Eiti į turinį

Renius_Luckz

Nariai
  • Turinio skaičius

    395
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Renius_Luckz

  1. prieš 2 valandas(-ų), Arnas_Max rašė:

    Giminė nusipirko astrą 2006 m 1.9 dyzelį, tai turbūt niekam nelinkėčiau tokią nusipirkt. Sankaba, smagratis, purkštukai, pakaitinimo žvakės 1 tik sveika buvo, galvos tarpinę pramušė, generatorių tvarkė. Turbūt daugiau sudėjo, nei už ją mokėjo. Beje, rida 320k reali kažkur, nes kompą pasijungus matėm, kad atsukta iki 240k. Kaip išgirstu opelį, tai iškarto prieš akis bėda :D Tau spręst, bet čia didesnis faktorius yra konkrečios mašinos būklė, jei pataikysi tai tarnaus, jei ne tai tu jai.

    Nei viena mašina nėra apdrausta, jog ji būtinai bus geros būklės ir nereiks kišt rankų. Turiu ir savo kieme pavyzdį, yra scenicas, jam nieko nereikėjo prikišt, o kai aš nusipirkau, reikėjo pavarų dėžę keist, pagrindinį radiatorių, kondišo radiatorių, spynikę, starterį, ne per seniausiai ir kondišo kompresorių. O jei grįžtant prie temos, kažkaip nelabai yra tekę girdėti, jog 1.9 varikliukai būtų prasti. Blogiau atsiliepia apie 2.2 ar 3l.

    • Už 1
  2. Sveiki, ketinu atsinaujinti mašiniuką ir besižvalgant po skelbimus iškilo toks klausimas, imant 2004-2005metų vectra 1,9l 110kw kaina svyruoja ~2,5k-3k, o 2008 metų kaina ~3,3k-4k, gal yra kokios specifinės bėdos su jomis? Būtų įdomu išgirst ką žinot apie jas.

  3. Pradėjau kažkiek sportuot 10 klasėj, kai klasėj buvo vos ne visi rūkantys ir geriantys, tai vienas klasiokas jau kurį laiką lankės rusy (štanginėj) pasiūlė man, nes aš nei rūkiau, nei gėriau, kažkiek laiko palankiau, bet kažkaip nustojau, turėjau namuose hantelius po 7kg, bet man jau buvo maža. Po kurio laiko nusipirkau hantelius 2x15kg tai namų salygom sportavau kiek išėjo. Ne taip seniai papuolė akcija suoliukams, tai nusipirkau jį. Tada po truputį susipirkinėjau štangas, svorius ir dabar namuose turiu suoliuką, 65kg svorių, 2 štangas (1 tiesią, kitą lankstytą). Kai viską turėjau, kaip kada pasportuodavau, kol galiausiai nulėkiau pas pusbrolį pasibandyt maximumą paspaust nuo krūtinės, rezultatas mane nustebino ir įgavau motyvacijos. Pusbrolis sudarė programą, pradėjau sportuot intensyviau ir sunkiau, tačiau (nors ir durnai skamba, bet nieko nepakeisi) man nuo sporto pradeda skaudėt žandikaulį, sutinsta ir kuo daugiau sportuoji, tuo labiau skauda, be vaistų jau sunkiai (gal kam yra tokia situacija buvusi, nes kai buvau persišviest, kas čia per diela, dantistas atrodė jau pirmą kartą susiduria su tokiu atveju). Taigi dabar ilsiuos, kol praeis sutinimas ir vėl kibsiu prie sporto.

×
×
  • Sukurti naują...