Eiti į turinį

Lucky_Boucher

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.294
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Lucky_Boucher

  1. Pirkčiau 2 arba 3.

    Keli draugai turejo Peugeot, turejo problemų su elektra, daug ,,pisnios'' su ta elektra, kaip ir minėjo SR iki 2001 pasižymi galima sakyt neužmušamu varikliu (draugas turi), o del naujesnio sr' tai nežinau, bet žinau, kad išvaizda labai gražia pasižymi, senesnis toks apvalesnis, o naujas kampuotas labiau.

  2. Aš tai bl nesuprantu kokia ta anketa. Svarbu jis žaidime ką nors gero nuveikia, o ne ta anketa. Ateitų boucheris į ts, apklaustų kas kaip, nusprestų ar vertas būti kandidatu ir viskas, o čia bl sukurk man pasakėlę

    Jeigu yra noliferis, 24/7 dirba, tai jam ir duoti direktorių? Turiu omenyje, tai, kad anketoje pamatome žmogaus išprusimo lygį.

  3. Sveiki, kaip žinote buvo renkamas naujasis ,,Reporterių“ direktoriu. anketų sulaukėme 53, sakyčiau ištikrūjų gana nemažas skaičius, šįkart stengiausi rinkti ilgiau, galbūt su priežastimi, kad išrinkti rimtesnį asmenį kuris geriau susitvarkytų nei buvusieji direktoriai, taipogi atėjo vėl mokykla, vėl ta pati rutina, bei nuolatinis trūkumas laiko, galbūt man vienam taip, bet kaip bebūtų stengiausi išrinkti kuo rimtesnį žmogų, kaip matote buvo problemos su kompiuteriu, todėl direktorius šiektiek veluoja, kaip bebūtų stengiausi išsirinkti kuo geresnį kandidatą, aktyvesnį, geresnį, perspektyvesnį. Šįkart padariau kandidatus taškų sistema, galbūt papraščiau , galbūt ne, bet stengiausi įterpti truputėli naujo kaikuriems rinkimo budo, kaip bebūtų, nebedelsiam, kimbam į analizę!

    Asmenys kurių anketų net neskaičiau, už blogą užpildymą: (tai asmenys kurie nesukurė teksto rišlaus, o tiesiog atsakinėjo į klausimus)

    • Tomas_Runy
    • Vidas_Alijosius
    • Bmwfan_Paprika

    PS: Tomai, antra kart pakliuni į tokį sąrašą, atidumo daugiau įdėk pildydamas į direktorius.

    ,, Pusėtini kandidatai“

    Ignas_Style - anketa buvo vidutinė, šįkart prastesnė nei praeitą kartą, bet pakankamai gera, kad įterpčiau tave į pusėtinus kandidatus.

    Deivis_Sem - vėl tavo klaida, anketas pildai gana gerai, tačiau pildai į visus direktorius.

    Gytis_Han - anketa nebloga, tačiau galbūt reiktų labiau ,,surimtėti“ žaidime, atsisakyti stumimų bei įžeidinėjimų.

    Tony_Clips - anketa gera, tačiau nesupratau dėl vieno dalyko, sakei, kad palieki serverį, o dabar pildai į direktoriaus postą.

    Edvinas_Exelis - anketa gera, tačiau buvai Reporterių direktorius, buvai nušalintas nuo posto, tad neautrali nuomonė dėl tavo pilno kandidatavimo.

    Wrong_Teip - anketa ganėtinai gera, tačiau nelabai patiko tavo aprašytas straipsnis, todėl tavimi apsiriboju pusėtinuose kandidatuose.

    Derek_Milbrrow - anketų pildyme patobulėjai, tačiau kaltas tavo elgesys po Medikų direktoriaus rinkimų, kad esi tik Pusėtinas kandidatas.

    Pagrindiniai kandidatai:

    Eimis_Neked - Pradėsiu nuo forumo tai, turi keleta įspėjimų tai, kurie šiektiek kišo tau koją, bendrauji su žaidėjais maloniai, tačiau kartais ir įžeidinėji, todėl reiktų atsisakyti manau keiksmažodžių, bei įžeidinėjimų, svetainėje lankaisi dažnai, keli įvairius ,,GFX“ darbus į savo galeriją kurie yra skirti serverio žaidėjams, už tai tave giriu, tačiau tau yra minusas, kad esi LABAI NEKANTRUS, nuolatos rašinėji man į ,,Skype“ su įvairiais klausimais, susijusiasi su rinkimais - tai yra minusas tau, kuris šįkart pakenkė, žaidime esi aktyvus, palaikai aktyvumą, savaitgaliais buvo didesnis, bet ir mokslo dienomis žinau, kad aktyvumas nėra mažas, už tai aš tave giriu, tačiau reiktų pakeisti elgesį šiektiek, o tada manau direktoriauti tau tikrai puikiai išeitų, kadangi esi puikus žmogus, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą, SURINKTI TAŠKAI: 3,5t.

