Eiti į turinį

Armandas_Coolx

Nariai
  • Turinio skaičius

    3.292
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Armandas_Coolx

  1. Kas dainos pavadinimą žinot? (Žinau kokybė prasta garso), numesiu milų jei surandat - https://www88.zippyshare.com/v/NMjwmPrt/file.htm

  2. kas buna pavartojus kokso?

    1. Armandas_Coolx

      Armandas_Coolx

      Čiūvakas užniūhino čystai ir nežino ar jautė tą ką turėjo jaust, gaidį niūhinai turbūt, o ne koksą.

    2. (Žiūrėti 5 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Karoliux_Krist Scam 85m+Bfi Atsargiai nebepatikimas [URL=http://www.part.lt/perziura/b8efb006ae68b0414aeaae5cdd1d67f0743.png]b8efb006ae68b0414aeaae5cdd1d67f0743.png[/URL]  [URL=http://www.part.lt/perziura/b7b84d736a9da6d1165f15cf74b26306632.png]b7b84d736a9da6d1165f15cf74b26306632.png[/URL] [URL=http://www.part.lt/perziura/b55cc936c97a746667cc6fdba491a69797.png]b55cc936c97a746667cc6fdba491a69797.png[/URL]

    1. Armandas_Coolx

      Armandas_Coolx

      Ne tau čia bazarint kas nepatikimi, o kas patikimi. Kiek apscaminęs pats mordų, o dabar verkia atsisėdęs forume :D

    2. (Žiūrėti 10 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Sveiki, suprantu, kad čia apie 150 žmonių prakaituoja ir sėdi prie to sargo bei nežino ką reiškia gyvenimas, aišku neapibūdinsiu būtent kurie, bet norėčiau paklausti. Gal kas žino kas parduoda kokį derbiuka gero stovio arba žino kas parduoda? :D Dėkui ;)

    Klausiu, nes autogide visiškai nerandu to ko an reikia. P.S. būtų gerai, kad nebūtų tiek toli (Vilnius,Kaunas) ir pnš

    1. Armandas_Coolx

      Armandas_Coolx

      Jei turi galimybę iš Lenkijos parsivaryt tai geriau šok į otomoto.pl ir ten susirask, pasiimsi tą sendą 2015 kaip naują už tokią kainą kaip pavyzdys 2009 metų sendą Lietuvoje.

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Sveiki, suprantu, kad čia apie 150 žmonių prakaituoja ir sėdi prie to sargo bei nežino ką reiškia gyvenimas, aišku neapibūdinsiu būtent kurie, bet norėčiau paklausti. Gal kas žino kas parduoda kokį derbiuka gero stovio arba žino kas parduoda? :D Dėkui ;)

    Klausiu, nes autogide visiškai nerandu to ko an reikia. P.S. būtų gerai, kad nebūtų tiek toli (Vilnius,Kaunas) ir pnš

  6. Atspėk kokią vietą Lietuva užims eurovizijos finale ir laimėk 24 valiutas. Bus tik vienas laimėtojas, išrinktas atsitiktinai iš visų teisingai atspėjusių. Spėti reikia kaip atsakymą į šią būseną.

  7. Sveiki, gal žinot kaip sutvarkyt burzgimą vos įkišus mikrafoną?

  8. Jūs man dabar pasakykit.

    Pamatėt panos subinę. Iškart tie pasistoję pimpaliukai smegenis suspaudė ar kas ? Panos nuogos nematę ar net nelietę? Apart pornuhos kaži ar papus dauguma esat mate. Pamato fotke ir tuoj bando įsivaizduot kaip pisą paną. Bet realybei nieko net nedrįsta užkalbint,kad ir tą pačią Apelsinkę pamatę realybei, jūs pridusę būtumėt dauguma, nes kažką pasakyt galit tik per laidą arba prie "CHEBROS" . Neduok dieve kažkas jus užkabintų būnančius vienus, tai prišiktumėt į kelnias į bėgtumėt zajavus rašyt. Suaukit kūrva viena karta.. Jau graudu darosi ant kiek jūsų smegenys su šūdais maišytos.

  9. Krv negana kad fribergas dalbašas,bet ir jus visi naxui su ta apelsynke dalbajobai pirma kart pyzda matot? kad jau čia platinat, nu gerai merga pasielge bšk kai dura. Nu bet ar būtina dabar jau ta vidosa platint? Nxj ant atkirte bazaro primetat ''bahurais'' bet vien nuo šito jūsu mėšlo matos nevispročiai esat arba mazgiai/kaimas. O tas platintojas prarado bahuro varda:))

    1. Armandas_Coolx

      Armandas_Coolx

      Pats nesupratau iš klubo eidamas facebooką vartau tai pirmas postas buvo su tom nuotraukom tipo jos, prikabintu video, o komentaruose fb, bet kuris paplatino tai neaišku.

    2. (Žiūrėti 15 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  10. Krv negana kad fribergas dalbašas,bet ir jus visi naxui su ta apelsynke dalbajobai pirma kart pyzda matot? kad jau čia platinat, nu gerai merga pasielge bšk kai dura. Nu bet ar būtina dabar jau ta vidosa platint? Nxj ant atkirte bazaro primetat ''bahurais'' bet vien nuo šito jūsu mėšlo matos nevispročiai esat arba mazgiai/kaimas. O tas platintojas prarado bahuro varda:))

    1. Armandas_Coolx

      Armandas_Coolx

      Ne kiek prarado, o juo niekad nebuvo :6_smile: Kalbant apie ją biškį kvaila ir naivi tokias nuotraukas siųst, savaitė ir nurims viskas. Aišku dar variantas už tuos platinimus, kad klius truputį tam kuris paplatino.

    2. (Žiūrėti 15 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. Gal zinot del ko tokia kokybe? Susilieja visur, isskyrus kelius, kuriuos uzsimodines esu

    3Yh5OgN.jpg

  12. *Tyčinis atsijungimas karo metu, kai lieka mažiau, nei 100 HP, siekant išvengti mirties (gaujoms) - 2mėn.

×
×
  • Sukurti naują...