Eiti į turinį

Lucky_Boucher

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.294
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Apie Lucky_Boucher

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Pomėgiai
    Kyokushin Karate $$$

Žaidėjo informacija

  • XP
    +/- 300.000 XP
  • VIP
    Yra
  • Adminas
    Nėra
  • Darbas
    Taxi II firma
  • Namas
    Savivaldybės paskirtas gyvenamasis namas.
  • Tr. priemonės
    ,,Sabre“, ,,Bandito“

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų blokas yra išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Lucky_Boucher pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

1,6k

Reputacija

Apie mane

04b65ecbda4e45b9c4a679517623ac5f711.jpg

Sveiki. Daugelis mane pažįsta kaip DPKT narį, Medikų direktorių, ar tiesiog senbuvį. Papasakosiu savo atėjimą į serverį. Viskas prasidėjo nuo to, kad susikūriau paskyrą Lukas_Energy. Pradėjau žaisti 2010 metų Liepos menesio pradžioje, SA:MP buvo vos pažintas, kadangi tai buvo mano antrasis serveris kuriame žaidžiau (pirmąjame žaidžiau vos 1 menesį). Viskas buvo unikalu, bei nematyta, pradėjau susipažinti su įvairiais žmonėmis tuo pačiu ir Evaldas_Effison. Susibendravau, veliau tapau Ginklų Prekeivių direktoriumi (tai buvo mano pirmasis direktorius SARG.lt serveryje), direktoriumi išbuvau dvi savaites, tada būdavo minimalus išbuvimo laikas viena savaitė. Susipažinau su nemažai žmonių, tada ėjau į TAXI firmą (tuo metu būdavo viena firma), nepamenu dabar slapyvardžio žmogaus kuris tuo metu buvo direktorius, tapau pavaduotojumi praėjus trejoms dienoms, po dviejų ar trijų dienų perėmiau direktorių, tai buvo antrasis postas. Po beveik trijų savaičių atsisakiau posto, bei veliau pamačiau forume, kad renkamai ,,Nemokami administratoriai“ - žinoma užpildžiau, tapau I lvl administratoriumi. Iš pradžių klostėsi viskas neblogai, paskui susipažinau su prastais asmenimis bei su jais susipykau, jie nuvogė iš pradžių ,,SKYPE“ paskyrą, bei savo veiksmais atėmė administratorių. Rankų nenuleidau, bei tada tapau Apsaugos direktoriumi, prabuvau gana nemažą laiką berods menesį (tuo metu, buvo tikrai nemažas laikas), tada buvau padaręs pertrauką (4 menesiai berods), grįžęs susibendravau su asmeniu Invision_White ir tada tapau Radijos direktoriumi, atsisakiau po menesio bei 15 dienų, tuo metu nubalsavo mane kaip ,,Geriausias Metų Radistas“, tada atidaviau ACC savo draugui nes norėjau pradėti viską nuo pradžių. Susikūriau naują Lucky_Boucher, po biški kylau, bendravau su kitais, kaikurie atsiminė kaip Energy, tapau Medikų direktoriumi, išbuvęs 2 menesius 15 dienų atsisakiau, tada sukūriau unikalią įdėją tai SKYPE (PAGALBOS), po ilgų pastangų gavau moderatorių, po berods dviejų savaičių darbo gavau pasiūlymą į DPKT.

Čia surašysiu mano pasiekimus PUNKTAIS:

  • Ginklų Prekeivių direktorius.
  • TAXI direktorius / pavaduotojas.
  • Apsaugos direktorius.
  • Radistų direktorius.
  • Medikų direktorius.
  • TAXI II firmos pavaduotojas.
  • Moderatorius.
  • Globalus Moderatorius.
  • Susikūriau nuosavą ,,blogą“
  • Nemokamas I lvl administratorius.
  • Nemokamas III lvl administratorius.
  • DPKT nario postas.
  • Pirmasis PAGALBOS SKYPE įkurėjas (mano įdėja)
  • Geriausias medikų direktorius. (2012)
  • Geriausias radistų direktorius. (2011)

Mano ,,Blogo“ linkas:

• Spausti ant teksto. •

• Išsamesnė istorija apie mano atėjima į SARG.lt (nepilnai viskas) •

35ff5e6c8300527b6059368a41e55b96185.png

Labas rytas, forumo skaitytojai! Štai ir mano pirmasis blogas, norėčiau pasakyti, kad norint susikurti man jį, reikėjo įdėti tikrai nemažai pastangų norint gauti tuos 50.000000 serverio litų, už dalį šių pinigų norėčiau padėkoti Fugis_Corleone. Iš temos pavadinimo manau supratote apie ką šiandien rašysiu būtent šioje temoje, taip, stengsiuosi kuo išsamiau apipasakoti savo pradžią serveryje, apie savo pirmąjį direktorių, stengsiuosi pabandyti aprašyti viską iki šių dienų, galbūt kaikurie sužinos tai ko dar nežinojo, kaikuriems galbūt bus kažkas naujo, o kai kurie su tai jau buvo iš senesnių laikų susipažinę, GERO SKAITYMO!