    Arvydas_Fezzed - Kaip ir nuo visų kandidatų, pradėsiu ties forumu, tai yra turi įspėjimų, bet daugelis jų senų, taipogi turi daug nuiimtų įspėjimų už pagalbą, administratoriaus pagyrimus, bei panašiai, už tave giriu, forume bendrauji draugiškai, stengiesi padėti, galbūt neesi labai aktyvus forumo lankytojas, bet tačiau tavo apsilankymo laikotarpis nėra mažas, kalbant apie žaidimą tai palaikai aktyvumą, tiek savaitgaliais, tiek ir mokslo dienomis, šaunu, kad tavo aktyvumas nekinta kai nėra rinkimų, esi Cosa Nostra narys, esi svarbus žmogus mafijoje, tavimi pasitiki, o tu savo pareigas atlieki puikiai, pakalbėjęs su tavo direktoriumi supratau, kad esi puikus žmogus, o ir kalbėjime su tavimi asmeniškai atsakinėjai rišliai, nedvejodamas, todėl tave galiu pasveikinti su direktoriumi! SURINKTI TAŠKAI: 4,5t.

    Mister_Marino - gera anketa, galbūt daugelis taves tikėjosi direktoriuose, bet taip nėra, forume esi geras, draugiškas žmogus, padedi žaidėjams jeigu to reikia (pats tikrinau), turi keleta įspėjimų, tai tau yra minusas, kadangi tavo data nėra labai sena užsiregistravimo, tačiau kaip bebūtų tavęs žaidime nesutikau, galbūt prasilenkėme, galbūt dar kažkas nutiko, bet tavęs nesutikau, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą, SURINKTI TAŠKAI: 2,5t

    Albertas_Shifter - kalbant apie forumą, tai bendrauji tvarkingai, draugiškas esi kitiems, BET turi daug įspėjimų tarkim tokių kaip: ,,nepagarba DKPT nariui“,,Paskyrų pirkimas, vagystės. Nesvarbu, kad po to grąžinai“, tai tau LABAI kiša koją, nesvarbu, kad esi buvęs Reporterių pavaduotojas, aktyvumas buvo vidutinis, bet žaidime iš rašybos, bei kitų veiksmų supratau, kad ne tu žaidei, JAU GERIAU ŽAISK PATS - NEI DUOK KAŽKAM KITAM, nes noriu pažinti tave, o ne kažką kitą, tačiau tau pliusas už gerus veiksmus būnant Reporterių pavaduotojumi, kaip bebūtų, ačiū už kandidatavimąm SURINKTI TAŠKAI: 3t.

    Apibendrinimas: (pliusai bei minusai):

    Eimis_Neked - Minusai: nekantrumas, įspėjimų kiekis, kartais nesusivaldymas bei kitų žaidėjų įžeidinėjimas, pliusai: aktyvumas, GFX kurimas serverio žaidėjams.

    Arvydas_Fezzed - Minusai: forumo įspėjimai, pliusai: aktyvumas, pasitikėjimas iš direktoriaus bei bendradarbių pusės, mokėjimas orentuotis atsakinėjime žodžiu, pastovumas.

    Mister_Marino - minusai: neaktyvumas, įspėjimų kieks forume, pliusai: pagalba, suteikimas informacijos žaidėjui, patirtis Reporteriuose.

    Albertas_Shifter - minusai: įspėjimų kiekis bei priežastys įspėjimų, paskyros davimas kitam, pliusai: patirtis reporteriuose, pastangos bunant Reporterių pavaduotoju.

    Rezultatų lentelė:

    • Arvydas_Fezzed
    • Eimis_Neked
    • Albertas_Shifter
    • Mister_Marino.

    Kaip bebūtų, jeigu Arvydas bus pašalintas nuo posto, praėjus mažiau nei dvejoms savaitėms, direktorius bus duodamas: Eimis_Neked.

    Naujasis Reporterių direktorius: Arvydas_Fezzed.

    PS: Atsiprašau, jeigu analizė skurdoka, šįkart buvo labai ryški laiko stoka, bei problemos su kompiuteriu.

  4. Policijos Departamento direktorius: Gedas_Gop.

    Direktoriavimo laikotarpis: 2012-10-16 iki 2012-12-18.

    Žmogus kurį pažįsta visas serveris, kuris dažnai vadovauja tam tikrai firmai, bei deda į jas pastangas, turbūt šis veidas matytas daugeliui kaip nuoširdus, patariantis, bei draugiškas žmogus. Pažįstu Gedą nuo senų Medikų laikų, bei galiu pripažinti, kad šis žmogus tikrai yra nuoširdus, bei manau kiekvienas serverio žaidėjas man pritartų. Gedas direktoriaus postą į savo rankas perėmė iš žaidėjo Armin_White, apie kurį aprašyta yra viršuje. Gedas perspektyvą rodė būdamas ir pavaduotoju, stengėsi, dėjo pastangas, atidavė visą save į Policijos komandą, perėmęs vadovavimo vairą Gedas policijos nepaleido, skatino vis labiau dirbti, bei gerino darbo kokybę. Priėmus į vadovų gretas Andrių_Fantazy Policija sparčiai kilo, tobulėjo, bei serverio piliečiai negalėjo skustis Policijos Departamentu, tuo metu buvau paprastas pilietis kuriam reikėdavo Policjos pagalbos, o parašęs /02 greit sulaukdavau žinutės, kad Policijos Departamento narys tuoj prisistatis, džiugu buvo matyti kaip tobulėjat, išėjus Andriui galbūt šiektiek smukot, kadangi pavaduotojai buvo netokie perspektyvūs kaip senasis, bet kaip bebūtų vistiek nepaleidai vadžių iš rankų, bei stengeisi, kad tavo darbuotojams būtų kuo geriau, už tai dėkoju tau! Direktorius DPKT lūkeščius įvygdė, puikiai atliko savo direktoriavimo pareigas, yra gavęs keleta bereikšmių papeikimų, bet tai nieko nereiškė, bei netrugdė valdyti Policiją toliau. Kaip bebūtų, ateina viskam galas, tačiau noriu tau padėkoti už atsidavimą Policijos Departamentui, bei už nuolatines pastangas iškelti Policiją į aukštumas!

