Eiti į turinį

Greg_Scarpa

Globalūs moderatoriai
  • Turinio skaičius

    7.611
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Community Answers

  1. Greg_Scarpa's post in Pamirsau slaptazofi nestsimenu ne pin koda banko tik nicka was marked as the answer   
    https://sarg.lt/index.php?/cp/7-lost/
  2. Greg_Scarpa's post in Kaip galima gauti pinigu kredita was marked as the answer   
    O jei nori gauti serverio pinigų tai LS Banke gali pasiimti paskolą, naudok /map
  3. Greg_Scarpa's post in SignText was marked as the answer   
    dėl HUD, ypač to senovinio gta 5 style jei naudoji
  4. Greg_Scarpa's post in Turiu klausima. was marked as the answer   
    jei ant paskyros yra uždėtas mobilus tai: sarglost numeriu 1679
    jei nėra numerio pildyk žemiau pateiktą anketą ir linką siųsk Bumeriui į skype, visa info žemiau
    https://sarg.lt/index.php?/cp/7-lost/
  5. Greg_Scarpa's post in Discord was marked as the answer   
    čia darbų dc https://discord.gg/zK3Cu53g
  6. Greg_Scarpa's post in Apie pavogta Forumo account'a was marked as the answer   
    čia spausk, arba parašyk @Tautrimas_Juska į pm
  7. Greg_Scarpa's post in Gavau scama nuo Lengvi_Pinigai was marked as the answer   
    administracija už tai neatsako, kitą kart naudokis mūsų patikimais sarg.lt serverio tarpininkais ir žvejyba bus saugi 
     
  8. Greg_Scarpa's post in Neveikia pelė was marked as the answer   
    Sena bėda, bet kurį youtube video pažiūrėk gta sa mouse not working ir panašiai
     
  9. Greg_Scarpa's post in SAMP ESC freeze was marked as the answer   
    \Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP ir sa-mp.cfg ištrink
  10. Greg_Scarpa's post in Palicijos pareigūno pažeidimas was marked as the answer   
    nežinau kuri teisėsaugos sritis nubaudė tave, bet pagal taisykles supildyk anketą su įrodymais ir darbuotojas bus nubaustas
  11. Greg_Scarpa's post in kaip uzpildyti anketa was marked as the answer   
  12. Greg_Scarpa's post in Kaip. Uzpildyti anketa was marked as the answer   
  13. Greg_Scarpa's post in Del accounto atgavimo was marked as the answer   
    https://sarg.lt/index.php?/cp/7-lost/
    ir čia nuoroda į Bumerio skype skype:sarg.lt-administracija?chat
  14. Greg_Scarpa's post in Del forumo acc was marked as the answer   
    @Tautrimas_Juska į forumą parašyk, primins email, per email jau ir psw atgausi
  15. Greg_Scarpa's post in Atsakymai į daugelį klausimų was marked as the answer   
    Forumo taisyklės:


    Moderuojamos skiltys:


    Įspėjimus forume galite gauti už (tai yra bausmės už kurias dažniausiai gaunami įspėjimai, taip pat galite gauti įspėjimus už kitus pažeidimus, kurie šiame sąraše nėra net paminėti) :
     
    [ • ]   Keiksmus, įžeidinėjimus
    [ • ]   Tuščią citavimą, bereikšmį rašymą
    [ • ]   Skilties taisyklių nesilaikymą
    [ • ]   Komentavimą, kur draudžiama
    [ • ]   Komentavimą adminstratorių papeikimuose
    [ • ]   Komentavimą direktorių papeikimuose
    [ • ]   Komentavimą „Cheat'eriai“ skiltyje
    [ • ]   Komentavimą skunduose
    [ • ]   Netinkamą forumo pseudonimą
    [ • ]   Reklamą
    [ • ]   Melagingą atsiblokavimo anketa
    [ • ]   Melagingą administratoriaus papeikimą
    [ • ]   Nelegalią veiklą

     
    Kaip sužinoti už kokį pranešimą gavote įspėjimus:
     
    [ • ]   Norint sužinoti visą informaciją už ką gavote forumo įspėjimus, turite nueiti į savo elektroninį paštą bei susirasti laišką iš Sarg.LT. Tuomet galėsite pamatyti kurioje temoje nusižengėte taisyklėms.
    [ • ]   Jeigu norite sužinoti tikslų pranešimą už kurį gavote įspėjimus, jums reikės rašyti forumo moderatoriui, nes dažniausiai žinutes, už kurias gavote įspėjimus yra paslepiamos.

     
    Atsiblokavimas:
     
    [ • ]   Atsiblokavimas SMS žinute - numeriu 1679 su tekstu sargnick Prisijungimo_Vardas, pavyzdžiui: sargnick Petras_Petrauskas. Žinutės kaina €2. Jeigu žinutėje įrašytas prisijungimo vardas nebus rastas mūsų forumo duomenų bazėje, pinigai grąžinami nebus.
    [ • ]   Atsiblokuoti forumo paskyrą galima taip pat naudojantis savo turimais kreditais žaidime, panaudojus komandą „/unbanforume“. Atsiblokavimo kaina - 100 kreditų.

