Eiti į turinį

Domantas_Domka

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.811
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Domantas_Domka

  1. neidomu su manim bendraut bet tu paryškini savo posto raides? ir ka tu gali suprast apie žmogu iš bendravimo ale grp forume ?

    gal koks buda busi išeinantis iš saves? 

    ir gal dėl manes galėtum kokia nors fotke ikelt su perpista morda kaip kad dėl fantazio ikėlei?

    daug ka galima suprast , normalus zmogus nerasytu postu apie mamas ir t.t

    just my 2cents , peace.

  2. Nors gal tu teisus,nu žodžiu daug variacijų įmanoma,netgi galbūt Ghostblade. Šiaip jis turi GA,sakė,kad ji kha nuėma,bet tipo du kartus per team fight'ą?

    ghostblade ant vaynes ziauriai geras itemas ,bet super late tu turi ji pakeisti i pd nes fightai buna ilgi dazniausiai , o ga sitam game buvo geriausias def itemas ,nes jei ir kha nuzudytu ji jis negautu reseto.

  3. Kur last whisperis? :? BT kažkaip ant vayne meh... Sunku įkišti,nes yra geresnių jai itemų (kad ir du phantom danceriai labai gerai).

    sitam game nebutinai buvo imt lw cia kas kaip nori , o bt ant vayne geras itemas jei nori isgyvent per fightus , o jei zinai ,kad tave 100% nieks per fighta nenuzudys gali imt double pd.(bent jau as taip manau)

  4. Jus visi lenkiski daunai esat :DDD Pamoina net aiskint jum kad farmintis ir laimet game nera sedet ir farmintis komandai nepadedant iki 6itemu lenkai jus xddd farm to win kai paaukoji 1 drake, or farm iki midgame fights. Bet ka jums zinot, kai vienas ^rudov sedi mide ir verkia kad ji pokina arba negali pasifarmint, nes zonina or smth (bent jau komandoi pastoviai xddd) kitas diamond 3 pasiekes bet is silverio lipa menesi (legitimate) ir dar vienas 15metis su main acc EUNE xdddd Apgailetini jus esat, kaip ir sargas. 

    900x900px-LL-58cf3418_salt_intensifies.g

×
×
  • Sukurti naują...