    • Patinka 1
  5. ,,The Ballas“ gaujos direktorius: Cese_Piotr

    Direktoriavimo laikotarpis: 2012-11-09 - 2012-12-28

    Apie šį žmogų galiu sakyti daug gerų žodžių, puikus žmogus, kuris tikrai įdėjo daug pastangų į ,,The Ballas“. Kai Cese pradėjo direktoriauti dar nebuvau DPKT narys, todėl drąsiai galėjau stebėti jo direktoriavimo būdus, pastangas įdedamas į šią gaują. Stengeisi dėl gaujos tikrai, atidavei daug laiko, dėjai pastangas, žinoma esi gavęs tų papeikimų bet juk dabar nėra neivieno gaujos galvos, kuris nebūtų gavęs papeikimų, kaip bebūtų dėjai daug pastangų, bei nuoširdžiai stengeisi, kad ,,The Ballas“ kiltų į aukštumas, o būnant man kaip paprastam žaidėjui visa tai matėsi labai akyvaiždžiai, todėl už tai tave galiu pagirti, bei padėkoti noriu, kad vis dėl to aukojai savo laiką vardan šios gaujos. Esi gavęs įspėjimą direktoriaus, už pavaduotojo keitimą nepraėjus dvejoms savaitėms, bet kaip bebūtų tau tas įspėjimas vistiek nepamaišė, toliau siekei kuo daugiau ,,The Ballas“ procentų, o kas svarbiausia, kad viso to siekiai sąžingu budu! Kaip bebūtų direktoriaus pareigas vygdei tikrai gerai, nebuvom suabejoję tavimi nei karto, o dėl mūsų lukeščių juos įvigdei, kadangi vis dėl to gaujoje praleidai nemažai laiko, iš pradžių kaip pavaduotojas, paskui kaip direktorius, šaunus žmogus esi bei manau, kad pamatysime tave dar direktoriaus poste! Ačiū už pastangas, bei rūpesti The Ballas gaujai.

    • Patinka 1
    • Už 1
  6. kažkaip net keista, kad tapo tas kuris buvo pavaduotojas pas boucheri, ką gi, draugai-korupcija gl :>

    Kad jis buvo pavaduotojas pas mane, lenkė visus tiek savo elgesiu geru, tiek aktyvum, iškvietimų skaičiu, bendravimu, atsakinėjimu į klausimus, anketa buvo puiki ant kurios surinko ~40 rep, negali būti direktorius?

  7. Sveiki visi! Pradėsiu nuo to, kad rašau analizę tikrai susinervavęs, kadangi katik išsitrynė mano analizė kurią prieš tai rašiau ~2 valandas, bet nieko nekaltinu - tai mano pačio neatsargumas. Gana apie problemas, norėčiau pirmiausia jus pasveikinti su naujais metais! Gerų, šiltų, linksmų, bei mielų akimirkų jums linkiu ateinančiais metais, kad jie būtų dar geresni nei buvo 2012, bei būtų daug vertingesni! Kalbant apie anketas, tai mane tikrai liudino žmonės kurie neskaitė temos taisyklių, o manau būtų tikrai neprasti direktoriai, bet čia jūsų pačios klaidos, bet nenukabinkite nosių juk iš klaidų mokomes! Anketų sulaukėme tikrai daug, labai džiugu žinoti, kad į Medikų direktorius kandidatų bei norinčių yra labai daug, šįkart kaip ir praeituose mano rinkimuose bus pusėtini kandidatai kuriuos pateiksiu apačioje, taipogi ir surašysiu žmones kurie galėjo tapti direktoriumi, ar kandidatu, tačiau per savo skubėjimą, ar išsiblaškymą praleido svarbiausią temos taisyklę tai: KURTI RIŠLŲ TEKSTĄ, O NE ATSAKINĖTI Į KLAUSIMUS! Šįkart stengiausi sukurti nevieną etapą, kad išrinkti geresnį direktorių, kaip ir Kobis sakė, nuo šiol atsižvelgsime į jūsų turimus forumo įspėjimus, bei bendravimą forume ir panašiai, todėl šįkart ir į tai buvo atsižvelga, buvo nevienas etapas, kad suprasti mastymą jūsų mastymą netik rašant, o ir bendraujant, bei kalbant. Jeigu matote kokių nors klaidų mano analizėje, prašau jūsų praneši man į AŽ (privati žinutė), o aš tą klaidą ištaisysiu! Taipogi, visada jeigu turite užslėptų minčių, ar įdėjų mums, bei pasireiškimų nebijokite rašyti į forumo privatą (AŽ), arba į SKYPE! Gerai, baigiame nuklysti nuo pagrindinės temos, tad netempdamas gumos pristatau jums analizę į Medikų direktorių, telieka palinkėti jums sekmės analizuojant kandidatus, bei rinkimus! Sekmės!

