Eiti į turinį

Dainius_Rawa

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.715
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Dainius_Rawa

  1. Gryzau į sarga pakariauti su gaujom pamačiau kas ballas drk tai sakau gal iki vasaros galo nezaisiu

  2. kurva pasakysiu cyrusui padalins jum milijonu nebedosinkit jus tik manes bbd atsibodot jau, naxui as cia ta pav emiau, nereikejo man cia gryst i sita dalbajobyna, tie sampiniai niekada neuzauks, cia paskutine mano valdzia, atbunu tas dvi savaites ir ate ate naxui cia uzsipiskit jus su savo booteriais tais, kazkada vistiek isgaudys jus, apsimokesit pora stukyciu euru tai ir pc ir tave pati mama parduos man atrodo.

  3. kurva pasakysiu cyrusui padalins jum milijonu nebedosinkit jus tik manes bbd atsibodot jau, naxui as cia ta pav emiau, nereikejo man cia gryst i sita dalbajobyna, tie sampiniai niekada neuzauks, cia paskutine mano valdzia, atbunu tas dvi savaites ir ate ate naxui cia uzsipiskit jus su savo booteriais tais, kazkada vistiek isgaudys jus, apsimokesit pora stukyciu euru tai ir pc ir tave pati mama parduos man atrodo.

  4. kurva pasakysiu cyrusui padalins jum milijonu nebedosinkit jus tik manes bbd atsibodot jau, naxui as cia ta pav emiau, nereikejo man cia gryst i sita dalbajobyna, tie sampiniai niekada neuzauks, cia paskutine mano valdzia, atbunu tas dvi savaites ir ate ate naxui cia uzsipiskit jus su savo booteriais tais, kazkada vistiek isgaudys jus, apsimokesit pora stukyciu euru tai ir pc ir tave pati mama parduos man atrodo.

    1. Dainius_Rawa

      Dainius_Rawa

      Mldc tada, kad pats nedossini. Aš tai ir nesuprantu, koks tolkas leisti tėvų pinigus ant tokių nesąmonių, kad kitiems pakenkt.. :/

    2. (Žiūrėti 43 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. kurva pasakysiu cyrusui padalins jum milijonu nebedosinkit jus tik manes bbd atsibodot jau, naxui as cia ta pav emiau, nereikejo man cia gryst i sita dalbajobyna, tie sampiniai niekada neuzauks, cia paskutine mano valdzia, atbunu tas dvi savaites ir ate ate naxui cia uzsipiskit jus su savo booteriais tais, kazkada vistiek isgaudys jus, apsimokesit pora stukyciu euru tai ir pc ir tave pati mama parduos man atrodo.

  6. Fokusai kas tave i sita vieta pakviete? Cheateriu priziuretojus... Save prisiziurek pirma

  7. Prizai bus SandKing x 5 , 24 valiutos 12 valiutos , Sabre x 5 ,bei Hotring x 5

  8. Cha Manta_Quatrro turi lazda du galas jibanas, lesk bybasa gaidosas.

  9. Sveiki ką jūs gero? Kalbėjimas išlaikytas :)

×
×
  • Sukurti naują...