Pirmas prisijungimas į serverį..

Visa tai įvyko 2010 metų viduryje, tai yra panašiai Liepos 18-20 dienomis, tuo metu žaidžiau paprastame serveryje kuriame būdavo vos 15 žaidėjų, kalbu ne apie SARG.lt, o tiesiog tais metais visa mano vasara būdavo praleidžiama kaime, taipogi susipažinau su taipogi iš mano miesto vienu asmeniu tai tokiu Arminu, sedėjome, kažkaip užėjo kalba apie kompiuterinius žaidimus, jis pradėjo pasakoti apie SARG.lt iš jo pasakojimų man tai buvo kažkas nuostabaus, suintrigavo mane labai, todėl nusprendžiau pabandyti, nuėję pas pusbrolius įsijungėme SA:MP, prisijungėme į serverį su nick`u: Lukas_Bull, apžiūrinėjome serverį, tai man paliko tikrai didelį įspūdį, kitos dienos rytą grįžau į namus, jau savo kompiuteryje išbandžiau žaisti SARG.lt serverį su slapyvardžiu: Lukas_Energy.

Pažintys serveryje...

Nieko nepažinojau, man tai iš pradžių buvo tikrai kažkas svetimo, visas tas žaidimas, jis atrodė man neįkertamas vis dėl to juk San Andreas Multiplayer žaidžiau vos dvi savaites, po biški pradėjau ,, įkirsti '' šį žaidimą, po kelių savaičių susipažinau su serverio legenda Evaldu_Effison, dar dabar prisimenu kaip jis mane mokė įkelti į Part.lt fotografijas, o paskui į svetainę, prie šio reikalo trūkom galbūt ~30 minučių, kada jau galutinai išmokau įkelti ir buvau tikrai besididžiuojantis savimi, kadangi jau po biški buvau suprantantis forumo reikšmę.

Pirmasis mano darbas serveryje...

Jau nuo pat pradžių pildydavau anketas serveryje rašydamas vos ne litanikas, taipogi ir įvyko su pirmąją atranka į darbą - Policijos Departamentą, prirašiau daug, tuo metu dar ir pagyrė mane Evaldas_Effison už išsamumą, bet tuo pačiu ir papeikė už perdaug didelį fantazavimą, įsidarbinau į Policijos Departamenta, viduryje vasaros ir jau užmiršęs buvau lauką, draugus, nes žaidimas buvo tikrai mane užkabinęs, Policijoje pradirbau berods dvi savaites, išmetė mane už non - rp, tačiau po kelių dienų vėl sugrįžau dirbti į Policijos Departamentą.

Pirmasis mano direktorius serveryje...

Buvo įprasta diena, žaidžiau serveryje, dirbau savo kaip pareigūno darbą, pamačiau žinutę Evaldo_Effison: ,, Renkamas naujasis Ginklų Prekeivių direktorius - sekmės pildantiems '' - žinoma mane tai labai sudomino, nuskubėjau į forumą ir užpildžiau anketą, prirašiau kiek tik galėjau, anketų buvo vos 3, kitų kandidatų ir nebeprisimenu nes tai buvo tikrai senai, kita diena pamačiau žinutę iš pačio Evaldo: Sveikinu su naujuoju Prekeivių direktoriumi, vėliau mane atsikeldino prie savęs Tautrimas, ir uždėjo direktorių. Pradėjau skambinti visiems pusbroliams kurie taipogi žaidė, savo darbuotojų labai ir nebeprisiminsiu, galbūt viena iš geriausių tai Edgar_Cashflow, taipogi tais laikas būdavo ,, Direktoriaus premija '' - prisimenu direktoriaus premiją gavau 2.000 serverio litų - buvo tikrai didelė laimė, tuo metu serveryje reikėdavo išbūti vos savaitę direktoriumi, išbuvęs - palikau postą, bei nuėjau į Immortal mafiją pas dabartinį direktorių Medikų: Domaxz_Intensive.

Pirmasis mano administratoriaus postas serveryje...