    Pradėsiu nuo tų žmonių kurie galėjo tapti kandidatais, tačiau per savo neatsargumą, o galbūt išsiblaškymą praleido kaip ir minėjau pagrindinę taisyklę: RAŠYTI RIŠLŲ TEKSTĄ, o ne atsakinėti į klausimus, štai asmenys:

    Rokas_Drifter, Vytas_Yamaha, Tony_Clips, Guru_Neptunas, Arnas_Grandprix (iš pradžių mačiau, kad anketa buvo kur atsakinėjai į klausimus, o veliau redagavai), Volkswagen_Passat, Deivis_Garbincius, Just_Smile, Tomas_Runy. Kaip bebūtų, ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

    Kaip matote į šį sąrašą pateko 9 žmonės, kurie galėjo tapti kandidatais, arba net direktoriumi, nenuleiskite nosių, o kitą kartą pildydami būkite atidesni, bei labiau pastabūs, taipogi persiskaitykite pirmiausia visą pateikiamą informaciją! Na, o dabar šiektiek linksmesnė analizės dalis, tai yra pusėtini kandidatai, manau daugeliui žinoma kas tai, o kas nežino tai paaiškinsiu: Tai asmenys kuriems truko labai nedaug iki pilno kandidatavimo į direktorius, arba tiesiog trūko, tačiau juos priėmiau į šią grupę už tai, kad pildo gerai anketas!

    PUSĖTINI Kandidatai:

    Misteris_Bsas - Anketas pildai gerai, manau pats tai supranti, tačiau esmė tame, kad esi buvęs Medikų direktoriumi, todėl manau reiktų tau duoti pasireikšti ir kitiems Medikuose, o tave butent į šitą grupę priėmiau todėl, kad žinotum jog anketas pildai gerai, turi talentą šiam dalykui, bei nenuleistum nosies, ir pildytum į kitus direktorius, kuriuose dar nesi buvęs! Taipogi norėčiau pridurti, kad PSISPRESK KOKIO DARBO DIREKTORIAUS NORI, nes pastebėjau, kad pildai beveik į visus pasitaikiusius, noriu žmogaus kuris žinotų ko nori, bet kaip bebūtų Ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

    Ignas_Style - tavo anketa buvo tikrai gera, tačiau pakišo tau koją vienas dalykas - TAVO NUOLATINIS KLAUSINĖJIMAS BEI ZIRZIMAS APIE ŠĮ DIREKTORIŲ, viskas būtų buvę puiku, manau butum tapęs tikrai kandidatu, tačiau nuolatiniai įvairūs prašinėjimai susiję su direktoriumi, klausimai tave smugdo, galbūt iš perdidelio noro šįkart persistengei, tikiuosi tai kitą kart nepasikartos, bei tapsi kandidatu, o galbūt net direktoriumi! Ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

    Deividas_Prisoner - žmogus kuris galėtų tapti kandidatu, o galbūt net direktoriumi, pirmiausia tai tavo vienas draugas (manau pats žinai, kas jis) nuolatos stengiasi tave ,,įkišti“ į kandidatus, ar net direktoriumis, manau tau reiktų jį sudrausminti, nes žinau, kad esate klasiokai, o tie prašymai smugdo tavo kandidatavimą, anketa buvo tikrai nebloga, mane sudomino, gavau kabliuką, tačiau dar vienas dalykas tai: APSISPRESK KOKIO DARBO DIREKTORIAUS NORI, nes pastebėjau, kad pildai beveik į visus pasitaikiusius, noriu žmogaus kuris žinotų ko nori.Ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

    Deivis_Sem - Tave įtraukiau į pusėtinus kandidatus, kadangi žinau jog pildai anketas tikrai gerai, bet vėl turiu prie ko prikibti prie tavęs, gavau skundą dėl ,,dosinimo“, tai yra, kad tu užsiemi šia veikla, įrodymus pateikė vienas žmogus, todėl mastysime su Kobiu kaip čia bus, galbūt pasidarysime konferenciją ir aiškinsimes, na, laikas parodys, bet turiu omenyje, kad tave priėmiau čia jog žinotum, kad anketas moki pildyt, tapti direktoriumi gali, tik reiktų ,,švaresne“ veikla užsiimti, kaip bebūtų Ačiū už kandidatavimą, bei pastangas!

    Edvinas_Exelis - asmuo kuris taipogi galėtų tapti direktoriumi, anketas pildai gerai, moki vadovauti, bet manau tau dar reiktų neskubėti, nes nesenai išėjai iš ,,Direktorių juodojo sąrašo“, o ten buvai įrašytas tikrai ne už labai gerus dalykus, bet kaip ir daugelį kitų tave čia įtraukiu kaip tikrai gerai mokantį pildyti asmenį, kaip bebūtų AČIŪ UŽ KANDIDATAVIMĄ BEI PASTANGAS!

