Eiti į turinį

Mister_Dariuska

Nariai
  • Turinio skaičius

    3.105
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Blog'ų įrašai parašė Mister_Dariuska

  1. Mister_Dariuska
    Sveiki,štai ir pirmoji modeliavimo pamoka.
     
    Šioje pamokoje pamatysite patį didžiausią pagrindą,kaip importuoti modelį į Zmodeler programą.
    Taigi,pirma mums reikės pagrindinio software (programų)
    - Zmodeler
    - TXD Workshop
    - RWAnalyze
     
    Jas parsisiuntę,išextract'inkite į atskirą folderį (Siūlyčiau sukurti folderį apskritai,Modeliavimui,nes bus daug dalykų tad ant destkop'o bus nelabai patogu).
     
    Atsisiuntėt? Šaunuoliai,dabar pradėsim. Visų pirmą,jums reikia modo,kurį jus norite importuoti į Zmodeler. Jį galite rasti internete,arba jau turite kuri norite redaguoti,taigi pradėsim.
     
    1. Sukuriam atskirą folder'į savo modeliui (Geriausia pavadint jį mašinos pavadinimu pvz:Nissan Silvia S13) ir įkėliam .txd ir .dff failus iš parsiųsto arba jau turimo modelio į tą folder'į.
     

     
    2. Atsidarom TXD Workshop'ą ir suradę .txd failą (mano atveju alpha.txd) spaudžiam Export ir pasirenkam "Export all textures to tga images" ir pasirenkam kad export'intu į mūsų modelio folder'į. Turite pamatyti kad folderį atsirado daugiau failų.
     


     
    3. Padarę kas yra aukščiau,atsidarom Zmodeler (iššoks lentelė,jaje pasirinkite Hardware ir spauskite OK). Viršuje,kairėjė pusėje susirandam mėlyną strelytę,susirandam savo modelio folder'į ir pasirenkam .dff failą ir įkėliam į Zmodeler.
     


     
     
    ***SVARBU*** Ką daryti jeigu nesispaudžia IMPORT mygtukas?


×
×
  • Sukurti naują...