Eiti į turinį

Tiz_Tunex

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.028
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Tiz_Tunex

  1. 1. Jūsų komandos pavadinimas. ANTI RUSAI


    2. Komandos kapitono Vardas_Pavardė Tiz_Tunex


    3. Komandos nariai( Jų V_P) Tiz_Tunex, Karce_Sony ir Eimantas_Grant


    4. Už ką kiekvienas komandos narys nori atstovauti Aš (Tiz_Tunex) - Bėgimas (pirmas etapas), Bėgimas per kliūtis (antras etapas), Šuolis su parašiutu (finalas)


    Karce_Sony - Plaukimas (pirmas etapas), Lipimas ant pastato su kliūčių pagalba (antras etapas), Skridimas su sraigtasparniu (finalas)


    Eimantas_Grant - Lenktynės su mašina (pirmas etapas),  Važiavimas su dviračiu (antras etapas), Važiavimas su dviračiu (finalas)


    • Už 4
    • Prieš 3
  2. Tame ir esmė, kad baisiausia tą windows update'ą daryt. Masčiau šitą, bet jeigu pasigausiu, tai prašys patvirtint, o tada ne kažką.

    Patys windows'ai nelagina, bet su žaidimais bėda ;)

    Tai tu pasidaryk win update'ą, kad tau suieškotų visus galimus update'us, bet tu galėtum pasirinkt kokį instaliuot, kokio ne ir pnš.

  3. Kiek žinau, tai patys win 7 parsiunčia ir įrašo tau tinkamus driverius. Įsijunk win updates ar kažkas panašaus, tik žiūrėk, paskaitinėk tuos visokius atnaujinimus, nes kiek skaičiau, tai yra toks kaip ir ,,atnaujinimas", kur skanuoja ar tavo pc legalūs ar ne. Tai dėl šito žiūrėk labiausiai.

    P.S Per galingus win 7 įsirašei. 64 bit win max galingumui reikia minimum 4gb ram, o pas tave 2gb. Bet jeigu nelagina tie win, tai kaip nors ištempsi.

×
×
  • Sukurti naują...