    Anglas_Frozy - anketas pildai gerai, tačiau yra keli dalykai dėl kurių galiu prisikabinti, tai reikia keisti bendravimą (mažiau keiksmažodžių,įžeidinėjimų), susikurk savo paskyrą, taip atrodysi rimtesnis žaidėjas, taipogi jau buvai Medikų direktorius ir šiektiek nuvylei neišbuvęs menesio, bet atsimink, kad tapti tikrai gali, puikus žmogus esi, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą bei pastangas!

    O dabar prieiname prie rimčiausios atrankos dalies tai PAGRINDINIAI KANDIDATAI, tai asmenys kuriais nesuabejojau nei biški imdamas į kandidatus! Taipogi kaip žinote, pradėjome atsižvelgti į jūsų turimus forumo įspėjimus, bendravimą su kitais žaidėjais, bei jūsų veiklą kai nėra rinkimų, visa tai vardan to, kad išrinkti kuo geresnį direktorių.

    PAGRINDINIAI KANDIDATAI:

    Gedvis_Slingen - Pradėsiu nuo forumo, tai neturi neivieno įspėjimo, o postų turi tikrai nemažai, tai reiškia, kad bendrauji maloniai, bei laikaisi forumo taisyklių. Peržvelgus postus, tai akivaizdus draugiškas bendravimas su kitais, o ir apie anketą kalbant tai surinkai daug reputacijos (nelabai ji ką reiškia), bet tai reiškia, kad daug kam patinki, taipogi turi ,,Geriausias Medikų pavaduotojas“ titulą, tai tau dar vienas pliusas. Esi buvęs Medikų pavaduotojas, tai reiškia, kad patirties turi. Kalbant apie žaidimą tai dirbi TAXI, nuo pat pirmos dienos tavo aktyvumas buvo daug didesnis už kitų kandidatų, dirbai, priėmiai į iškvietimus, nuolatos sedėjai darbinėje tr. priemonėje, kalbėjau su tavo direktoriumi jis atsiliepė gerai, kaip nuolatos puikiai dirbantį asmenį kai nėra ir rinkimų, taipogi tau pliusas, kad nepildai į kiekvieno darbo direktorių, o pildai tik į MEDIKŲ, už tai taipogi galiu pagirti. Pasikvietęs į TeamSpeak programėlę pabendravau su tavimi, uždavinėjau klausimus susijusius su direktoriavimu, ką nuveiktum, bie kaip elgtumeis tam tikrose situacijose, bei atskainėjai puikiai, taip pat kaip pildei į direktorius, turiu omenyje, kad puikiai moki orientuotis netik rašant, bet ir atsakinėjant žodžiu, sekmės direktoriaujant!

    Kornis_Diesel - Kaip ir ties visais kandidatais pradėsiu nuo forumo, turi įspėjimų bet jie tau uždėti senai, apie bendravimą tai bendrauji su visais draugiškai, kaip lygiavertis su lygiaverčiu, retkarčiais rašai pranešimus ,,Pagalba“ skiltyje, stengiesi padėti kitiems, tai pagirtina! Esi buvęs Medikų pavaduotojas, tik nelabai supratau dėl kokių priežaščių direktorius tau nebuvo perleistas, kaip bebūtų tikrai gerai atlikai pareigas, o patirties turi nemažai! Serveryje dirbi Apsauginiu, nuolatos važinėjiesi GTA:SA žemėlapyje, aktyvumas buvo mažesnis nei kitų kandidatų. Kalbėjau su tavo darbo viršininku, apie tave papasakojo kaip gerą, nesiveliantį į konfliktus žmogų, bei aktyvų, o už tai tave galiu girti, kad stengiesi kai nėra renkamas direktorius! Apklausoje vykusioje per TeamSpeak atsakinėjai gana neblogai, tik manau reiktų greitesnių atsakymų į klausimus, kadangi tua ir taip buvo nuolaida atsakinėti raštu, dėl prasto mikrofno, taipogi manau reiktų tau paįvairinti veiklą ta prasme jeigu nėra iškvietimų, užsiimk kažkokia veikla, o netik važinėjimu GTA:SA žemėlapiu, bei aktyvumą šiektiek padidinti, esi žmogus kuris gali tapti direktoriumi. kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą!

    Andrius_Jordan - Asmuo kuris yra tikrai puikus vadovavime, vien dėl to tave paėmiau į kandidatus, kalbant apie forumą tai turi įspėjimų bet jie LABAI seni, taipogi kalbant apie postus tai nelabai kažką ir rašai, todėl nelabai turiu ką pasakyti, bet kiek iš kitų žmonių žinau, kad esi tikrai tas žmogus kuris neįžeidinėja bei nesmerkia kitų. Serveryje dirbi TAXI, kolegos su Gedviu, tik iškvietimų priemęs buvai šiektiek mažiau, bet aktyvumas taipogi nemažas, bet pagrindinio kandidato nepavijai, taipogi budėdavai įvairiuose atsiradimo punktuose, prie ligoninės budėjimo vietoje praleidai nemažai laiko, laikaisi KET, važinėji pagal taisykles, jeigu kas užkliudo nesiveli į konfliktus, už tai galiu pagirti! Kalbėjau su tavo direktoriumi, kokia jo nuomonė apie tave, direktorius tave apibūdino kaip aktyvų, gerą, nesivelianti į konfliktus direktorių, tik galbūt reagavimą į iškvietimus reiktų stengtis padidinti, kalbant TeamSpeake atsakinėjai tikrai neblogai, išsamiai, bei rišliai, už tai tave galiu girti, tik galbūt reiktų paaktyvinti veiklą forume, ačiū už kandidatavimą!