Bežaidžiant tapau vienu laiku TAXI pavaduotoju, po kelių dienų priėmiau TAXI direktoriaus vadžias į savo rankas, taip po biški kylau, vėliau tapau ir Apsaugos pavaduotoju, taipogi tą pačia dieną priėmiau direktorių į savo rankas, tada ir pradėjo žaisti klasiokai, tokie kaip Ben_Street, Rimge_Ganja. Žaidžiau, stengiausi, vis labiau pažinau serverio žaidėjus, bei viena diena pamačiau Tautrimą_Jušką tuo metu jis buvo forume ,, Lolekas '' - ar kažkas panašaus, žinutę buvo panaši į tai: ,, Renkami administratoriai svetainėje, SEKMĖS! '' - nusprendžiau pabandyti, užpildžiau anketą, prasidėjo balsavimas. Kadangi man buvo vos 12 pabaiga, kvailas protelis, pradėjau kurtis masinius ACC ir balsuoti už save rašydamas pranešimus forume. Neįsivaizduoju kaip tai nutiko, tačiau Tautrimas_Juška, paskyrė mane 1 lygio administratoriumi, taipogi ir Linukas_Brintsas, bei daug kitų.

Laikinas serverio palikimas, bei turimų pareigų apleidimas..

Žaidžiau serveryje, teikiau pagalbą per /s , viskas buvo įdealu, Tautrimas vis užsimindavo apie paaukštinimus, tačiau viena diena, vienas žmogeliukas, kurio NICK nebeprisimenu, atsiuntė į SKYPE esą ,, Nemokamų SKYPE kreditų svetainę '' - nesupratau, kas tada man pasidarė tačiau praradau savo skype paskyrę, žaidime nebeišsilaikiau, pradėjau pyktis su juo, Tautrimas nuimė administratorių, tuo pačiu ir palikau serverį, vis dėl to buvo berods suėję 13 metų, protas bukas buvo dar..

Sugrįžimas į serverį..

Sugrįžau į serverį, pasiruošęs viskam naujam, susikūriau naują SKYPE, ir pradėjau žaisti, išbandinėjau vis naujus darbus, padėjo sugrįžus prasimušti ir mano senas draugas Aidas_Keraklistipo, po biški sugrįžau į žaidimą, susibendravau po kelių menesių su Invision_White, nes mano leavinimas apėmė berods ~5 menesius, nežinau, galbūt dar daugiau, susipažinęs su Invision sukūrėme video klipą apie jo ,, BMX šuolius '', po kelių dienų tapau Radijos direktoriumi.

Pasiekimas būnant Radijos direktoriumi.

Išbuvau Radistų direktoriumi vos menesį ir 14 dienų, tačiau to užteko gauti titulą ,, Geriausias metų Radistas - Lukas_Energy '' , buvau labai patenkintas savimi, taipogi ir žaidėjai manimi džiaugėsi, visi gyrė, kad tikrai buvau geras Radistų direktorius, dėkoju jiems už tai!

Greitas praturtėjimas..

Susipažinau su tokiu asmeniu kaip Mantas_Jeferson, jis kadangi norėjo palikti serverį pasiūlė keliems mums SARG serverio žaidėjams, didelias pinigų sumas už tai, kad bugginsime jam viename projekte pinigus, taip, praleidau visą dieną projekte tame, kaikurie pasitraukė, aš likau, bei tesėjau pažadą Mantui. Vakaro pabaigoje, kelis asmenis apgavo, galvojau tas pats ir man, tačiau jis man davė 10 milijonų, nors buvo besitarta vos 4 milijonai, taipogi bendravome ta visą vakarą jis atidavė dar savo 10 milijonų, bei verslą 840 lt / min, tuo metu tas verslas buvo šalia Wanderstar_Killer, tą verslą galite rasti dar dabar šalia FTB buveinės.

Paskyros Lukas_Energy atidavimas..

Sereryje praleidau tikrai ilgą laiką, ir nusprendžiau jį palikti, nemeluosiu jums - tą ACC pardaviau, kaina viršijo 150 litų, tada tikrai pasisekė man susirasti tokį pirkėją, ir to negalėjau taip palikti, atsisveikinau su savo Policijos Departamento kolegomis, gavau pinigus - palikau serverį, su mano paskyra pradėjo žaisti naujas žmogus, kuris žaidė man atrodo nedaugiau 2 menesių, paskui į tą profilį jam padarė - 50 milijonų už paskyrų vogimą.

Naujas atėjimas į SARG serverį.

