Eiti į turinį

Rokas_Sumusas

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.530
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Rokas_Sumusas

  1. su androidu geriau imk, su ios problematiska gan, viskas mokama, muzika ir biesina i telefona keltis, aisku ir pliusu yra nelagina, net nebezinau su penktu kas lagas yra :D bet vis vien jei dabar rinkciausi kuri imciau tik su android.

    nu tai kad ne viskas mokama. kas ant android nemokamai tas ir ant ios xD muzika tik iTunes parsisiunti ir fsio

  2. Dekui uz nuomones. O kaip ten su tuo app store per Iph 6s? Kainuoja ten kazkiek siustis? Ar galima per kompa isimest is kitur nemokamai koki zaidima ar muzikos pvz?

    Kaip ir androidai. yra free appsu ir yra mokamu appsu. Per kompa negalima isimesti programu nebent jailbreakas. Dainas galima isimesti per pc irgi ir galima pirkti. Yra Music ten 3 nemokamai muzikos gali klausytis kokios nori kaip Spotify panasiai.

    iPhone 6s turiu, siulau ir tau.

  3.  

    swx visiems. Atsitiko tokia problema, zodziu man norejo tradinti skina per cs go ir man buvo limited account, rase kad reikia per telefona pasidaryti kazka ten as padariau, ir man recovery code labai ilgai siunte, na as ir isejau tada atsiunte recovery code, o tos lenteles jau nebebuvo, bandziau per naujo, tai negalima buvo. Tai padekit jeigu galit, man neina prisijungti i steam community praso pass code bet jo neatsiuncia nei i emaila nei i telefona.

     

    tai neturi atsiust. per appsa visados raso ta koda

  4. Ar apsimoka pirkt ESEA?

    Pasiek supreme/global bent per MM. Nes isleisi pinigus nieko pats ten nepasieksi ir sugadinsi dar kitiems. Losk faceit is pradziu tada kai "patobulesi" gali pirkti. Aisku gali pirkt ir dabar jei negaila tau pinigu ir pamatysi, kad dabar neapsimokejo. (Nebent tikrai gerai zaidi)

  5. su siknabirbe savo ant 50 gali vazinet pagal taisykles, o siaip reta kuri daugiau ir ima lenkejas atsirado :Ddd

     

    deja tu buvai klaidingai informuotas nes tam reikalui am nepakanka, reikia bent a1

    A1 nuo 16 metu nu tai vistiek 2 metai ir klevo nebereiketu.

    Su masina irgi ant 50 pagal taisykles gali vazinetis :) Greitkeliuose tik ant 90 su masina, tai lenkejas :)

  6. nesuprantu kam jums tos pyrdos teisės, palaukit 18 metų išsilaikysit mašinos ir važinėkit kaip normalūs bahūrai su auto, o ne su tom šiknabyrbėm

    Atsisestum pats ant tos siknabyrbers normalesnes, pats uzsimanytum :) Yra ir rimtu tu siknabyrbiu kur ir tavo masinas aplenkia.

    Nevisus gal traukia tos masinos, labiau nori motociklu.

    + Dabar issilaikai kad ir AM kategorija 2 metu stazas eina ir kai issilaikysi teises 18 metu nesivazines su klevo lapu, kaip tu :)

    2-3 metus paskraidai gatvemis, pasilinksmini ir nesivazineju su klevuku kai turi masina zjbs ane?

    Tu vaziniesies ant max 90km/h su klevu, o tau pro sonus vaziuos tos "siknabyrbes"  :)

  7. o dude, nebeturi ką atsakyti, sėdi užduhintas tyliai tai db jau ieškom fb kitų(ar kasnors duoda pvz hansas) ir atseit fotos metam xdd sveikinu, pasiekei idiotiškumo aukščiausią lygį

    ne fb ai nu ir fb yr.. Hansiuks gi yr kuris buvo skype grupej. Gi reik pasidalint su draugeliu.

    Krv nemaniau hansai kad tu toks

  8. draugai, kame bėda? Pastatau skinus ant komandos, per "my bets" trumpam rodo, o vėliau jau nerodo to mano beto ir per csgolounge tų skinų nerodo, kad jie yra, bet žaidime yra? Wtf į gmailą irgi nk negaunu

    force refresh. ziurek slamstas ar kur kitur arb pasitikrink ar tas gmailas.
  9. Ka tu nusišneki neveikia sako dalbajobas :DD Viskas veikia, pats va refferalus užsikelinėju. Tiesiog juos galima tik 5 gaut, o ankščiau galėdavai jų daryt dahuja ir rp taip gaut. brb

    Tai tu čia dalbajobas. Taigi klausė dėl RP ir kodėl nebeveikia lolpaslaugos tai ir atsakė nebeveikia (lolpaslaugos), nes nebeveikia referalai (Iš kurių gausi RP).
  10. Aš neprašau kad man iškart oferius mestu ir t.t.man geriau pirma kad pridėtu pasitart ir pnš, o paskui kai užfloodina tais offeriais tai...

    Nieks neuzfloodins xD Jei tas pats asmuo floodina uzblokuosi.. Vis paprasciau ar nori tureti daug draugu friendlist'e?
×
×
  • Sukurti naują...