduotojo bei įgaliotinio žaidime
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2023-02-04 iki 2023-02-11
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas bei įgaliotiniai

     

    Pildau už direktorių, nes neturi forume 100 pranešimų.

  2. Direktoriaus neaktyvumo anketa:

    1. Vardas_Pavarde: Tony_Fuzion
    2. Užimamos pareigos: Mechanikų pavaduotojas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Esu išvykęs, taip pat esu užsivertęs darbais. Savo paskirtais darbais forume pasirūpinsiu, tik negalėsiu prisijungti į žaidimą.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2023-01-07 iki 2023-01-09
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Įgaliotiniai: @Ernis_Men, @Karolis_Bandan bei Mechanikų direktorius @Carl_Brother

    • Patinka 2
  3. prieš 2 valandas(-ų), Pascal_Junior rašė:

    Įsėdi iš naujo į autobusą ir rodo kas jame sėdi.... Prieš

    Kiekvieną kartą nelipsi iš to autobuso, kad pasižiūrėti kas jame sėdi. Patogiau būtų matyti užrašą, kad toks žaidėjas įsėdo į autobusą ir t.t.

    • Patinka 2
  4. Kaip ir jau visi pasisakė, tai ir aš tarsiu žodį, kaip esamas Apsaugos direktorius. Šis pasiūlymas gal ir geras tuo, kad jeigu mūsų darbuotojas saugo žmogų ir pamiršta nutraukti, arba kažkas atsitinka su žaidimu ir nebeturi galimybės kaip nutraukti, tad ir tas žmogus galėtų nusitraukti. Bet kita vertus, tai jeigu įsėda į autobusą pilną žmonių, tad ganėtinai yra sunku sužiūrėti kas sėdi autobuse, o jeigu tikrins kas kartą, tai tikrai užknis, arba kaip kiti sakė - žmonės gali piknaudžiauti šia komanda, saugojimo metu nutrauks, o mes tiesiog galime nepastebėti tai. Todėl nepritarčiau šiai komandai, nebent padaryti, kad jeigu esi saugomas Apsaugos darbuotojo ir jis yra atsijungęs, t.y paliko saugojimą, turi praeiti kažkiek laiko ir automatiškai nusitraukia saugojimas.

    • Patinka 1
    • Už 1
×
×
  • Sukurti naują...