Eiti į turinį

Antonis_Marato

Nariai
  • Turinio skaičius

    112
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Antonis_Marato

  1. kada dabar artimiausios žaidynės? ir kas prieš ką?

  2. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

    1. Antonis_Marato

      Antonis_Marato

      fuzions acymenu kai jaunesnys budavo prigaudinedavo pacukai ji typo uz 2lt per maiseuka leisk primist i burna, tas sutykdavo bet visada maisiukas prakures budavo ir primisdavo i burna:D blet gruzas tau budavo

    2. (Žiūrėti 20 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

    1. Antonis_Marato

      Antonis_Marato

      kesti del to kad pas ja didele burnyte nesu mates didesnes matai kad uzspringo keksyte

    2. (Žiūrėti 20 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

    1. Antonis_Marato

      Antonis_Marato

      matau apsikrovus tu kazkokia sekmytes tau taip pat nepamirsk burnites nusiplaut pries darbelius

    2. (Žiūrėti 20 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

    1. Antonis_Marato

      Antonis_Marato

      ble atcigauk nuo tu pimpalu baliu nes atsibodai kad nereik ziet tik balius ir judi per visu sleponsus jai nori jau duot tad acargei dekites bata ant bybio kai rurinsit ja, ir butinai gumynio nes kandonai tai tas pats kas niekas paliginus jos tripereko stadija:)

    2. (Žiūrėti 20 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

    1. Antonis_Marato

      Antonis_Marato

      sara jo lankiau tavo krch burnos ijejimo kursus tai px tavo burnite visai didele galetum ir daugiau pajimt

    2. (Žiūrėti 20 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

  8. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

    1. Antonis_Marato

      Antonis_Marato

      tampyk dzeronima auka vapse :D 1 variantas arba triperis+sifelis misinis, arba koks strupas ar dar kokie lavonbaciai is krantu su pajoduseis bibiais nuo metalo kasimo rurina tave

    2. (Žiūrėti 20 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  9. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

  10. CE BARAKOSE AUGYNAU VISAS SYTAS. OI NEGRAI DAVAI PRAMUSK I OLELE MUS PADARISIM BETKA. SLEPA I AUSYS GRUZDAVAU JAU UZPISE BUVO TAI KANCOFKEI PRAMUSEU VISAS. O PADLOS PYSO RAGA KAIP BBZ KA. KAI SEDAU NESYLDE LAGERI MANES. i svidankes neatjudedavo siusdavo draugezkas narkomankas be fyskiu typo kat papurticeu. o pacios typo jasaytis xujaytis myli xujyli o mane pamyrso. kentesyt sukos.

  11. bent būtų pasijutęs grafu kelis mėnesius, o rezultatas tas pats, bankrotas. Ekonomikoje yra pelės, kiškiai, lapės, vilkai, liūtai ir dar buvę išnaikinti mamutai. Jeigu pelė panorėjo tapti ne kiškiu, o vilku ar liūtu ir elgiasi kaip anie, žūtis neišvengiama. Pelės gyvenimas yra tupėti urvelyje ir maitinti save ir šeimą. Sklaidosi tik dideli žvėrys, beje, jie atsargesni ne mažiau už pelytę, tik iš išorės to nesimato, o peliukai mėgsta kartais pasirodyt.

  12. bent būtų pasijutęs grafu kelis mėnesius, o rezultatas tas pats, bankrotas. Ekonomikoje yra pelės, kiškiai, lapės, vilkai, liūtai ir dar buvę išnaikinti mamutai. Jeigu pelė panorėjo tapti ne kiškiu, o vilku ar liūtu ir elgiasi kaip anie, žūtis neišvengiama. Pelės gyvenimas yra tupėti urvelyje ir maitinti save ir šeimą. Sklaidosi tik dideli žvėrys, beje, jie atsargesni ne mažiau už pelytę, tik iš išorės to nesimato, o peliukai mėgsta kartais pasirodyt.

  13. Tomas_Grady visai neturi gėdos.. Važiavau su "Sweeper'iu" ir prisikniso iš niekur nieko. Uždėjo stars už atseit "sukeltą avariją" nesuprantu.... ir poto pasiūlė baudą 5k mokėti. Aš taip sunkiai tuos pinigus sarge uždirbu... neesmė, kad ten tie 5k, bet kam taip daryti aš nesuprantu. ir iš vis iš kur tokiu idiotų atsiranda...? paaiškinkite kas nors, prašau.

×
×
  • Sukurti naują...