Eiti į turinį

Aidukas_Puma

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.189
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Aidukas_Puma


  1. 1. Vardas_Pavarde: Aidukas_Puma
    2. Užimamos pareigos: The Ballas direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): kompiuterio problemos, tiksliau hdd.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2020-04-13  - 2020-04-13
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Vilnius Tropec

     

    Darbus tesime rytoj, antroje dienos puseje.

    • Haha 3
  2. 1. Vardas_Pavarde: Aidukas_Puma
    2. Užimamos pareigos: Grove Street Direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): su draugais keliaujame į Palanga
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 08-28 / 09-03
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus:Pavaduotojas Mafijozas_Baryga (Pavaduotojas įspėtas ir įpareigotas daryti veiksmą, kad ir koks jis bebūtų.) 

    • Haha 2
    • Už 1
  3. 1. Vardas_Pavarde:Mafijozas_Baryga
    2. Užimamos pareigos: Grove Street gaujos pavaduotojas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Yra tinkuojamos sienos kambaryje, ties langais dedamas storesnis sluoksnis apšiltinimo.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 08.25-08.27
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius Aidukas_Puma

     

    Pildau už jį, kadangi vartotojas neturi pakankamai pranešimų.

    • Haha 2
  4. nrml 7okai vilniaus senamiesty pora valandu su ml350 vazineja. Gerai kad yra toks dalykas kaip fantazija, issiliet bent galit.

    seni matai, fantazijai tokių dalykų galvoti nereikia kai esi visa tai patyręs, ir kai esi ne durnas ir tavo krikšto tėvams nebaisu patikėti automobilio 14 likmečiui. Suprantu, pavydas visus griauže ir griauš, tiems kurie neturi išvis ant ko važinėt arba tėvai neduoda. Tai kiek galiu pasakyt, kas realybėje mane mate iš sargo, gali pasakyti kad proto ne pisu niekad. :)

     

    No shit. Fb radau dar nuotraukyčių. 

     

    Prie MC donaldo vilniuj čia biški prie senuku dar.

    1948042_721673171196949_2005262234_n.jpg

    wXBlc.jpg

  5. Tėvas ir Mama visad buvo prieš kad vairuočiau automobilį su krikštateviu, veliau tuo pradėjo naudotis kai isigijo automobilius 3 ir tekdavo kur nors perstatyti, tai laisvai pervairuodavau ir net kaimynai stebėdavos koks aš drąsus už vairo o mano pats pirmas vairuotas automobilis buvo :

    FIAT PUNTO 2011 metu beje buvau ketvirtokas :D

    poto chrysler kabrioletas 2012 metais žiauriai toks retrica stiliaus net nebeatsimenu modelio penktokas buvau.

    FIAT PUNTO 2011 metu melynas mechanine pavarų dežė buvo 2013 metais šeštoje klasėje

    na ir finalui kai suėjo 14, 7-oje klasėje vairavau Mercedes Benz ML350 , tada išvažiavome normaliai į Vilniaus Senamiestį, važinėjomes kokias dvi valandas, per ta laiką gal pamačiau 4 policijos ekipažus, laimei nei vienam neikliuvau:D

    %22_12_-_ITALY-_Fiat_Punto_2012.JPG

    24659806.jpg

  6. geri telefonai yra . Pats naudoju androidą bet žadu įsigyt lumia 900

    Lumia 900? Seno modelio su windows phone 7? Seni geriau imk nauja, o jai litu neužtenka pasiimk 920 naudota ir tiek, vaikšto po 400 litu - 600 litu tai šaunu. 

  7. Manau iphon'ų apskritai kainos per daug pakeltos, čia tas pats kaip pirkti Diesel laikrodi ar paprasta Lorus laikrodi ar net Lotus kurio tikriausiai pagal brend'ą net nežinosit. Iphone 6 ar 6 plus norėčiau turėti, vis dėl to jis brangokas, gan elegantiškai atrodys, jau viena komentarą rašiau po "Stimo Media" apie šį telefoną, jį pirks tiek, kurie piniguose mato skaičius, aš piniguose matau tai jog aš iš jų perkų valgyt, o jau veliau tik telefonai. Manau rinkčiausi anyway tą pačią senąją jau tikriausiai Lumia 920 kurios stiklo kaip tik laukiu iš Kinijos :D kadangi griuvo, nei tokius pinigus kainuojanti telefoną Iphone 6 / plus.

  8. Tai vat pas mane panašiai irgi yra, su Samsung RC520, problemos su Hardu ar su motinine plokšte, meistrai neranda problemos net..

    Asmeniškai pasikeičiau hardąą, nusipirkau dar ta po apačia kur praputinėja, kad kambarį šilumos labai neskleistu, na o šeip, dabar susitvarkius harda zjbs, noris tik korpusa keisti, nes po susinervinimo, ne tai kad varštą išsukau, bet ir visą galine plastmase normaliai nulaužiau.

  9. Dažniausiai, nusipirkus loptop'ą jokių problemų nematai, su laiku pastebi, kad reikėjo daugiau ramų, ar geresnio procesoriaus, bet anyway kiekvienas žmogus renkas savo kompiuteri, asmeniškai man išrinko kompiuteri Tėvas, iš Kilobaito, loptopas Samsung RC530, viskas buvo zjbs, iki tol kol pirma karta persirašiau windowsus, susipiso recoveris, o po 5 mėnesiu nežinojimo, kad hardui Pyzdec bus, aš kiekviena miela savaite perašinėdavau windows'us, ir tai nėra zjbs, kai win tau neužsikrauna ir tenka perašyt ar net nepadeda repair'ai, tai va. Problema buvo hardas, o dabar tik GHZ trūkumas, bei norisi daugiau ramųųų :P , tai jaigu imsi kompiuteri, manau reiktu rinktis pagal savo poreikius, žiūrint kokius tu žaidimus žaidi ir pnš. kad kompiuteris atitiktu tave, ir nenuvarytum kompiuterio į "metalo laužą".

  10. jeigu pas ji lietuviska garantija tai 750-800lt vertas ir butu, bet jei tokia garantija kur telearena tai kaina smukt turetu dar daugiau. telearenoj kaina maza del priezasties, ne is lempos.

    Omnitel garantija.

×
×
  • Sukurti naują...