Eiti į turinį

John_Minaret

Nariai
  • Turinio skaičius

    154
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė John_Minaret

  1. Tai klanas - kuris gimęs kariauti!

     

    Klano aprašymas:

     

    Klanas susikūrė neseniai ir sustiprėjo labai greitai. Mūsų klane aukojami kariai visada ir jie yra stiprūs. Klano karai iš karto po kiekvieno karo. Labai draugiški ir malonūs nariai padės jums visada kai reiks pagalbos. Visi yra aktyvūs, todėl klane galėsite ne tik kariauti, bet ir bendrauti klano chat'e. Su laiku galėsite gauti klano privilegijų kurios jums padės išsiskirti iš kitų klano narių, bei padėti Administruoti klaną. Mūsų tikslas - sustiprėti ir sudaryti vieną iš geriausių klanų Lietuvoje.

     

    Kaip gauti klano privilegijų?:

     

    Elder StatusasElder klano statusas gaunamas nuo +350 karių aukų. Būtina būti aktyviam!

    Co-Leader Statusas: Co-Leader galite pretenduoti turėdami +850 karių aukų. Ar jūs gausite šią privilegiją priklausys nuo to, kaip jūs elgiatės klane, ar esate aktyvus ir patikimas.

     

    Klano taisyklės:

     

    1. Būti aktyviam. (Pranešti jei būsite neaktyvus klanui).

    2. Išnaudoti 2 atakas klanų karo metu.

    3. Drausmingai elgtis klano chat'e. (Neįžeidinėti, nesikeikti ir pnš.)

    4. Gerbti visus klano narius.

    5. Jeigu turite galimybę, karius privalote aukoti.

    6. Būti ištikimam klanui.

    7. Nepiktnaudžiauti klano privilegijomis.

    8. Gerai praleisti laiką mūsų klane!

     

    Apie klano lyderį:

     

    Klano lyderis esu aš - Achrome. Pastebėsite, kad aš nesu vienas iš stipriųjų, kadangi pradėjau žaisti šį žaidimą iš naujo po metų pertraukos. Esu aktyvus, draugiškas, nusimanau apie žaidimą daug, nes esu jį žaidęs seniai, bet dabar žaidžiu iš naujo todėl siekiu tobulėti su klanu vienodai. Išklausau klano nuomonės priimdamas sprendimą, todėl klane nebus netvarkos, kol aš būsiu lyderis.

     

    Sezonai:

     

    Tikriausiai jau visi žinote, kad sezonas trunka 14 dienų ir po jų atnaujinamos divizijos ir paaukoti kariai. Norint išvengti neaktyvių narių - mes nuimame visiems prieš sezono pabaigą Elder statusus (nusipelnę nariai jį gauna visam laikui). Visi kiti nariai gali jį atgauti naujame sezone turėdami +350 aukų. Manau taip ir bus jums įdomiau, nes galėsite kiekvieną sezoną kažko siekti klane. Taipogi visi nariai privalo turėti nemažiau kaip +100 aukų iki sezono pabaigos. Atsižvelgiama į situaciją ir daromos išimtys.

     

    Trumpa Informacija:

     

    Lyderis: Achrome

    Co-Lyderiai: Lukasjkl, ZopxltuDarudde

    Klano sukūrimo data: 2015/02/10

     

    Klano taškai: 11781

    Laimėti karai: 8

    Nariai: 38/50

    Tipas: Su pakvietimu

    Reikalingi trofėjai: 800

    Karų dažnumas: Visada

    Klano vieta: Lietuva

    Klano etiketė: #92UQOYUJ

    Klano lygis: 2

    Klano EXP: 1157/1200

     

    Nuotraukos:

     

    7695cf0ee9c6275c74b5bb534430a0ab399.png

     

    Kita:

     

    Tikiuosi susidomėsite klanu ir prisijungsite prie mūsų! Laukiame jūsų mūsų klane!

     

     

    Klano aprašymą kopijuoti - DRAUDŽIAMA!