     
    Paskyros susigrąžinimas:

    [ • ]   Jeigu pamiršote forumo paskyros prisijungimo slaptažodį, Jums tereikia nueiti į https://sarg.lt/index.php?/lostpassword/ ir įrašyti savo elektroninį paštą bei sekti tolimesnius žingsnius, kuriuos jums nurodys.

     
    Įspėjimų nusiėmimas:
     
    [ • ]   Jeigu norite nusiimti vieną įspėjimo tašką forume, siųskite SMS žinutę numeriu 1679 su tekstu sargisp Prisijungimo_Vardas, pavyzdžiui sargisp Petras_Petrauskas. Žinutės kaina €0,29. Įspėjimų istorija nepasinaikins. Jeigu žinutėje įrašytas prisijungimo vardas nebus rastas mūsų forumo duomenų bazėje, pinigai grąžinami nebus.

     
    Patarimai:
     
    [ • ]   Vardas_Pavardė - registruodamiesi forume užsidėkite teisingą Vardą_Pavardę, kad negautumėte įspėjimų už šį pažeidimą. Vardas_Pavardė turi atitikti tikrąjį Jūsų VP žaidime. Pavyzdžiui: Ernis_White; Lukas_Sprite; Domas_Buffalo ir t.t.
    [ • ]   Reklama - čia jau priklausys nuo Jūsų, ar atėjote kažką reklamuoti ar žaisti serveryje. Draudžiama siuntinėti įvairius pakvietimus, smerkiant kitus serverius rašyti jų pavadinimus ir t.t.
    [ • ]   Netinkamas parašas/avataras/profilio nuotrauka - draudžiama įsikelti pornografines, kitus asmenis įžeidžiančias, reklamuojančias nuotraukas. Parašas negali būti didelis.
    [ • ]   Žaidėjų/serverio įžeidinėjimas, keiksmažodžiai – dažniausiai pasitaikantis pažeidimas. Daugelis Jūsų vartoja keiksmažodžius, dažnai ir įžeidinėja kitus asmenis ar patį serverį apie tai nė nesusimąstydami. Turite stengtis išreikšti savo kalbą tokiais žodžiais, kurie neįžeistumėte forumo lankytojų.
    [ • ]   Nereikalingų temų kūrimas – temas kurkite ne bet kur, o atskirose, tam skirtose skiltyse. Temos nekurkite, jei nėra būtinybės, viską galite išsiaiškinti paklausę šaukykloje arba specialiai tam sukurtoje temoje. Jeigu atsakymo negaunat, tik tada kurkit naują temą.
    [ • ]   Freepost – draudžiama cituoti pranešimą, nepridėjus savo teksto. Negalima tiesiog visur iš eilės rašyti, kad gauti didesnį pranešimų skaičių. Taip pat, nekomentuokite, kur negalima (dažnai parašyta taisyklėse, kad negalima komentuoti arba temos apačioje).
    [ • ]   Spam/Flood – jeigu netyčia parašote kelis pranešimus (2 ar daugiau), palikite tik vieną, o likusius pranešimus redaguokite ir paaiškinkite kaip juos parašėte (lag, ar dar kažkas nutiko). Nerašinėkite 2 postų iš eilės, visą savo norimą tekstą parašykite į vieną pranešimą.

     
    Kai kurių skilčių komentavimas:
     
