Eiti į turinį

Arnas_Player

Nariai
  • Turinio skaičius

    7.390
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Arnas_Player

  1. Hebra, nesijuokit, bet ką reiškia ,,Never give in" ? :D

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Dar vienas :) Nenoriu aš čia tau sakyti visokių žodžių, nes tau visi tie žodžiai, ateityje ateis atgal. Ech....galėtų vėl būti 2013 metai, kaip aš jam nėriau...Tai, kad stuma visi ddoseriai, mafijozai, serverio vierchai - o kita dalis NORMALI. :) Sėkmės tau realiam gyvenime, kad pagaliau įeitum su savo keiksmais, žmonių įžeidimais į protą.

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. Hebra, nesijuokit, bet ką reiškia ,,Never give in" ? :D

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      jog visi fokus_marokus narai ant manęs užstumė ? pažiūrėk jo seną būseną irgi ant jo stumą :)

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Hebra, nesijuokit, bet ką reiškia ,,Never give in" ? :D

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Kai turėjai cheetah top3, kodėl man rašei su smailais ar norėtum pasifotkinti ? :) ,,greitai bus 49k rida, nori ss ? :)'' ,,greit 50k gal ss nori ? :)'' o dabar...jo, visai būtų gerai tas free adminas :)

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Hebra, nesijuokit, bet ką reiškia ,,Never give in" ? :D

  5. Fokusai, jei jau užsiėmęs tokį darbą, tai turėk sąžinės, prirašyk gimtadienių ir visus kitus atvejus, kai Juškai laiku neprisijungus trinami visi papeikimai http://sarg.lt/index.php?/topic/246667-kodėl-trinami-administratorių-papeikimai/

  6. E fokus_marokus, tu kartais nenėrei DPKT Gang_Fozziui ? Karolis_Kent gali paliudyti ir kažkada sakei apie jį sukursi, bet iki šiol nėra.

  7. E fokus_marokus, tu kartais nenėrei DPKT Gang_Fozziui ? Karolis_Kent gali paliudyti ir kažkada sakei apie jį sukursi, bet iki šiol nėra.

  8. E fokus_marokus, tu kartais nenėrei DPKT Gang_Fozziui ? Karolis_Kent gali paliudyti ir kažkada sakei apie jį sukursi, bet iki šiol nėra.

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      aj jo, turiu ss kaip jis manęs atsiprašo ir nori viską baigti. :)))

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  9. Tik durns gali taip pagalvot http://i.imgur.com/Vs0tEOO.png

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      skaičiau gal 10 kartų ir nesupratau, bet pažiūrėjau haha komentarą ir supratau.

    2. (Žiūrėti 13 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  10. Čia smagu mafijozai - Justas_Justis, Suktas_Lapinas, Jason_Wisocky, kaip gavot mutes ir parėjo DDOS atackos ?

  11. Čia smagu mafijozai - Justas_Justis, Suktas_Lapinas, Jason_Wisocky, kaip gavot mutes ir parėjo DDOS atackos ?

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      nebekelk tu čia savęs į viršų geriausias np pavaduotojau, o tu shade_medic, tau būtina parašyti keiksmažodį, jog atrodytum ,,kietesnis'' ?

    2. (Žiūrėti 17 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  12. gal kas pastebėjot grįžau į sargą tipo, ne drk db tai px visiems, ok nvm, ankščiau darydavau pokerio turnyrus kur laimėt galit lt, tai gal dar norit? kas in?

  13. Visiems nėjo prisijungt kas buvot mano pokalbyje :D Tipo per daug žmonių pridėjau į pokalbį ir todėl gavom mini rconus visi :D (Čia tiem kuriems neleido prisijungt :DDD)

  14. GP Pavaduotojas - 23.04 - 11.06

  15. noriu būti pevdipai

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Tipo jo mergina ? Jei taip, tai jinai irgi kiek žinau kuria video ir toks balsas biški vaikiškas, nu žinai kaip iš iCarly ar ko ten.

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  16. Ten +rep deda tie, kurie yra gp naloge ir galvoja, kad „naujas“ drk, kurio vistiek nerinks juos išims :D

  17. Labas Vakaras! Ginklų prekeivis jau 10mėnesiu,tikrai nemazai:). (Skaiciuojant kartu su 1 mėnesiu). Dirbam toliau!,Labanaktis :)-

  18. Sveiki visi. Aš neriau Fokus_Marokus 2013 metais, kai man dar buvo 14 metų. Buvau kvailas kaip ir jis buvo, bet dabar aš pasikeičiau. Jeigu netikit - įsitikinsit. Šiuo metu turiu tikrai daug normalių žmonių, kurie mane gerbia, bet atsiranda ir visokių blogų dėdžių. Kaip čia Fokus_Marokus moderatorius dabartinis, paskelbė apie mane 2013 metų būseną ir sulaukė ~50 postų joje būsenoje. Toje būsenoje yra žmonių ir kurie mane užstoja, o kurie stuma, nes juk Fokus_Marokus kažkada gaus direktorius i...