     

    Klano lyderis - Achrome

  2. Mažiau rusus kaltinkit ir į save pradėkit žiūrėti. Parodykit nors vieną game, kuriame nėra žmonių kurie trollina. Jūs atkreipiat dėmesį tik į tuos rusus, kurie flamina ir šūdą mala, niekada net nepagalvojat, kad tie supisti rusai jus pusę jūsų silver matchų carrina.... Kodėl taip sureikšminat rusus, juk tikrai ne vien rusai trollina. Pažiūrėkit į mūsų achueną tautą, kokie achueni lietuviai žaidžia... 100% patys dūchai esat, žaist nemokat, flaminat, prapisat o paskui telieka kaltint tik rusus. Ir taip esu ir aš gavęs daug rusų, bet daug gerų ir blogų, visokių playerių yra tikrai ne rusai pisa jūsų žaidimą.

    Nesupratau, kodėl mano komentarą paėmei... Be to manęs gyvenime nėra carryines rusas pakolkas, o ypač silvery. x)))

  3. jei gerai žaidi ir nešneki nesąmonių per K, tavęs niekad nekikins ir nešaudys savi. nesuprantu kodėl ant rusų stumiat, aš žaisčiau ir žaisčiau, jei kalbą daugmaž moki tai vapšė gerai, daug geriau nei su anglais kurie tik pasyviai flamint moka kai patys minuse..

    Tu dar mažai matęs jeigu sakai, kad rusai normalūs... Aš nežinau kas dedasi kokiam nors LEM, bet LE/DMG visdar sutinku tų daunų, kurie flamina, throwina, trollina ir rusiškai tik kalba... O prisiminus silverį... Ten vpš rusas su rusu komandoj susipyksta, pradeda visus šaudyt ir abu banus gauna... :D O dar kai aš rusiškai nei žodžio tai vpš aš tų rusų vengiu labiau nei lenkų. ;s

  4. yra ir gold kurie žaidžia su silveriu draugu tai nekažka ,beto aš neasu ten toks skillas ,kad visa komanda išguldyčiau

    Tai neverk tada, kad silvery sėdi. :D Nes prisimink vieną dalyką, kad nieks už tave game nelaimės - reik pačiam. Aš kai norėjau iš silver išlipt, tai buvo game, kad po 40+ killų ir 10mvp imdavau. :D

  5. kalbeti su teamu per voice ? :D prikolistas cia pas mus sekmes tariantis ka nors su silveriais, yra tikrai geru zmoniu silveri kurie sugeba kazka ir beto as nemoku rusu kalbos nzn kodel bet visada man rusai komandoje pasitaiko susisnekek su jais kaip nori .Aisku tau gerai kai tu ten golde sedi ten kitas lygis ir kiti zmones visai o ne ******* kazkokie kurie te moka saviems he ir fb metiti  

     Aj beje atsiranda ir tokiu kuriems nepadedi nusauti ka nors pradeda tave kickinti ,neiskikina leavina zaidima 

     

     

    mazdaug kazkas panasaus

     

     

    Tai dd2 rusų karalystė ten, neverta net lošt, gal nesu turėjęs tokio game dd2, kad nebūtų bent 2 rusų iš 10 žaidėjų... Be to silvery gali game 1v5 carryint, tad gali neflamint komandos... x))) Aišku jeigu ten savus specialiai šaudo tai jau nekažką, bet galiausiai gaus ban ir galėsi ramiai lošt.

  6. kai visada losi su jobanais rusais kurie visa maca pralaksto su novom ir turi vienas traukti komanda, ir tu ten butum

    Nebūčiau. x)))) Buvau Silver Elite Master, flaminau rusus (kaip tu), tada leavinau cs'ą, dabar neseniai grįžau, susiėmiau ir MG2 per 3d, bet manau dar kilsiu, nes MG2 too ez. x)) Tai va.