    [ • ]   Emigrantai – skilties temose komentuoti galima tik norint pasveikinti naujus žaidėjus, tačiau tai turite padaryti tvarkingai: „Sveikas atvykęs į Mūsų projektą, sėkmės žaidime“. Temas kurti gali tik tie, kurie emigruoja iš kitų serverių į Mūsų, naudojantis Emigrantų anketa ir taisyklėmis.
    [ • ]   Cheat‘eriai – draudžiamas bet koks temų komentavimas („Mldc“, „Prigautas“ ir panašiai). Juose pranešimus gali rašyti tik tie asmenys, kurie yra glaudžiai susiję su tema. Temos autorius, norint pasakyti kažką naujo privalo redaguoti savo pirmąjį pranešimą ir ten rašyti „[PRIDEDU] Tekstas“. Taip pat, galite komentuoti, jeigu turite papildomų įrodymų, kad jis cheat'eris. Temas kurti galima tik tada, kai esate tvirtai įsitikinęs, kad Jūsų turimi įrodymai pagrįs, kad žaidėjas cheat‘ina.
    [ • ]   Pagalba – skilties turinys aiškus. Kilo bėdų – pasiklausi sukūręs temą ir bėda išspręsta. Tačiau, kad būtų mažiau darbo moderatoriams, pirma parašykite savo bėdą šaukykloje ar pasiklauskite malonių žmonių AŽ, per skype. Jeigu nepadės – sukurkite temą. Į temą atsakymus galima rašyti tik tuomet, jeigu žinai, kad tavo informacija gali padėti, jokių pranešimų „nežinau“, „man irgi taspats“ ar panašiai. Taip pat, nekartokite to, ką pasakė anksčiau rašiusieji.
    [ • ]   Pasiūlymai, idėjos – jeigu komentuojate šioje temoje, negalite tiesiog parašyti UŽ ar PRIEŠ. Savo pasirinkimą privalote argumentuoti, atsakydami kodėl sutinkate ar nesutinkate su šiuo pasiūlymu. Galite rašyti ir pranešimus, kuriais bandote patobulinti siūlomą idėja. Negalima kurti pasikartojančių pasiūlymų, viską aprašyti suprantamai.
    [ • ]   Bug‘ai – temoje komentuoti galite tik tada, jeigu turite kažkokios papildomos informacijos apie bug‘ą ar žinote kaip jį reikia sutvarkyti. Temas kurti galite tik tada, jeigu nori parodyti žaidimo/serverio klaidą.
    [ • ]   Atsibaninimas – skiltyje temas kurti tik tada, jeigu gavote ban. Kuriant, pavadinime turite nurodyti savo nick, papildomam tekste, kas Jus užbanino. Turite naudotis specialia anketa ir taisyklėmis. Komentuoti gali tik tas, kuris užbanino, o temos kūrėjas, norėdamas ką nors naujo pasakyti, turi redaguoti pirmąjį savo pranešimą ir pridėti naują dalį teksto. Taip pat, gali komentuoti ir tie, kurie turi įrodymų, kad žaidėjas tikrai nusižengė taisyklėms.
    [ • ]   Skelbimų skiltis – temas kurti galima tik tada, jeigu nori ką nors parduoti, nurodant visą svarbią informaciją apie parduodamą daiktą. Komentuoti kiti gali tik tada, jeigu domina žaidėjo siūloma prekė ir gali pasiūlyti bent minimalią, žaidėjo prašomą pinigų sumą.
    [ • ]   Administratorių papeikimai – skiltyje komentuoti gali tik peikiantysis ir administratorius, kurį peikia. Kitiems tai daryti yra draudžiama. Kuriant temą reikia turėti minimalius įrodymus, užfiksuojančius Administratoriaus pažeidimą, privalote naudotis tam skirta anketa. Papeikimą rašyti galima tik jei nukentėjote Jūs pats, o peikti galite tik 24 h po papeikimo, įrodymuose turi matytis laikas.
    [ • ]   Administratorių pagyrimai – skiltyje kurti temas galima tik jei norite pagirti kažkurį tai administratorių. Komentuoti kitiems galima norint prisidėti prie pagyrimo: „Prisidedu, jis yra ...., padeda visada, ....“ (argumentuotai), draudžiama rašyti tiesiog „prisidedu“; „:D“ ar panašiai. Patys administratoriai negali girti savęs ar prašyti kitų. jog parašytų pagyrimą.
    [ • ]   Direktorių skiltis – draudžiamas bet koks komentavimas, gali komentuoti tik direktoriai/pavaduotojai ginant save ar rašant neaktyvumo anketas (kiti tik pildant į direktorius). Nebent norite parašyti papeikimą Direktoriui ar pavaduotojui. Tačiau savo papeikimo informaciją turite sutalpinti į vieną pranešimą, kurį turėsite vis atnaujinti, jeigu norėsit ką nors pridėti.
    [ • ]   Darbų su pakvietimais skiltys – komentuoti turite laikantis Direktorių/pavaduotojų nustatytų taisyklių, jeigu parašyta, kad komentuoti draudžiama, to daryti negalite. Jeigu to ir nėra parašyta, o Jūs neturit ką pasakyti „swx“, „mldc“ ar panašiai, išvis nekomentuokite.


    Pamokos:
     
    [ • ]   „Spoiler“ naudojimas:
    [ • ]   Paveiksliuko užsidėjimas ant forumo paskyros:
     
  16. Greg_Scarpa's post in kaip tuos auto parasus pasidaryt arba tiesog parasus ? was marked as the answer   
    Paskyra>Paskyros nustatymai>Parašas
     


  17. Greg_Scarpa's post in Kreditai was marked as the answer   
    žaidime parašyk /pamirsaupin ir forume V_P formatą pasidaryk kaip žaidime
  18. Greg_Scarpa's post in Pagalba ties vienu klausimu. was marked as the answer   
    Direktorių priežiūros ir kontrolės taryba
  19. Greg_Scarpa's post in Svarbus klausimas was marked as the answer   
    https://sarg.lt/index.php?/cp/7-lost/
    pildyk anketą ir bumeriui į skype siųsk
    P.S. ne į tą temą papuolei
×
×
  • Sukurti naują...