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Juk gi Fokus_Marokus yra - SARG FORUMO MODERATORIUS, 3 LVL FREE ADMINAS IR MES JAM NETURITE JOKIŲ TEISŲ IR NEGALIMA NAUDOTI SMURTO PRIEŠ JĮ !

    2. (Žiūrėti 25 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  19. Sveiki visi. Aš neriau Fokus_Marokus 2013 metais, kai man dar buvo 14 metų. Buvau kvailas kaip ir jis buvo, bet dabar aš pasikeičiau. Jeigu netikit - įsitikinsit. Šiuo metu turiu tikrai daug normalių žmonių, kurie mane gerbia, bet atsiranda ir visokių blogų dėdžių. Kaip čia Fokus_Marokus moderatorius dabartinis, paskelbė apie mane 2013 metų būseną ir sulaukė ~50 postų joje būsenoje. Toje būsenoje yra žmonių ir kurie mane užstoja, o kurie stuma, nes juk Fokus_Marokus kažkada gaus direktorius i...

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Tiesiog šis postas skirtas - Fokus_Marokus ir jo narams, ir kurie ant manęs stuma. Galiu ir rytoj sukurti temą, skirta Fokusui.

    2. (Žiūrėti 25 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  20. Vienas iš graudžiausių narų žaidime šioje nuotraukoje. Duodu 80 procentų, kad ir dabar atsiras tokių, kurie stums šitam poste, nes neturiu direktoriaus. Šita nuotrauka įrodo, kad čia yra pilna dviveidžių. Taip, dauguma nusisuko po mano metų knisimo, bet dauguma dar bendravo normaliai, kol vėl teko atsisakyti įgaliotinio/pavaduotojo. Turėjau ir daugiau nuotraukų, bet jų yra tiek daug, kad manau užteks pasijuokti ir iš šių : http://www.part.lt/img/6fc8ce92f89108bfd6a820be5ed3bca7897.png

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Vienas žmogus pasakė į /vip chata. Visi neria ir ners.

      P.S Reikėtų paklausti buvusio DPKT nario Gang_Fozzy kaip Fokus_Marokus nėra jam.

    2. (Žiūrėti 63 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  21. Sveiki visi. Aš neriau Fokus_Marokus 2013 metais, kai man dar buvo 14 metų. Buvau kvailas kaip ir jis buvo, bet dabar aš pasikeičiau. Jeigu netikit - įsitikinsit. Šiuo metu turiu tikrai daug normalių žmonių, kurie mane gerbia, bet atsiranda ir visokių blogų dėdžių. Kaip čia Fokus_Marokus moderatorius dabartinis, paskelbė apie mane 2013 metų būseną ir sulaukė ~50 postų joje būsenoje. Toje būsenoje yra žmonių ir kurie mane užstoja, o kurie stuma, nes juk Fokus_Marokus kažkada gaus direktorius i...

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Reikėtų paklausti tikrojo Gang_Fozzy, kaip Fokus_Marokus nėre jam :)

    2. (Žiūrėti 25 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  22. Sveiki visi. Aš neriau Fokus_Marokus 2013 metais, kai man dar buvo 14 metų. Buvau kvailas kaip ir jis buvo, bet dabar aš pasikeičiau. Jeigu netikit - įsitikinsit. Šiuo metu turiu tikrai daug normalių žmonių, kurie mane gerbia, bet atsiranda ir visokių blogų dėdžių. Kaip čia Fokus_Marokus moderatorius dabartinis, paskelbė apie mane 2013 metų būseną ir sulaukė ~50 postų joje būsenoje. Toje būsenoje yra žmonių ir kurie mane užstoja, o kurie stuma, nes juk Fokus_Marokus kažkada gaus direktorius i...

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Tai jo dėmesio trūkumas :) Ką jau padarysi...o gal dar temą sukurti ?

    2. (Žiūrėti 25 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  23. Sveiki visi. Aš neriau Fokus_Marokus 2013 metais, kai man dar buvo 14 metų. Buvau kvailas kaip ir jis buvo, bet dabar aš pasikeičiau. Jeigu netikit - įsitikinsit. Šiuo metu turiu tikrai daug normalių žmonių, kurie mane gerbia, bet atsiranda ir visokių blogų dėdžių. Kaip čia Fokus_Marokus moderatorius dabartinis, paskelbė apie mane 2013 metų būseną ir sulaukė ~50 postų joje būsenoje. Toje būsenoje yra žmonių ir kurie mane užstoja, o kurie stuma, nes juk Fokus_Marokus kažkada gaus direktorius i...

    1. Arnas_Player

      Arnas_Player

      Ir tas žmogus pasakė, manau jums žinomas, bet nesakysiu jo v_p ir jis man pasakė : Tu gali nekreipti dėmesio į juos ? Juk matai durneliai yra. Ačiū tau ir kurie visi eina už mane. Atsiprašau durnių.

    2. (Žiūrėti 25 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...