  7. žaidžiu sav su viršum rankas silver3, ne už kalnų silver4, visad kai einu vienas surenku score +100, kilų +50, o su aukštesniais po 60score B)

    Jo jo aš irgi Silver 1, su he granatom per eco roundus ace darau..... x))))))) Per game kai einu vienas tai surenku 16mvp (nes visada būna 16-0), bet neislipu iš silver... x)))))

  8. cs:go nusipirkau 2012metais bet tik va dabar pradejau normaliai lost,rank nerasysiu nes dar low :) Tik tiek noriu pasakyti,kad nauja cs:go steam nusipirke tikrai nebusit ten aukstesniam ranke.Na nebent jums seksis ir gausit gera teama,tai gal ir pakilsit.Bet jei esat botas,tai nukrisit ir busit ten kur ir jums vieta.Nezinau ziurekit visokias pamokas youtubei ten kaip tuos visokius fb,sg metyt jei da nezinot :D yra daug naudingu pamoku..Man i cs:go nebuvo labai sunku isilieti,nes cs1.6 prazaides 8metus,tai mazdaug zinai ka daryti tam tikrose situacijose ;) Mano didziausia problema yra saudymas,na pliuse sedziu,bet kai low rank,tai ten 30 kill 5ass 8-10death nieko gero cj :D sunku recoil ismokt normaliai valdyt ir aimint.Ir seip kai zaidziu competive pasiziuriu uz mano rank didesnis,bet zaidzia tai juokingai,nesiorentuoja mape vps,nieko negirdi kur kas begioja,tai zinai pavydas kartais paima kai botas kazkoks didesni rank turi ir nemoka lost :D

    Nusipirk ausines.Jei nemoki saudyt,recoil valdyt normaliai ismok,eik praktikuotis i ffa,aim servus(kaip as) Nezinau ka ir pasiulyt.Mastyti reikia kai zaidi ir mokytis is savo klaidu.

    Sorry uz daug klaidu,gal ka ir supratai ka parasiau ir seip youtubei yra labai daug pamoku,tai eik ziuret.Ai dar kai zaidi tai neflamink,nes tikrai geriau nezaiisit.Buvo taip,kad as flaminau 8-0 prapisam,tai pradejau flamint ir poto kazkaip dingo noras net zaist :D Nu jei ten koks lavonas trolina,nesamones daro,tai tiesiog kick ir viskas,nes jei flaminsit tai tik nuotaika susigadinsit,dings noras zaisti ir pradesit suda malt ir didesne tikimybe kad pralaimesit.Buna tokiu atveju kad 12-3 prapisi ir atrodo kitiem zaidejam kad jau vsio pralaimetas match,bet jei visi kartu pasistenksit tai gali but comeback ir laimesit.

    Cia jum ne lolas,jei moki gerai zaist,tai manau gali laimet ir 1v5 Jei mokat anglu ir nera komandoi vedlio kiekviena round uz terus,tai kalbekit,sakykit kur eit,nes buna,kad 2b eina 3a ir xuine gaunas.Na nebent laukiat minusu kol padarys ir ten eisit tada gal ir px.Diriguokit zaidima,jei nera kas diriguoja.

    Yra game, kuriuos galima laimėt 1v5, bet labai mažai jų. :D Tarkim šnd lošiau, tai pas mus komandoj visi rimti buvo, bet turėjo enemy teama LGE smurfą, o visi kiti komandoj pas juos buvo 1-9, 0-10, 3-7 nu ir va taip... Tai tas smurfas gal 7 ace padarė ir tuos round jie tik turėjo laimėtus... :lol:

  9. Blemba kai jums pavydžiu, pats jau laimėjes 40 competitive ir tik Silver I, čiuju galvoju pirkti naują CSGO, su tuo nieko nebepasieksiu :(

    Žiūriu į jūsų item, seilė tysta... :(

    Jeigu žaistum geriau nei Silver I, tai išcarryintum savo teamą, jei nesugebi to padaryt, reiškia tu esi vertas to rango. ;) Just sayin. ^^

×
×
  • Sukurti naują...