Eiti į turinį

Don_Marius

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.199
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Don_Marius

  1. 2018-02-08 at 21:29, Domantas_Deorras rašė:

    Šiaip zajibys :) bet sugadina visą vaizdą, kad universalas :| ant naujų BMW universalai tai šakės... :(

    Nu sorry niekada nepripazinau sedano visiskai nepraktiska masina :D

     

  2. Sveikas, kiek matau čia visi susirinkia turi telefona Iphone? ir kodėl ji turi? Kad jis mažas? Dėl nukasto obuoliuko? Ar dėl to, kad daug kas turi juos? Tai palaukit? Kaip ten sakė viršui esantis žaidėjas ''Daug Žymesnė firma, daug rimtesnė. Ne ne prajuokinai. Palauk tipo samsung nesikonkuruoja su Samsung'ais? Galiu taigti, kad šios firmos yra dvi didžiausios Kalbant apie šiolaikines tehcnologinas. Ir tu man pasakyk kuo tas Iphone yra toks geras? Samsung Galaxy S4 yra galingesnis (S4 1,9 ghz ir 2gb, Iphone 1,3 ir 1gb) Ir dar sakiai kažka dėl dydžio, nu tai gerai palaukit, yra dvi firmos skirtingos, bet yra ir skirtingi žmonės tai to dydžio nereikia prikaišioti čia. O kalbanat apie dydi Iphone didesnis bet sunkesnis už Samsunga nors jis didesnis. Aišku galvojete, kad esu Samsung naudotojas ir dėl to ginu samsungus? Ne turiu Htc One M8 ir žadu toliau sekti Htc modelius. Kalbanat apie kameras, Iphone turi 8,1mega mixel's o kaip jo priešinikas turi net 13 mega mixel's tai palaukit kiek išvardinau vien dėl to galima spresti, kad samsung telefonas yra gerenis visais galais, Tai ir už ką moką Iphone? Už tai, kad jis mažesnis? ar už tai, kad nukastas obuolys? Taip, turiu pats Ideal gaminių ir tikrai nesu nusiskundes dėl jo turiu (Ipad mini) Pirkau vien dėl to, kad man reikėjo mažo ipad ir galingo, nes tuo metu nebuvo tokiu dalykų, aišku už ta pačia kaina dabar galėčiau nusipirkti tikrai padoresni Samsung ar Sony plancete. Bet mielas drauge, tu renkiesi telefona iš ko? kiek matau iš populeriausiu firmu? Tai palauk kur padėjai Sony? telefonus? juk atsirado Sony Z3 modelis taip, kad z2 ir tuo labiau z1 modeliai, ir ju kainos krenta žemyn tai pamastyk gerai, ką aš čia sakau tai tik mano nuomonė, ir juk galima tikrai daug informacijos Youtube'i taip, kad mano verdiktas S4.

     

     

     

     

    Nenoriu pradėt pjautynių, nes abu atskirus frontus ginam kaip matau, nors aš nieko per daug neteigiau. Dėl galingumo gali nepradėt šimtą procentų duodu tas S4 atlaikytų pora versijų androidų ir po to net neapsimokėtų naujinti versijos, nes laggais gaudytūsi tas telefonas, turėjau iPhone 4 kuris man be jokių nusiskundimų ore iki iOS 7.1.1 ištempė ir jokios problemos neturėjau. Sako sunkesnis? Ar tu jį turėjęs rankose? Nihūja jis nesunkus ir patogus.. Sakai ten kamera ir visa kita? Tai pradedam ėstis dėl visokių šūdukų kaip Siri kurie yra iPhone ir prasidės pjautynės. Tiesiog aš nepeikiu Samsungo, o kaip žinia tu iPhone neturėjęs ir išpeiki, nežinai pilnų jo galimybių, sakysi draugas turėjęs ane ar davė panaudot pora dienų? Tai aš Androidą irgi tiek turėjęs, bet neišpeikiu aš jo.. O tu iškart peiki, nors pats pasakęs jog vieną iDeal gaminį turi.. Peace.

     

     
     
    Prasideda.. Kitas žinovas.. Turėjęs tą iPhone nors kartą gyvenime? Gražus.. Ble kuo toliau tuo gražiau jūs čia..

     

     

     

     

    Hellooo. Dėl lengvumo... Aš nesakau...bet aš teigiu faktus... S4 130 g. Iphone 133g. Tai kaip čia tau pasakius... Ir pradedi su savo siri? :D so? Mes android turim irgi balso komandas. Ir palauk sakiai galėtum dar daug daug ką išvardinti? nu Be siri ką dar? Viskas iphone krites. Palauk palauk tu sakai, kad s4 neištem didesniu atnaujimu androido? Aš tau net pacituosiu

    ''Operacinė sistema:

    Android OS 4.4.4 Jelly Bean

     

     

    O kaip suprantu, tu vpš kalbi apie iphone 4 tai tu matai nors kas temoi parašyta? Nesuprantu, tai man čia apie s3 pradėt kalbėti? Kad jis nedabaigtas moelis buvo?, kad vien dėl procesoriaus buvo greitai išleistas s4? Tai viskas. Ai dėl sistemos tai yra naujausia kolkas. 5.0 versija tik pas Nexusus. 

  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Don_Marius.

    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau)

    1. Prisiminkim senus eventus kam nauju. Kaip islikimas narve kaip darydavo juska juk tas gardas yra dar. Bet butu be ginklu o tik su lazdom bendzo pjuklais nes db visas servas aim.

    2. Isireiskimas ant sniego ziema. Tai tiesiog reiketu kuo orginaliau nupiesti, pastatyti sarg.lt uzrasa.

    3.Orantacines varzybos juk visiem labai patiko. Nusokti nuo kalno su paruosiutu ir i sesti i tam tikra automobili.

    4. Kam ilgu event jai galima ir trumpa bet gera padaryti pvz: paslepti kelias masinas ir su maza maza uzuomena ja bandyti surasti.

    5.Aisku kokia ziema be ziemos video konkurso.

  4. kokie shadowsai masinos :DDDDDD

    Tu man kalbi apie šešėlius? :D oi gal tu jannickai šitoi vietoi patylėk su savo šešėliais.

    jo kalbu tau apie tavo seselius, parodyk mano fotke kur seseliai atrode xujovai:))

    Pas tave tie šešėliai užema 60 procentų dauguma foto.

×
×
  • Sukurti naują...