Negalėjau užmiršti SARG serverio, todėl nusprendžiau susikurti naują profilį, tai dabartinį mano slapyvardį: Lucky_Boucher, atėjau į serverį, vėl pradėjau bendrauti su žaidėjais, taipogi ir su Edgaru, Nerijumi. Žaidžiau, siekiau savo tikslų, tuo metu man atrodo bučiau gavęs vėl Radistų pavaduotoją, tačiau net neturėjau reikiamų xp, tai yra 30.000 tūkstančių xp, emigracijos neatlikdavo, todėl teko keltis nuo nulio.

Mediikų direktoriaus postas..

Po kiek laiko žaidimo, prisiminiau savo senus draugus, jie mane, žaidžiau, kėliausi XP, pildžiau į visokius direktorius, taip, nenusisekdavo, tačiau viena diena paskelbė atranką į Medikų direktorius, tikrai buvo didelis noras tapti būtent šio darbo direktoriumi, prirašiau 20 įdėjų kurias galėtų priimti šis darbas, žaidžiau į dieną virš 600 minučių, dirbau Narkotikų Prekeiviu, berods trečiąja rinkimų diena išvažiavau pas draugą, prabuvau ten dieną, kepėm šašlykus, atsigėrėm šiektiek alaus, grįžau į namus, prisijungiu į skype, tuo metu pamačiau Edgaro žinutę, jis pasveikino mane su direktoriumi..

Toliau man atrodo, kaip ir nebereikia kažko kito pasakoti, nes nuo posto palikimo praėjo tikrai nedaug laiko, galbūt ir kažką užmiršau parašyti savo istorijoje, kadangi praėjo du metai, su viršumi - tikrai sunku sutalpinti viską į vieną Temą, visus savo prisiminimus, tikiuosi perskaitėte, bei jums buvo įdomu, taipogi galite rašyti atsiliepimus apie mane, ką manote apie mano direktoriavimą - šitoje temoje, o galbūt mano profilyje, GEROS DIENOS.

Pralaimėti nėra blogiausia. Blogiausia - nepabandyti.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z93usZuysTQ

Šiltų kalėdų bei linksmų naujujų metų jums!

Apdovanojimai kuriais didžiuojuosi. ( Geriausias Radistų direktorius, Geriausias Medikų direktorius )

4b24d772c32626b6ee5f56856b5de33a403.png

5869de67666725f447e6db559b35fde427.png

• Tapimas Medikų direktoriumi, bei posto palikimas, atsiliepimai iš DPKT pusės. •

• Manęs aprašymas analizėje ,, Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga '' •

Lucky_Boucher - taigi, vienas iš visų kandidatų dirbai paprastą darbą - užsiėmei narkotinių preparatų prekyba. Budėjai greitojo atsiradimo taškuose, važinėjai po miestą ir siūlei savo prekes kitiems žaidėjams, bendravimo sugebėjimus dešimtbalėj sistemoj galėčiau drąsiai įvertinti maksimaliai, kas tikrai yra naudinga direktoriui. Buvai pavyzdingas žaidėjas, laikeisi savo darbo ir pačio serverio bendrų taisyklių. Nuošalyje negaliu palikti ir tavo parašytos anketos. Ji buvo konkreti, aiškiai išdėstei ką trokšti pakeisti šiame darbe ir ko siektai tapęs direktoriumi. Anketoje parašei net 20 idėjų, kurias įgyvendintai. Esmė ta, kad visas idėjas įgyvendinti tikrai įmanoma, vengei fantazijų ir per daug neišsiplėtei. Liuks! Sveikinu tapus direktoriumi, linkiu sėkmės valdant ligoninės priimamąjį.

• Manęs aprašymas pranešime ,, Sarg.lt buvę direktoriai '' •

Taigi dar vienas lojalus direktorius atsisakęs pareigų dėl rutinos, bet kaip bebūtų medikų direktoriumi išbūti du mėnesius ir penkiolika dienų nėra lengva. Šis direktorius buvo nuolat dėmesio centre, o elgesys buvo nepriekaištingas. Tai šio žmogaus dėka mūsų serveryje gyvavo tas senas geras darbas kuris užsiima žmonių gaivinimu ir gydimu. Lucky_Boucher sugebėjo įgyvendinti ir įdiegti daug idėjų, bei naujovių šiam darbui. Serveris buvo nustebintas medikų rangų įvairove, greitu reagavimu į iškvietimus, o labiausiai komunikabilumu. Turbūt šiam direktoriui norėtu padėkoti daugelis Sarg.LT serverio žaidėjų, nes būtent šio direktoriaus dėka buvo išgelbėta tiek daug žaidėjų gyvybių! Darbuotojams netrūko premijų ir dėmesio, o ypatingai darbo įvairovių. Šis direktorius sugebėjo paversti medikų komandą nuostabiu stebuklu!

×
×
  • Sukurti naują...