Eiti į turinį

Raimaa_Runy

Nariai
  • Turinio skaičius

    3.794
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Raimaa_Runy

  1. Sveiki, šis žaidimas veikia tik kaip ONLINE ant Steam platformos? Šiandien atsisiunčiau žaidimą iš linkomanijos, tikėdamasis, kad pavyks žaisti OFFLINE režime, bet kaskart paspaudus "Start New Game", sistema ieško STEAM. Išvis ar įmanoma žaisti vienam ar čia jau būtina pirktis?

  2. 1 hour ago, Truck_Driver said:

    o tau ne baisus tas citroenas? man geda butu isvis su juo vazinet, geriau kazka is audi issirink, bmw, mb uz tiek.

    Man gražus. O dar atsižvelgiant į tai, kad prancūzų automobiliai keliuose važiuoja kaip laivai, nesijaučia nė menkiausios duobelės, tiesiog plauki! <3 + skaičiau atsiliepimus apie šiuos modelius, gal iš 10 perskaitytų nuomonių, tik 1 ar 2 neigiamos.  Minkštai prancūzų važiuoklei niekas neprilygs. Tėtis vairuoja keliais metais senesnį Peugeot, su juo važiuot yra pasaka! 

    Kas liečia baisumą ir gėdą, tai Vilniui man būtų nelabai malonu važiuoti su 3 BMW, nu bjaurios man mašinos. (Pagaliau tai supratau ir džiaugiuosi, kad nepirkau).

     

    http://m.autoplius.lt/skelbimai/citroen-c5-2-0-l-sedanas-2011-dyzelinas-4954243.html?body_type_id=4&make_id[92]=1184

  3. 2 minutes ago, Ignas_Pioneer said:

    tfu, sedanas.. galejai hecbeka imt, hecbekas zymiai graziau ziurisis nei sedanas

    Kaip kam. Man patinka sedanai, nes bagažinė yra atskira. Ir šiaip, man labiau prie širdies ilgesni automobiliai (sedanai ir limuzino klasės). Be to, hečbeko pakaba kietesnė (tai man žr nepatinka) ir netinkama LT keliams.

  4. On 2016 m. gegužės 12 d. at 5:43 PM, Tony_Smoke said:

    Visu pirma tai sveiki, forumas tikrai geras dizainas kaip ir ifb versiją, ką reikėtu tik paįvarinti spalvas ir manau atrodytu puikiai. Dar galėtu įkelti profilio dainos hook tas dalykas iš ties, bent jau man šaunus. :D

    Spalvos geros! Juoda ir balta! Neutralios tokios, viskas čia tvarkoj, keist nereikia! :)

  5. Labiausiai už viską, serveryje mėgstu dirbti, visi, kas mane pažįsta, pasakytų, jog aš esu darboholikas, kuris tik dirba ir dirba. Kodėl būtent darbas? Nes dirbant, laikas lekia, kaip pašėlęs, tuo tarpu dirbdamas, turi naudingos veiklos sau, nes tik dirbant gali pasiekti aukštesnį rangą ir pan, kuris tau suteikia daugiau privilegijų. Manau tai ir būtų visa mano veikla – darbas. Trumpai tariant, nemėgstu šūdmaliauti.

    • Už 3
  6. Šie laikai niekada neprilygs tiems laikams... Anksčiau paskelbdavai kokį event'ą su 30k prizu, susirinkdavo apie 15-30 žmonių, dabar paskelbi eventą, visiems vienodai, neįdomu. Anksčiau buvo vienas malonumas žaisti, o dabar čia toks mėšlynas. Jei esi mafijos ar gaujos direktorius, tu prisijungi, jau tave puola, anksčiau galėjai ramiau žaisti + kas gerai, nebuvo cheaterių.

    Pamenu, kai SWAT buvo sujungta su PD, turėjo bendrą bazę ir sritys dažnai pykdavosi. :D

    Būdavo žymiai daugiau veiksmo, mafijos, klubai pastoviai grobdavo žmones ir slėpdavo juos neįprastose vietose (viešbučiuose). Dabar gali nors ir 24 valandas praleist žaidime ir tai pasiseks, jei kokius narkotikus grobs. Veiksmo šiais laikais 0.

    Pamenu, kai pirmą kartą patekau į SWAT būrį pas Ovidijų_Domkų, buvo dar smagiau žaisti! O vėliau ir direktorių gavau nuo Zydrunas_White Naujųjų Metų naktį:D

    Žodžiu, laikai buvo nuostabus. Dar mažai kas turėjo tą patį VIP statusą. Dabar prisijungi į serverį tik laiką prastumt, dingo visas žaidimo malonumas.

    Tikriausiai ne aš vienas norėčiau sugrąžinti tuos nuostabius ir įdomius laikus be cheat, palengvinačių mod'ų ir įvairiausių bot'ų. :/

    • Už 6
  7. Sveikinu, zinau kad tu atlaikysi, bet patikek bus sunku :)

    Sunku, bet pirmas įspūdis nekoks.. Susirinkom pulti, kol Dinas Makaras darė atranką, susirinkom padarėm (/tpdrag), jis atsijungė. Privažiuojam netoli kalno prie Immortal, įgaliotinis pranešė, kad Pirmas pasiekęs bus apklaustas, po ~5-7 min prisijungė Dinas, davė pakvietimą tam žmogui ir daugiau aš jo nemačiau :D

    Tikrai mldc zmogu isrinkai, per viena diena apie 50 zmoniiu priime ;D

    1 val. 30 min.

×
×
  • Sukurti naują...