Eiti į turinį

Robertas_Zuk

Nariai
  • Turinio skaičius

    621
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Robertas_Zuk

  1. Hėbra kas gali buti, Persiinstalaviau Sampa, dabar noriu junktis spaudžiu conenct ir neijungia sampo, jokios reakcijos, o kiti game aina, tik samp nereguoja nieka..

  2. Hėbra kas gali buti, Persiinstalaviau Sampa, dabar noriu junktis spaudžiu conenct ir neijungia sampo, jokios reakcijos, o kiti game aina, tik samp nereguoja nieka..

  3. Hėbra kas gali buti, Persiinstalaviau Sampa, dabar noriu junktis spaudžiu conenct ir neijungia sampo, jokios reakcijos, o kiti game aina, tik samp nereguoja nieka..

    1. Robertas_Zuk

      Robertas_Zuk

      Persirašiau iškarta CRASH pradėjo mėtit... Net nespėja ijungti ir crahs

    2. (Žiūrėti 8 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Hėbra kas gali buti, Persiinstalaviau Sampa, dabar noriu junktis spaudžiu conenct ir neijungia sampo, jokios reakcijos, o kiti game aina, tik samp nereguoja nieka..

  5. Hėbra kas gali buti, Persiinstalaviau Sampa, dabar noriu junktis spaudžiu conenct ir neijungia sampo, jokios reakcijos, o kiti game aina, tik samp nereguoja nieka..

    1. Robertas_Zuk

      Robertas_Zuk

      Task Manageri rodo kad atsidaro žaidimas, bet ir po 3 sec dingas... Kas gali but?

    2. (Žiūrėti 8 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Padariau, jog VISI galėtų matyti, kas davė REP, o paliksim teigiamą ir neigiamą :)

  7. Forumas dar tvarkomas, kantrybės :) iš esmės atnaujinta IPB versija iki šiuo metu naujausios 3.4.7, tačiau yra reikalų su dizainu dar :)

  8. pz zjbs diena senden 1-gavau mute 1mln sec 2- vos Hardo nepasvilinau ir 3- Free ban ByMuka nes nesugeba /info kad be star .......

  9. Nėra dyrji mane dosina. TYZIXAI GOOD IDĖJA

    1. Robertas_Zuk

      Robertas_Zuk

      Ė girgi iškur sprendi kad aš tizixas? Tipo galvojo kad sakiau duosiu Gytis_Tizxas pava ane tai galvoja kad aš Liutauras_Tizixas. Liutauras_Tizixas norėjo lošt už Gytis_Tizixas acc. Jai netiki kad čia tikras zuk ne tizixas tai galėsim eit kada tryse pasnekėt per ts ir pamatysi.

    2. (Žiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...