Eiti į turinį

Andrius_Karpavicius

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.258
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Andrius_Karpavicius

  1. Nežinau ar kas žinot, bet būdavo toks dalykas kaip plug saitas muzikai klausytis, tai gal kas žinot ar egzistuoja kasnors panašaus dabar?

  2. Nežinau ar kas žinot, bet būdavo toks dalykas kaip plug saitas muzikai klausytis, tai gal kas žinot ar egzistuoja kasnors panašaus dabar?

    1. Andrius_Karpavicius

      Andrius_Karpavicius

      Tikiuosi garso plokste turi gera, kitaip prarandi visa malonuma 7.1 garso. Rekomenduoju isigyti padoria garso plokste, naudojant 7.1 ausines, kokybe skiriasi kaip dangus ir zeme. Net neapsimoka imti 7.1 jeigu nera garso plokstes.

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Ar ta chanel fotke pakeite? ar as girtas? (jei pakeitei noteciau paklaustyti del ko tu taip skriaudi siena? ka ji tau padare? ar prilipai per remonta?)

    1. Andrius_Karpavicius

      Andrius_Karpavicius

      Chanel, Didelis labai skirtumas tarp 16 ir 20. Koks skirtumas kiek metu kad pisti prota. Antras dalykas, prie ko cia ta tattoo? Pasigyrei kad turi dvi tattoo ir tiek. Apie foto o ne kazkokias tattoo cia snekama. O del foto, nugaros taip nelankstyk, nes duodu 110% kad taip normaliai nevaikstai kaip tenai islenkus esi, parodyti savo kuna nori ir tiek. Tokio tipo nuotraukas y tokia svetaine detis galetu tiktai demesio norinti ir kritikos nesugebanti priimti mergina. Peace out, net neatrasyk nes...

    2. (Žiūrėti 49 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. E chebra, o cia per kovo 8 tik mamas ar ir panai turiu gvazdika nupirkti?

    1. Andrius_Karpavicius

      Andrius_Karpavicius

      Krw krw, valentinke jugi buvo gavo tu gvazdiku, vel joms reikia.. bbd, rip my wallet

    2. (Žiūrėti 5 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Tipo noriu but rimtas tai, uzsimesiu avatara su zmogum kuris devi kostiuma nes tipo solidu ir very cool. Visi sarge pagalvos, kad esu rimtuolis zaidime ;^)

  6. Bahurai padėkit .. arba as nevykelis arba nezinau. Niekaip nerandu daemon tools normaliai veikiančio gal žinot iš kur paraut? w10 64bit. Kokia free versija

  7. Sveiki gal galit padėt kai ijungiu pc man išmetą juoda lentelė ir ten pasirint duodą windows 7,įmanomą nustatyt ,kad jos nemėtytu

    1. Andrius_Karpavicius

      Andrius_Karpavicius

      Joo, turi du windows. Nrml windows irasyk ir nereikes, arba pc force shut down darai tai ismok nrml isjungt pc

  8. AMD FX6350, 8GB ram, 1TB atmintis, Nvidia GeForce Gtx660 2GB kokios nuomonės? geras pc ar nlb?

  9. AMD FX6350, 8GB ram, 1TB atmintis, Nvidia GeForce Gtx660 2GB kokios nuomonės? geras pc ar nlb?

  10. Realiai 16-17, mentras 70 - 80. Randas yra ant veido :D :D :D :D rks

  11. Nu sveiki, taigi atėjo laikas naujam telefonui tai noriu paklausti kokį pirkti?. Apple Iphone 6 ar Sony Z5?. Noriu gero telefono ilgalaikiam naudojimui ,bet ir noriu ,kad eitu pažaisti įdomesnius žaidimos kokios nuomones apie juos? :)

    1. Andrius_Karpavicius

      Andrius_Karpavicius

      Nei vieno. LG g4, Huawei Mate S, Nokia 950/XL palaukti Astoria Project kol bus galesi tada Android APK naudot pilnai. Huawei p8, pats turiu patenkintas. Htc One m9. Daug prodktu rinkis, Sony - Problemos su rysiu. Samsung - Apsikrauna ir suleteja su laiku naudojimo.

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...