Eiti į turinį

Lukis_Mack

Nariai
  • Turinio skaičius

    242
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Lukis_Mack

  1.  

    Sveiki Sarg'iečiai,

     

    Norėčiau ir aš sudalyvauti šiame konkurse ,,Įdomiausios vasaros istorijos rinkimai ". Ši vasara buvo išties įdomi ir linksma, kadangi aplankiau keletą šalių kurios ganėtinai sudomino savo išvaizda. Kadangi Lietuvoje oras nedžiugino, nusprendėme su grupele žmonių pakeliauti po kitas šalis ir visai nepasigailėjom.

    Pirmoji šalis kurioje teko šiais metais pabuvoti tai buvo Lenkija, kiek keistomis aplinkybėmis čia pabuvojau vien dėl to, nes keliavome automobiliu į Čekiją, tad teko pravažiuoti ir per visą Lenkiją. Lenkijos vaizdų mačiau išties nedaug tą kartą kuomet važiavau į Čekiją vien dėl to nes važiavome naktį, bet esu Lenkiją aplankęs ir dienos metu kiek anksčiau tai išties graži šalis patariu nuvykti.

    Antroji šalis kurioje teko pabuvoti tai buvo Čekija, tai kaip ir buvo pati įdomiausia kelionė šią vasarą vien dėl to nes buvo pirmas kartas kaip aplankiau Čekiją. Apsistojau netoli Prahos centro. Tiek diena, tiek naktį to čekiško šurmulio pavyko pajausti. Žinoma aplankiau patį Prahos centrą šiame pabuvoti patiko, nes pamačiau daugybė naujų ir nematytų vietų, bei įdomybių, mane tokie dalykai domina galbūt ne kiek savo istoriją, bet labiau išvaizda, kadangi esu pradedantysis fotografas, kaip dauguma sako "prie meno" tai dėl ir patinka labiau vaizdas nei kažkokia istorija. Dar aplankiau išties įdomią bažnyčia, kurios vidus visas įrengtas iš žmonių kaulų ir aš tikrai to nesapnavau ir tai ne filmas, tai tikrovė! Tikrai patarčiau nuvykti, jei tik pasitaikytų galimybė į Čekiją, žinoma ne kurortas, bet gražių vaizdų tikrai pilną!

    Na ir trečioji šalis kurią aplankiau jau ne pirmą kartą, nes čia dažnai poilsiauju tai buvo Latvija. Šiais metais kuomet keliavau į Latvija, tai keliavau šiek tiek su kitokiu tikslu gavau pasiūlymą prisijungti prie grupelės fotografų ir pasivaikščioti po Latvijos senamiestį. Vaizdas ištikrųjų buvo stulbinantis, žinau, kad dauguma gali užpykti dėl tokio pasakymo, bet Vilniaus senamiestis deja bet neprilygsta Latvijos senamiesčio vaizdo, žinoma tai tik mano asmeninė nuomonė. Dar Latvijoje pasisekė mums, nes pakliuvome į motociklų šventę to net nežinodami. Šventėje vyko daugybės motociklų lenktynės, parodos ir daugybė kokių atrakcijų susijusių su motociklais. Latvijoje taipogi labai patiko ir norėčiau apsilankyti dar kartą.

    Na nežinau ar jums patiko mano vasaros istorija, galbūt labiau kelionės pasakojimas, bet daugiau nelabai ką turėjau papasakoti nes lietuviškoji vasara visiškai nedžiugino oru, o kai oras prastas sunku ir kažką nuveikti. Na tai toks mano pasakojimas apie praėjusią beveik vasarą, man mano vasara išties patiko labai o dabar jums spręsti ar ji įdomi ar ne. Galėčiau viską ir įdomiau ir išsamiau papasakoti, bet mažokai leista žodžių išsireikšti, tad viską apibendrintai pateikiu.

     

     

     

     

    Gaila, kad galima įkelti tiktais dvi nuotraukas susijusias su šiuo pasakojimu, bet mėginau išrinkti pačias įdomiausias:

     

    Spoileris

     

    394fed8111ceb0ca00c8d33f581697e0312.JPG

    a3601f64a6c7e1d4e3471c9f9e19be3f275.JPG

     

     

     

     

     

     p.s jei atsirastų norinčių pamatyti daugiau įdomių vaizdų iš šių kelionių tai rašykit į a.ž

    • Už 3
×
×
  • Sukurti naują...