    Mister_Marino - Žmogus kuris sudomino mane savo anketa, bei išsamiais atsakymais, kalbant apie forumą tai turi vieną įspėjimą už ,,citavimą nepaliekant komentaro“, o apie bendravimą tai galiu pasakyti, kad draugiškai bendrauji, taisyklėms nenusiženginėji, už tai galiu pagirti. Kaip ir kiti du kandidatai, turi patirties Medikų poste, esi buvęs pavaduotojas su kita paskyra, o tai reiškia, kad ir tu esi paragavęs vadovavimo Medikams duonos! Žaidime aktyvumu nepasižymėjai, dirbai darbą be pakvietimo Limuzino Vairuotojas, vykai į iškvietimus ,bendravai su žaidėjais, tik, kad aktyvumas galėtų būti biški didesnis, apklausoje per TeamSpeak programą atsakinėjai gana normaliai, vietomis buvo klaidelių prie kurių galėčiau prikibti, bet kaip bebūtų AČIŪ UŽ KANDIDATAVIMĄ!

    Arvydas_Fezzed - Puikus žmogus, kuris rašo galbūt trumpai bet rišliai ir aiškiai, o tai mane tikrai ,,užkabina“, moki padaryti tą kabliuką ant kurio užkibtų DPKT, už tai galiu pagirti, kalbant apie forumo paskyrą tai turi įspėjimų kas yra minusas, bet maloniai bendrauji su žaidėjais, už tai galiu pagirti, kartais būna keiksmų, bet tai nėra dažnas atvejis! Kalbant apie žaidimą tai esi ,, Cosa Nostra “ mafijos narys, užsiimi mafijos veikla, kalbėjau su direktoriumi apie tave atsiliepimai tikrai geri, direktorius sakė, kad nenori tavęs paleisti - o tai reiškia, kad geras žmogus esi, aktyvumas taipogi nėra mažas, kalbant sutavimi TeamSpeak programoje labai patiko tavo atsakymai, bei mastymas, tik aktyvumas buvo šiektiek mažesnis už pagrindinio kandidato, esi puikus žmogus kuris gali pasiekti daug, šįkart lieki antru kandidatu, o tai reiškia, kad jeigu praras Gedvinas direktorių nepraėjus menesiui tu imsi Medikus į rankas, šaunuolis, ačiū už kandidatavimą!

    Fuller_Grid - Anketą parašei tikrai išsamią, bei rišlią, už tai giriu, o dėl forumo tai peiksiu šiektiek, turi įspėjimų forume, o jų yra gana nemažai, bet dalį to pataiso, kad nuolatos teiki pagalbą forume bei žaidime - už pasiaukojimą teikiant pagalbą tau dėkoju! Serveryje dirbi Mechaniku, reaguoji į iškvietimus, dirbi, aktyvumas taipogi nemažas, bet yra vienas dalykas. Pakalbėjęs su kitais žaidėjais išgirdau nepergeriausių nuomonių, žinoma buvo gerų, bet tačiau ir blogų buvo nemažai. Šaunuolis, kad valai miestą nuo paliktų mašinų, pakalbėjęs su direktoriumi apie tave gavau gerų atsiliepimų, kalbant per TeamSpeaką atsakymai kaikurie nebuvo labai išsamūs, kaikurie atsakymai nelabai patiko dėl tų darbo limito, taipogi dėl laiko intarpų skelbiant reklamas, nes jeigu skelbtum kas 15 minučių, tai nėra labai logiška, taipogi labiau tau reik pasitikėti savimi ir viskas bus gerai, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą, sekmės kita kart!

    Lentelė kurioje surašyta kuris kandidatas kurią vietą užėmė:

    1. Gedvis_Slingen

    2. Arvydas_Fezzed

    3. Andrius_Jordan

    4. Kornis_Diesel

    5. Fuller_Grid

    6. Mister_Marino

    Kaip žinote, jeigu direktorius neišbūna menesio ir yra pašalinamas arba atsisako, antrąjam kandidatui perleidžiamas to darbo direktoriaus vairas, tai šiuo atveju jeigu Gedvis_Slingen praras direktorių nepraėjus menesiui, šį postą į savo rankas perims Arvydas_Fezzed!

    Naujasis Medikų direktorius - Gedvis_Slingen.

  8. Nu nežinau, manau mafijozas buvo vertas į kandidatus papult tai jau tikrai. Ne jau rašyba viska lemia ? :P

    Sveikas. Vien jo neįterpiau į kandidatus, pradėsiu nuo to, kad anketoje privėlė tiek ,,lempinių“ atsakymų, kai pamatė, kad visi ,,juokiasi“ iš anketos JĄ REDAGAVO vėl kas yra draudžiama (jei jau papostinai, taip ir turi palikti), veliau prikolinom žaidime su Osama, Donaldu dar kažkuo, kad ,,pardavinėju direktorius“ vakare jau Narkotikas pradėjo šmeišti mane Sučiarai, tiksliau ,,Duok direktoriu, pasakysiu kas pardavineja direktorius “, bei šiaip nerišli anketa, nebuvo verta dėmėsio.

