Eiti į turinį

Tadas_Kraptavicius

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.960
  • Prisijungė

Pranešimai parašė Tadas_Kraptavicius

  1. 1 - moji pamoka.

    Ką reikia žiūrėti perkant motorolerį.

    Taigi , dauguma lietuvoje motorolerių pardavėju sako , kad moto saugotas ir mylėtas , negriūtą nei karto , niekas nekeistą , dokumentai tinkami registracijai , tačiau daugybe žmonių apsigauną.

    1 - Prieš perkant motorolerį , reikia pasižėti ar variklis yra šaltas , jai jis šiltas , reikia palaukti kol pilnai atvės ir kurti tada , nes dažniausiai kol atvažiuoji pasižėt , pašildo kad lengvai kurtusi.

    2 - Jai variklis šaltas , reikia pavažinėti kol išils variklis , nes kartais būna perkaitintos grupės , tai yra - šaltas važiuoją gerai,kai išylą krentą apsūkos.

    3 - Toliau , gerai būtu kad akumas butu pakrautas , nes dažniausiai tai neveikia starteriai , ar atsiranda šiaip kokių defektų , kurie sudaro nemažai bėdų.

    4 - Gerai apžėkite moto , ypač plastikus , atkreipkite dėmėsi į visus , ar spalvos lygiai tokios pačios , nes gali būt kad buvo griūta.

    5 - Jai motorolerio sąvininkas leidžia apsiardyti moto tai labai gerai , tada nuiimkite varo dangtį , ir atkreipkite dėmėsi į sankabos būgna , ar nėra vaivorikštės , nuiimkite cilindrą , ir pažėkit grupės būklė.

    6 - Apžėkite padangas , ar nenutrintos , atkreipkite dėmėsi ar geri stabdžiai , jai diskiniai , žėkit ar neperdarytas suportas , ir ar viskas savo vietoj.

    7 - Atkreipkite dėmėsi ar tiesos šakės , ar plastikam netrūksta varštų , ir ar nėra HOMEmade dalių.

    Tai vat , šį syki tiek , jai ką kreipkitės , padėsiu kuo galėsiu.

  2. Sveiki , sudėsiu savo žinomus diskusijos forumus , internetinės pardatuves internetė , ten galėsite pasižėti kainas , bei padiskutuoti , apie motorolerius , ir galbūt išsiaiškinti daugiau nei žinotė dabar !

    www.scooterfactor.lt ,

    www.scooteriai.lt ,

    www.scootershop.lt ,

    www.bikeshop.lt ,

    www.fastmx.lt ,

    www.scooterlion.lt ,

    www.scooter-system.lt ,

    www.motomanai.lt ,

    jai žinotė daugiau papildykite , sėkmės.

    Tai pogi , teikiu pagalbą , galiu surasti moto , auto dalių [ devėtu ] už tam tikra sumą , siunčiu paštu , tvarkau scooterius miestas " ukmergė " , galiu padėti išsirinkti moto , patarti , jai ko reikia , komentuokit.

×
×
  • Sukurti naują...