Eiti į turinį

Dwyane_Morrettii

Nariai
  • Turinio skaičius

    974
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Dwyane_Morrettii

  1. Patikėk su dyzeliu irgi gali palakstyt.

    Taip, dyzeliniai varikliai ypač nauji tikrai nėra silpni, traukos gan yra, beje kas ir taip aišku patvaresni, ir kilo metražas ant jų ne taip vertinamas. :)

    Aišku kad benzinas, o geriausiai kai dar papildomai dujos yra.

    Variklis nuo dujų ne geryn eina, beje ir geriau jau dyzelį pirkti nes daug važinėti reikia kad atsipirktu dujų iranga. :)

  2. Tik senose mašinose smirda o tevo sharan'e 2007 metu niekas nesmirda

    Naujose mašinose dyzeliai varikliai gerai dirba, ir aš neužuodžiu ten nieko smirdančio su dyzeliniais varikliais. ;)

    Dyzelis bent jau man geriau. Lengviau iš vietos išjuda, nei bendzinas. O su bendzu gazo turi duot daugiau. Tik su dyzeliu garsiai variklis dirba ;)

    Na nepasakyčiau kad mašinose naujose garsiai dirba, bet skirtumas yra nuo benzininio variklio. :)

  3. ne nu tai viaruot gali, aš 15 vairuoju, bet jisai sako, kad turi savo nuosava mašina tai atsiprašant ne*isk man proto nes jau už*isai visur su savo tuo draugeliu mane sekiojat ir žiurit ka komentuoju ir bandot kaška primest

    tiesiog komentuoju forume :)

  4. Aš girdėjau kad ryt bus pasaulio pabaiga, tai čiuju dabar man visiem reikia tai įrodinėt? :) visos mašinos turi savo ligas, bet vien dėl to jog kažką apie renault išgirdai, dar nereiškia kad visos automatinės dėžės "byra"... :)

    Tiesą pasakius, jei kalbant apie dėvėtas mašinas, nesvarbu ar ten prancūzas ar vokietis, vistiek ta pati loterija, net ir tas pats vokietis gali hujom išeit pirmom dienom nusipirkus.. :)

    Ne taip supranti žodį girdėjau, jeigu kai sėdi garaže atvažiuoja ir pasako apie mašiną? Nešneku vien apie prancūzus ant kitų mašinų taipogi daugiau bėdų būna su automatine dėže nei su mechaninė.

  5. Kas per bėdos apšviesk? :) nes tėvai turi 2 mašinas su automatine pavarų dėže, draugai taip pat... niekas bėdų neturėjo iki šiol... :)

    Nešneku apie visus modelius mašinų, pvž girdėjau kad ant ''Renault'' automatų labai genda automatinės dėžės mašinos.

×
×
  • Sukurti naują...