Eiti į turinį

Lukass_Cool

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.579
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Lukass_Cool

  1. Sveiki. Buvo renkamas naujasis Reporterių direktorius, senasis buvo nušalintas, dėl neaktyvumo bei visiško apsileidimo būnant direktorium. Anketų buvo daug, net 50. Kandidatus buvo labai sunku išsirinkti, kadangi anketų buvo tikrai daug gerų, bei traukiančių akį, bet visgi visiems suteikti šanso negaliu, tad pasitaręs su Gazu bendrai atrinkome kandidatus. Kandidatai buvo stiprūs ir kovojo savo aktyvumu vienas su kitu buvo sunku apsispręsti kuris yra labiau vertas direktoriaus posto, na, bet laikas viską pakeitė. Netempiam gumos ir einam prie kandidatų.

    Rokas_Problem - Anketa buvo gražiai sudėliota, tikrai įdėjai pastangų, bei suvoki kas yra tie reporteriai, kadangi nemažai laiko esi praleidęs šiame darbe nusprendžiau tave paimti į kandidatus. Tavo veikla serveryje nebuvo ypatinga galbūt tu nesitikėjai, jog gali būti kandidatas ir nesistengei. Stebėjimo metu tave mačiau žaidime vos vieną kartą. Pradėjus stebėti kėlei ridą tuo tavo veikla pasibaigė. Tavęs žaidime daugiau nesutikau nieko negaliu pasakyti apie tave. Manau tau bus didelė pamoka pildant kita karta į direktoriaus postą.

    Vidas_Alijosius- Anketoje man patiko tavo idėjos reporterių darbui, ir pati anketa tikrai nėra bloga tvarkingai viskas sudėliota. Reporterių darbo patirties turi nemažai. Serveryje dirbi FTB. Kalbant apie tavo veikla serveryje, ji taipogi nebuvo ypatinga. Pradėjus stebėti keletą kartų sutikau tave FTB bazėje stovint AFK režime. Toliau tave stebint pamačiau važinėjant su bullet, va šitoje vietoje ir man labai nepatiko kaip tu pasiuntei savo darbuotoja von, vien, dėl to, jog jis tau pasakė patinka tavo bullet, nu tikrai taip nėra gražu daryti, ypač pildant į direktoriaus postą. Direktoriaus postas yra atsakingas darbas, ir turi būti mandagus, ypač su savo kolegomis. Tavo aktyvumas buvo, gan neblogas jis siekė 200-300 minučių, bet sekantys kandidatai tave aplenkė aktyvumu. Toliau tave stebint pamačiau, kaip teisėsaugos ginklus dėjai į savo spintą. Stebėjau tave dalyvaujant treniruotėje prieš Policijos departamentą, bet vistiek mano nuomone apie tave nepasikeitė ir liko tokia pati, tad sėkmės tau kitą kartą.

    Ramunas_Pgg - Anketoje išdėstei gražiai mintis, man labai patiko tavo anketa, dėl anketos gavai tikrai didelį pliusą. Reporterių patirties taipogi turi nemažai, dirbi nemaža laiko tarpa reporteriuose, tai yra pagirtina. Aktyvumas tavo buvo pirmomis dienomis labai geras, jis siekė 700 minučių, bet vėliau dingai iš žaidimo. Veikla serveryje taipogi nebuvo ypatinga, sprendžiant iš tavo veiklos esi priklausomas nuo darbo, tai nėra labai gerai, kadangi tau toks žaidimo pobūdis greitai atsibos, ir labai abejoju ar tu galėsi išbūti ilga laiko tarpa direktoriaus poste. Pradėjos stebėti užtikau tave stovint AFK režime Los Santos mieste. Toliau tu tiesiog visą laiką kėliai ridą, arba tiesiog skelbdavai skelbimus. Toliau tave stebint pamačiau važinėjantį su ledų mašina (Kodėl ?) galbūt papildomai uždarbiavai ? Tavo veikla ties tuo ir baigiasi. Nenuleisk rankų ir bandyk kitą kartą.

