Eiti į turinį

Andrius_Karpavicius

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.258
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Andrius_Karpavicius

  1. ten tiesiog marketingas su tuo 7.1, istikruju ten 7.1 simuliacija, taciau kokia ten ji ir bebutu, ji puikiai suteikia directional sounda, tad nusiskundimu neturiu

    Ir taip aisku kad simuliacija yra. Niekaip tikro 7.1 neisgausi is ausiniu, arba jos bus gan dideles o ir kainuos kelis tukstancius euru uz tikra 7.1 

    Simuliacija isgaunama, bet skirtumas su ir be garso plokstes yra didelis. Taip kad geriau paieskociau paprastu vietol 7.1 jeigu nera garso plokstes ir nebutu ismesti pinigai y bala. Esu turejas ne vienas ausines ir tikrai turejas geresniu negu kad ir Kraken 7.1 

  2. Sveikas, būsi paskutinis mulkis jeigu pirksi iphone. Iphone vieni prasčiausių telefonu rinkoje, jų kaina tik už Apple brand. Taip iOS sistema yra viena geriausių, ji nestringa taip kaip Android ir t.t, tačiau beveik visos programos Apple store mokamos, telefono parametrai kaip “mid-range” telefonų, todėl nuomonė manau aiški. Visais parametrais vien Sony xperia z1 lenkia iphone 6, o ką jau kalbėt apie z5 :) sėkmės tau, pasakiau konkrečius faktus.

    I hate iOs bet cia nusisnekajai tiesiog, br0.

    Parametrais geresnis z1 negu ip6 tai cia pagal tuos skaiciukus ane? Nu nuuu, kuo aukstesnis skaiciukas tuo daugiau +r3p sarge uzsides turint toki tlf.

    ip atsilieka su kaikuriomis funkcijomis, privalumais ar vadink kaip nori, bet ir tai daug kas ju nenaudoja

    #WP4LIFE

  3. Pasiėmi kompą su kokiu i3/i5 bet chujova vaizduske, pasiemi sita http://www.kilobaitas.lt/PCI-E_16x/Gigabyte/Gigabyte_GeForce_GTX_960,_4GB_/GV-N960G1_GAMING-4GD/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_433&ID=596646ir jei truksta dasidedi ramų

    And you have Bootleneck, GZ

     

    Neimk iš parduotuvės surinkto, paprasčiausiai pasiėmi atskiras dalis, kiekvieną atskirai kurias tau nemokamai sukraus į naudoti paruoštą dėžę, tau beliks pasijungt laidus į elektrą. Ir žinosi, kokios dalys būtent yra, ir ar tikrai patikimos. Bandžiau surinkt tau čia už ~500, manau pataupytum iš kurnors tuos 35e ir išeitu neblogas variantas.

     

    https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=JcbJAQAgCAOwlSiUS%2FffS8VXgs6Iha3o5hXmzJqUOl5o4joJ4U%2BqvRw%3D

    Haswell MB, g3258, from 4gb gpu to 2gb, ir jau sutaupai. Haswell MB tam kad ateity galesi lengviau upgradint viska.

  4. Sveiki , gavau tokį vairą : https://www.bigw.com.au/p/WCC100000000025148/prdImages/PRIMARY/zoomImg/0/?context=bWFzdGVyfGltYWdlc3w1MjM5NXxpbWFnZS9qcGVnfGltYWdlcy9oZjgvaDFkLzEwMTMyNzA3NzA0ODYyLmpwZ3w4NTZhMDRmMjEzZGVmMzJjY2E3M2VmZTNhOGUxZTBiOWU4YWJmOWJjMDU3OGRjM2QxZWFjODc1NmVhNDg0NDJhgal galite paaiškinti kaip tinkamai jį pajungti , įjungti , kad galėčiau naudoti ant GTA Sa (pažystamas ant SA-MP naudoja) Jei nesunku pakomentuokite.

    Tiems kas duos tinkama informacija kaip galbūt ant SARG naudoti galėčiau atsilyginčiau 100.000€ Sarge.

    AČIŪ! :)

    Pazystama turi, pazystamo ir paklausk, jis tiksliau ir greiciau atsakys y visus klausimas. 

  5. Sveiki visi, iškilo klausimas. Nesenai nusipirkau naują vaizdo plokštę Geforce 730 4gb, ir pas mane tik 3gb ramų.Atsidaręs dėžę pamačiau jog tik yra 2 kištukai ramų, tai norint daugiau įsidėti reikia pirkti nauja kompo pagrindą? su daugiau skilčių ar kažką galima kitaip padaryti? ps noriu keisti į 8gb ramus, labai pasikeistu žaidimų kokybė?

    Priklausys nuo MB ir CPU ar jie palaiko tiek ramu dar, tuos 8gb svajojamus. 

    Labai nepasikeis.

  6. Sveikas, peržiūrėjau tavo duotoje svetainėje kompiuterių pasirinkimą ir manau, kad geriau ieškokis kitos internetinės parduotuvės, nes tikrai gan mažokas pasirinkimas. Vienintelį ką užmačiau iš tų geresnių (iki tavo skirto biudžeto kompiuteriui) tai tą Hp kurį tau siūlė. Už tokią kainą puikus kompiuteris žaidimams, apšviečiama klaviatūra, geforce vaizdo plokštė, i5 procesorius - visai geras variantas, bet manau nepasiskaitei kur nors internete apie šiuos modelius, kaip matau čia yra "Hp Povilion" modeliukas, šie modeliai turi labai didelę problemą su kaitimu dėl blogai išdėstytos aušinimo sistemos, kaista jiems vaizdo čipai ir pagrindinės plokštės, dauguma šių modelių taisytojai net nebe apsiima tvarkymui, aišku garantinis jei dar bus - taisys, bet jau paprasti meistrai kratysis šio modelio. Kaip ir rašiau pradžioje, geriau pasiieškok kitos internetinės svetainės su didesniu pasirinkimu, aišku tau spręsti, bet pagalvok jog šiam modeliui kaitimo problemos ateityje - neišvengiamos, o manau, kad taisyti kiekvieną pusmetį (jei ne mažiau) yra pinigu mėtymas.

    Apsviecianti klaviatura zaidziant nakti, vakarais - Zmones su akiniais, labai trugdo. 

    Blogai apsiskaites tu cia bisky, 6 serija kaista ir perkaista gpu per 1,5 - 2 metus. Cia jau 15 serija, kurioje problemos to yra senai sutvarkytos del kaitimo.

    Siuose 15 serijose, problemos su wifi pagrindas ir driveriais kaip ir pas visus HP. 

    And how the fuck,gali pagrindine plokste kaisti.. 

    Still, HP is HP. Ne zaidimams skirti jie, muzika ir Office darbams. 

    Tema tuo baigta, is UK esi zek Amazona, Ebay. Amazone pareis daug ispardavimu dabar vistiek ant kaledu arba po ju

×
×
  • Sukurti naują...