Eiti į turinį

Batas_Pro

Nariai
  • Turinio skaičius

    237
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Batas_Pro

  1. L0l, niekada negalvojau net, kad kažkas gali žaisti su užlockinta kamera :D Gi čia vapšė nepatogu ir daug ko gali nepamatyti... Nuo pradžios lošiu su unlockinta ir tokios problemos nebuvo. Tačiau iškart kamerą valdžiau su rodiklėmis, poto kai gavau laptopą, tai pakeičiau į WASD (Kaip SA-MP, nes buvau pripratęs kažkaip). Pas mane išvis keisti yra nustatymai, ulti=space ir t.t.

     

    fe9e62d729d0655d88fae825ad9a4667657.png

     

    Na čia irgi reikia priprasti, man tai užteko 2 dienų kažkur, bet dabar aš kitaip ir negaliu.

     

    Dėl to, kad W užimta, tai teko abilities biški pakeisti.

     

    d228a43cfde65f31a627ff356e751510907.png

    Nesenai lošiau ,bet kai sunkumo tu patikėk pjaunu gryba kai reikia kelti po biški su pele i viršu ,kad galėtum save matyt visur.

  2. tas pats buvo :D megink lošt su nida kaškur iš pradžių ir megink kai meti ieti pasižiūrėt su Y raide kur tau mest :D ir aš taip pripratau su kiekvienu champu skillshotus jei ką pasižiūrėt kaip mest jei ten jau ekrane nebsimato :D tai kaškaip su ja dažnai ir lošiu

    Nu pabandysim ,bet tipo jei taip išmoksi esi kažkiek kietesnis ane ?

  3. Reikia labai geros ir veiksmingos sporto programos norėčiau labiau patyrusiu sporte žmoniu.Jei labai gera ir veiksminga nupirkčiau už pora euru ,bet jei negaila ir nesunku 3 dienu programa parašytyme tikiuosi atsiras mldc pacanu.

×
×
  • Sukurti naują...