    Dovydas_Moveee - Na štai ir mūsų naujasis Reporterių direktorius. Anketoje tu viską įvardinai konkrečiai kaip viską darysi ir kontroliuosi. Anketa nebuvo geriausia iš šių kandidatų, bet žaidime įrodei, jog tikrai nori Reporterių direktoriaus posto. Serveryje dirbai Narkotikų prekeiviu. Veikla serveryje buvo įvairi, tikrai nenuobodžiavai. Pradėjus stebėti pamačiau tave stovint AFK režime, toliau stebint tave tu dalyvavai klubo veiksme, man patiko tavo dalyvavimas klubo veiksmuose. Kiek stebėjau tave tu aktyviai dalyvavai klubo veikloje. Toliau stebint tave tu tiesiog važinėjai su sandking (Rida kėlei ?), aišku reikia atsipalaiduoti po klubų veiksmų. Kadangi dirbai narkotikų prekeiviu teko pamatyti tave budint tpbull, arba laukiant iškvietimų. Kalbant apie tavo aktyvumą jis buvo stulbinantis, pražaidei virš 800 minučių, aplenkiai visus kandidatus.

    Naujasis "Reporterių" direktorius - Dovydas_Moveee. Sveikinimai !

    • Už 9
    • Prieš 21
  2. Sveiki. Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, senasis buvo nušalintas, dėl neleistinų programų naudojimo. Anketų buvo daug, net 40 tikrai džiuginantis skaičius. Vos tik išrinkus kandidatus pradėjau stebėjimą, bet kandidatai mane labai nuvylė, kadangi nesistengė, dėl direktoriaus posto. Toks vaizdas, jog užpildo į direktoriaus postą tik šiaip iš neturėjimo ką veikti. Kandidatai serveryje parodė nedaug, todėl nebuvo labai sunku apsispręsti kuris yra vertas direktoriaus posto. Na o dabar truputį apie kandidatus.

    Laurynas_Bertulis - Anketa išsami, labai gražiai viskas sudėliota. Gaujos patirties turi nedaug, bet sprendžiant pagal anketą manau tikrai supranti, koks yra tas tikrasis gaujų gyvenimas, bet žaidime tavęs visiškai nesutikau, todėl nieko negaliu apie tave pasakyti. Kita karta pildydamas į direktoriaus postą gerai apgalvok, ar tikrai jo nori, ar tikrai sugebėsi įrodyti žaidime, jog nori direktoriaus posto.

    Karolis_Kadzevicius - Anketa taipogi kaip ir pirmojo kandidato, nuo klausimų temos nenukrypai viskas sudėliota gražiai, bei tvarkingai, bet tavo aktyvumas serveryje buvo labai mažas. Sutikti tave serveryje buvo labai sunku, tavo pražaidimo laikas vos 100 minučių. Dirbai The Ballas gaujoje, patirties gaujose turi nemažai, virš 300000 XP, gaujų gyvenimą manau puikiai supranti, bet sekantis kandidatas tave pranoko, tiek aktyvumu tiek serverio veikla. Stebint tave šaudeisi šratasvydije, keletą kartų buvai klubo veiksme. Paskutine diena tavo aktyvumas šiek tiek pagerėjo, pražaidei net 200 minučių, bet stebint tave pamačiau, jog stovi AFK ir veiklos daugiau iš tavo pusės nepamačiau. Sėkmės tau kitą kartą manau šias klaidas ištaisysi.

    Cannabis_Policeman - Na ką gi, atėjo laikas aprašyti naująjį direktorių. Anketa nebuvo geriausia iš šių kandidatų, bet tavo veikla, bei aktyvumas žaidime apvertė viską aukštyn kojom. Anketoje patiko tavo užsispyrimas prieš čytus, jog tau nesvarbu ar kiti naudos ar ne. Dirbi Immortal mafijoje, patirties turi labai daug, net 770000 XP. Kalbant apie tavo veikla serveryje, pirmąją stebėjimo diena šaudei mieste civilius, bet stebint tave kitas dienas man trūko šaudymo mieste, nežinau, galbūt tau pabodo sėdėti kalėjime, kadangi pirmąją stebėjimo diena, net kelis kartus mačiau sėdint kalėjime, arba turint star, kaip supratau šaudymą mieste perkėlei į šratasvydi, kelis kartus tave stebint, tu tiesiog šaudei šratasvydije, aišku ne visas savo pražaidimo minutes. Labai aktyviai dalyvavai klubo veiksmuose, tas mane labai nustebino. Aišku keletą kartų tave užtikau važinėjant su Sanchez, arba tiesiog keliant ridą savo mašinoje, bet tai nėra blogai. Kalbant apie tavo aktyvumą jis buvo stulbinantis, kiekvieną dieną jis buvo virš 600 minučių, manau, jog ir būdamas direktoriumi palaikysi tokį aktyvumą, todėl linkių tau sėkmės, ir tikiuosi manęs nenuvilsi !

