Eiti į turinį

Vilius_Project

Nariai
  • Turinio skaičius

    4.099
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Vilius_Project

  1. Prasoviai suds Lg reikejo Samsunga koki

     

    Uz 130e parodyk man ''Samsunga koki'' kuris nestirginetu ?? sekmes ieskot , tikrai nerasi . Kaip ir sakiau uz tokia suma nerasi jokio modelio , nebent gal lumia maziau strigineja ,bet ne visiems jie patinka ce jau skonio reikalas .

    • Patinka 1
  2. Po pusmečio pasakyk kaip laikys :D Dabar tai viskas suprantama

    Ka tu tikies gaut uz tokia kaina ?? savaime aisku kad lagins , uz tokia suma nieko ipatingo nenupirksi faktas .  Bet minimaliam pasinaudojimui pilnai uztenka ,aisku ir nuo kisenes priklauso , ne visi yra pasiryze isleist 400e-600e ant telefono :)

    • Patinka 1
  3. Kam pirkt s4 , jai gali s5 nusipirkt uz obolio kaina ir dar maziau nebeina tiek kiek iph 5 5s . As imciau obuoly

    galaxy                                  

    G900F Galaxy S5
    490,00 €
    1691,87 Lt

         

    i9505 Galaxy S4
    335,00 €
    1156,69 Lt
     
    iPhone 5S 16 GB
    634,27 €
    2190,01 Lt
    • Patinka 1
  4. uzpisa kad isjungimo mygtukas ant nugaros, plius integruota batareika tai kai pasibaigs garantinis tj jau pzda bus jei pareis baterija. Ekranas asmeniskai man jau per didelis, o kaina jo nukris po nauju metu 100%, tai siulau tada pirkt. A ir dar mygtukai man lb nepatinka kad nera to home mygtuko, tik kai sviecia tlf td gali spaust, del to nervina, ir kazkaip nemaloniai rankose laikyti ji :/

     

    Ekspertas . Pasiziurek i smegenu garantini pasibaige tau . Du kartus palieti su pirstu ekrana ir isijungia va tau ir home mygtukas arba kita pus spaudi . Seip apie telefona neblogas ,bet nexus geresnis :P

  5. Eina jau kaip ketvirtas menuo kaip turiu ji . Jokiu problemu , striginejimu ir t... krc idealus ismanusis tiem kas narso internete , zaidzia zaidimus toks dalykas kaip lagg nekszistuoja. Vienintelis minusas baterija . Kam atsibode samsungai kur kas antras zmogus vos ne turi net ziuret nesinori i juos :D ,idealus varijantas Nexus :) pats pasirinkau nes norejau kazko naujo ,isskirtinesnio nei kiti turi.

    Jeigu pamatai LG užrašą - mesk į šoną ir rinkis kitą..

    Tai pagal kaina lygiu ner jam ziurint i sparta,raiska ta pacia kamera kur kazkas ten rase kad hujova , kas yra svarbiausia ismaniajam .

  6. KUOM? Tipo čia kai maži vaikai:

    A: Ferraris greitesnis

    B: Nu bet vis tiek Honda gražesnė...

    Tipo lumia geri, bet vis tiek best andriod, laggroid. Net nelaikę ir šnekat...

    Užtenka palaikyt nexus , ir žinok nesinori jokiu lumiu ir s . Ir be jokiu lagu trukdančiu kažka tai daryt telefone :rolleyes:

  7. Antros apžvalgos palyginimas tai geras :D , vien balus duoda wp , o kai laimi s2 balo neuzdeda (pačioj pradžioj kai greičiau užkrove uz wp) ir nihuje jis negreitesnis . Pati šudiniausia apžvalga :D .

    O apie pačius telefonus lumia tai visai gal ir neblogi tie naujieji , bet vistiek androidai geriau .

  8. Normaliai naudodamas daugiausei 3 dienos islaiko . Pats pirkau iš omnitel , bet pas juos tik atveza iskart isluoja viska , spejau per sventes nusipirtk , na dabar neturetu taip but ,bet ištikruju einamas modelis visi tie s4 ,lumios nieko gero bent jau man sitas nei lag nei nieko tik ,kad baterija silpnoka kaip tokiam telefonui . Jai turi pilna suma tai gali is mobili.lt imt ,jai zadi isimoketinai tai lauk kol omnitelis gaus , nes ten isvis nepermoki ta pati tiek be sutarties , tiek isimoketinai .

    Isivalyk dezute nejo parasyt i privata .

×
×
  • Sukurti naują...