  9. Sveiki visi! Šįkart sveikinuosi su jumis pateikdamas ,,Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalgą, senasis kaip žinote buvo nušalintas nuo pareigų dėl neaktyvumo, darbuotojų nepriežiūros, bei aplaidumo, direktoriaus rinkimai užtruko, todėl, kad pradėjome rinkti vieną dieną prieš Kučias, per Kučias tema buvo pašalinta, bei pradėti buvo rinkti kandidatai, bei ,,pusėtini“. Turbūt jums naujovė apie pusėtinus kandidatus, dabar įžangoje neišsiplėsiu nes apačioje bus aprašyta visa informacija. Taipogi noriu pasakyti, kad tai pirmasis mano direktoriaus rinkimas, todėl prašau nepykti jeigu radote klaidų, visi esame žmonės - visi jų darome, bet galite buti užtikrinti, kad į šiuos rinkimus įdėjau daug pastangų. Gana tempti gumą, pradėkime analizuoti rinkimus!

    Kaip žinote, pradėjau rinkti kandidatus nuo forumo, kadangi pastebėjau, kad daug kandidatų ir tiesiog būna daug gerų, o tada sunku išsirinkti, sudariau dvi grupes tai ,,Pagrindiniai kandidatai“ bei ,,Pusėtini kandidatai“, pradėsime nuo pusėtinų kandidatų:

    NAUJOVĖ! ,,Pusėtini“ kandidatai:

    Tai asmenys kuriems labai nedaug trūko iki pilno kandidatavimo į ,,Grove Street“ gaujos direktorius, čia parašysiu asmenis su ties kuriais suabejojau, bei kodėl jų neįtraukiau į rimtus kandidatus. Nauda ta, kad šie asmenys galės matyti ko jiems truko iki vietos kandidatuose, bei ką reiks patobulinti. Taipogi, čia rašau nevisus kurie pildė, o tuos kuriems nedaug truko iki vietos kandidatuose.

    Fugis_Corleone - tavo anketoje buvo kabliukas kuris mane ir užkabino, tačiau vienas dalykas dėl kurio suabejojau tavo kadencija į šį direktorių tai, kad tu neesi dirbęs gaujose, o kadangi čia labai rimtas direktoriaus postas, tai nežinau kaip bebūtų kai ateitų žmogus be patirties, todėl pasiūlymas tau - jeigu nori tikrai būti vienu iš gaujų direktoriumi, stenkis susipažinti su jų veikla dirbdamas būtent gaujose.

    Lukas_Janksa - vėl iškilo man vienas klausimas, galbūt net keli ties tavimi. Pildai į ,,Grove Street“ direktorius bet tavo paraše matyti paveiksliukas su užrašu ,,Ballas 4ever“ tai kam tada pildyti į vienos gaujos galvas jei esi ,,ištikimas“ kitai? Taipogi tau pakišo koją atsakinėjimas punktais į klausimus, parašai vos keleta punktų, o tai suteikia įvaizdį, kad daugiau kaip ir nieko nesugalvoji, tad patarimas tau kitam kartui: Jei jau pildai į kokį direktorių, nusiimk tuos parašus kurie reikštų, kad ,,dievini“ vieną darbą, taipogi atsakinėk rišliais sakiniais, o ne punktais.

    Dovydas_Ramstein - klydai atsakydamas į klausimus, ,,nugrybaudavai į pievas“ kitaip sakant nukrypdavai nuo klausimo esmės, o tai matėsi labai akyvaiždžiai. Patarimas tau: Geriau pildyk mažiau, bet pilnai atsakyk į reikiamus klausimus ir nenukrypk nuo temos, nei daug prirašyti bet visai ne į temą. Esmė tame: Svarbu KOKYBĖ, o ne KIEKYBĖ.

    Saima_Masa - paskutinis pusėtinas kandidatas esi tu, bet tai nereiškia, kad esi blogiausias. Vietomis atsakinėjai punktais, taipogi tau kaip ir Lukui patariu jų atsisakyti, taipogi ir buvo nukrypimų anketoje, tačiau jie buvo menki, bet pagrindinė priežastis kodėl aš tavęs nepriėmiau į kandidatus tai: Prieš tampant man DPKT nariu, šmeižei mane šaukykloje, o vos man prisijungus į žaidimą jau kaip DPKT nariui, kalbėjai su manimi gražiais bei maloniais žodžiais, skatinai ir gyrei, nesakau, kad tai blogai jog paskatinai, bet reikia būti pastoviam. Tikiuosi supratai savo klaidą, bei pasitaisysi mano akyse.