    Naujasis "Grove Street" direktorius - Cannabis_Policeman. Sveikinimai !

    • Už 4
  3. Sveiki visi, rašau savo pirmąją apžvalga. Buvo renkamas naujasis ''The Ballas'' gaujos direktorius, senasis buvo nušalintas, dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Anketų sulaukėme tikrai mažai jų buvo vos 23, tai tikrai labai liūdinantis skaičius.

    Kandidatus rinkau ne vienas, rinkome tryse t.y. Aš, Gazas_Berlingo ir Lukas_Mukanovas. Kandidatus buvo tikrai sunku išrinkti, kadangi visų nuomonės skirtingos, ir tikrai užtrukom nemažai laiko, kol išrinkome kandidatus. Tikriausiai daug, kam kils klausimas, kodėl, net nebuvo kandidatais mafijų/gaujų vilkai, iškarto parašysiu, jog patirtis nėra svarbiausia, žiūrėjome ne į patirtį, o į tai kaip jie išdėsto savo mintis anketoje.

    Karolis_Darkas - Pradėsiu nuo tavo anketos, anketa nebuvo labai ypatinga, bet vis dėlto nusprendėme tave paimti į kandidatus, bet visgi nusivyliau tavimi, kadangi tave žaidime sutikau tik šiandiena, ir tai buvai pražaidęs vos 90 minučių, jokios veiklos nemačiau apart ridos kėlimo, daugiau nieko papasakoti apie tave negaliu.

    Sveikas_Pacanas - Anketa buvo viena iš geriausių, dėl tavęs nebuvo jokių abejonių, ar imti į kandidatus ar ne, tai tau tikrai didelis pliusas, bet žaidimas parodė visai kitą vaizdą. Pirmąją stebėjimo diena tavęs žaidime visiškai nesutikau. Kitas stebėjimo dienas šią klaidą ištaisei, tačiau tavo veikla serveryje mane tikrai nuvylė. Per tas dvi stebėjimo dienas, tave mačiau tik kelis kartus šaudant, viename The Ballas gaujos veiksme, ir pora kartų pašaudei klubiečius. Retai tavo rankose matydavau ginklą, kodėl ? Keletą kartų padarius tave pzu mačiau kaip buginai minutes, sėdėdamas pas Taksi darbuotoją mašinoje, antra karta Medikų darbuotojo mašinoje, pagal tai supratau, jog tau atrodo kuo daugiau minučių tuo didesni šansai gauti direktorių, tad tikrai taip nėra. Tavo veikla serveryje manęs tikrai neįtikino, jog tu nori direktoriaus posto, tad linkiu sėkmės pildant kitą kartą.

    Robertas_Zuk - Anketa buvo ne ką blogesnė už antro kandidato, išdėstei viską aiškiai kaip ir ką darysi. Anketa sudomino, todėl nusprendėme tave paimti į kandidatus. Veikla serveryje man labai patiko. Dirbai The Ballas gaujoje, nors ir direktorius yra nušalintas tu likai ištikimas šiai gaujai, dalyvavai veiksme, kurį organizavot su The ballas gauja, stebint tave per pirmąją kovą prie Grove Street gaują, pamačiau, jog tu esi be šarvų, jau buvau nusivylęs tavimi, bet toliau tavo veikla serveryje mane vis stebino ir stebino. Aktyvumas tavo buvo stulbinantis, tik paskutine diena jis kažkodėl krito, bet ne ženkliai. Kiek tave stebėjau tu tiek šaudeisi nepasidavei tam, kelis kartus užtikau AFK stovint The Ballas gaujos bazėje. Nors buvai ir kalėjime, tačiau toliau lavinai savo šaudymo įgūdžius. Tau suteiktas šansas atgaivinti šią gaują ir įrodyti jog Los Santos miestui vadovauja rožiniai, sveikinu !

    Naujasis ''The Ballas'' gaujos direktorius - Robertas_Zuk. Sveikinimai !

    • Už 3
×
×
  • Sukurti naują...