    PAGRINDINIAI KANDIDATAI:

    Šiuos žmones įtraukiau į kandidatus be jokių abejonių, nebuvo jokių klaustukų, anketų nebuvo daug, todėl išsirinkau penkis kandidatus:

    Donatas_Donis - į kandidatus įtraukiau tave, kad gerai rašai anketas, gerai samprotauji , turi gerą galvą, o tokių kaip tu gaujoms reikia. Pirmąją stebėjimo dieną aktyvumu nepasirodei, vis dėl to buvo Kalėdų metas, suprantu tai, antra diena pakilo aktyvumas, tačiau viena priežastis dėl ko nenorėjau tau duoti direktoriaus tai - gana veltis į konfliktus su kitais DPKT nariais, vis dėl to reikia susitaikyti, kad jie viršesni, bei reik elgtis pagarbiai. Kalbant apie veiklą tai žaidime pastebėjau važinėjant tave, paprašęs pagalbos tavęs jos sulaukiau, viskas būtų kaip ir gerai tik va tie nesibaigiantys kivirčai, kaip bebūtų ačiū už kandidatavimą, Donatai!

    Naglis_Dimsa - kaip visada esi kandidatas, gerai pildai anketas, rišliai, bei tvarkingai, o mes iš kandidatų to labiausiai ir norime, taipogi turi patirties gaujose, tau dar vienas pliusukas. Kalėdų diena kaip ir kiti kandidatai išskyrus vieną, aktyvumu nepasižymėjai, bet ir pražaidei reikiamą kiekį, dirbi SWAT, veikla gana padori, veliau užtikau tave rengianti SWAT treniruotę, treniruotė buvo tikrai pavykus, viskas šaunu, bet ir vėl tas žodelis BET paskaičiau ,, SARG. lt buvę direktoriai“ ir pastebėjau, kad esi direktoriavęs gaujoje, bei išbuvai šiaip netaip reikiamą laiką, bei buvo minusiukų, žinoma buvo ir pliusų bet šįkart atsirado kitas kandidatas, kad tos klaidelės būtų svarbios, šįkart šiektiek pritrūko, bet manau įvertinsi klaideles, pasitaisysi mūsų akyse, bei kita kartą tikrai būsi direktorius, ačiū už kandidatavimą!

    Rokas_Ziper - anketa tikrai buvo viena geriausių, viskas rišlu, tvarkinga, taipogi turi patirties žaidime, kaip šie visi kandidatai, esi buvęs ,,The Ballas“ pavaduotojas, o tai tau pliusas kadangi esi patyręs gaujų vadovavimo duonos. Bet kalbant apie žaidimą.. tavęs ten išvis nesutikau, nežinau ar laikas nesutapo, ar kaip, bet pasirodei neaktyviausias kandidatas iš visų, o tai mane nuvylė, tačiau ačiū už kandidatavimą.

    Rytis_Eroz - pradėsiu nuo tavo anketos, tai viską parašei tvarkingai, rišliai bei be jokių nukripimų nuo klausimų, viskas buvo aprašyta rišliai, ko mes ir stengiamės gauti iš kandidatų. Taipogi esi patyręs gaujose kaip ir kiti kandidatai, tau taipogi buvo pliusas, nes kaip ir minėjau ieškojau asmens su patirtimi gaujoje. Dirbi gaujoje, bendrauji su žaidėjais, atlieki administratoriaus pareigas, tačiau aktyvumas šiektiek mažesnis už kitų, o ir veikla nuobodoka, beveik visada savo darbinėje tr. priemonėje, reiktų paįvairinti ją, o šiaip ačiū už kandidatavimą į direktorius, manau juo ateityje tikrai tapsi!

    Piktas_Dievas - anketa tikrai nebloga, viską išdėstiai aiškiai, galbūt buvo mažų vietų prie kurių galėčiau prikibti, bet jos nieko nereiškė, turi patirties gaujoje gana nemažai, tai tau dar vienas pliusas patenkant į kandidatus, kadangi šįkart ieškojau daug patirties turinčio asmens.Paskutinis kandidatas, tačiau neblogiausias, drąsiai galiu sakyti, kad geriausias! Aktyvumas buvo geras pačią pirmą dieną, dirbi ,, The Ballas“, pasiūliau paįvairinti veiklą ir eiti mieste DM, atsisakei, prašiau pagalbos - man padėjai! Vedei treniruotes gaujai, atlikai daug vardan gaujos! Prikibti neturiu prie ko, pasirodei geriausiai, turi nemažai patirties gaujose! Sveikinu su ,, Grove Street direktoriumi “

    Naujasis ,, Grove Street “ gaujos direktorius: Piktas_Dievas!

    Papildoma informacija apie rinkimus: Kadangi kaip matote direktorius buvo renkamas viduryje švenčių, taip, padariau klaidą, kad pradėjau rinkti švenčių pradžioje, rinkimas truko kelias dienas su trupučiu, stengiamės išrinkti kuo geresnį direktorių, kitų etapų nebedarėme vien dėl to, kad ir taip išaukojau daug savo šventinio laiko vardan stebėjimo kandidatų, todėl atnaujintą sistemą pamatysite kituose rinkimuose, klauskit klausimus - atsakysiu.



    • PS: INFORMACIJA!

    Jeigu ,,Grove Street“ gaujos direktorius pasitrauks iš posto per savaitę - DIREKTORIUS BUS ATIDUODAMAS ANTRAM KANDIDATUI!

×
×
  • Sukurti naują...