Eiti į turinį

Paulius_Green

Nariai
  • Turinio skaičius

    919
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Paulius_Green

  1. Naujai atsidaręs ir jau tapęs vienu iš didžiausių Lietuvoje plug.dj kambarys "Anti-Sociopatai" kviečia visus, kas laisvalaikiu neturi ką veikti, mėgsta klausyti įvairios muzikos bei nori pabendrauti! Mūsų muzikos kambaryje yra naujai suinstaliuotos boto sistemos, kurios turi duomenų bazes apie paskutinius atsijungimus, komandas, rulečių žaidimus ir t.t. Tai yra kol kas tobuliausia ir mažiausiai klaidų turinti sistema iš visų Lietuviškų plug'o kambarių. Nauja administracija yra gerai nusiteikusi, su daug patirties plug.dj muzikos kambarių administravime, todėl mielai atsakys į visus jūsų klausimus. Vakarais susirenka apie 30-40 žmonių, kurie aktyviai bendrauja, todėl prisijunk ir tu!

     

    Adresas --->> https://plug.dj/anti-sociopatai

  2. prieš 6 minutes(-ių), Kentas_Ultimate rašė:

    -Ultimate. su tašku. Šitam roome jau nuo 2014 metų visa laiką sėdžiu kas norit pakvieskit į draugus :D 

    per tiek metu pareigu nesusiveikei :D

  3. prieš 4 minutes(-ių), Ernestas_Friberg rašė:

    ai tu tas ruthless, aš beveik kiekvieną dieną tam plugo channely sėdžiu, o tu man pisi protą, kad nematęs manęs...

    @Godian

    Nu tai būdamas co-host pastebiu tik aktyviausius :D

  4. Didžiausias Lietuvoje plug.dj kambarys "Už Lietuvą" kviečia visus, kas laisvalaikiu neturi ką veikti, mėgsta klausyti įvairios muzikos bei nori pabendrauti! Mūsų muzikos kambaryje yra naujai suinstaliuotos boto sistemos, kurios turi duomenų bazes apie paskutinius atsijungimus, komandas, rulečių žaidimus ir t.t. Administracija draugiška, su daug patirties plug.dj muzikos kambarių administravime, todėl mielai atsakys į visus jūsų klausimus. Taip pat ieškome naujų administracijos kolektyvo narių, nes vakarais susirenka apie 100 žmonių,  dėl to reikia palaikyti tvarką!

     

    "Už Lietuvą" adresas ---------> https://plug.dj/uz-lietuva-

    Facebook puslapis ---------> https://www.facebook.com/Astromaniakas

  5. Serveryje mėgstu palaikyti tvarką, padėti naujokams bei užsiimti kita, serveriui naudinga veikla. Serveriui naudinga veikla - tai pagalba visiems žaidėjams, kuriems ištiko bėda, tvarkos ir sąžiningumo palaikymas serveryje. Jei nebūtų atliekami šie darbai serveryje, būtų tikra netvarka, nes mes ir tik mes - žaidėjai - palaikome tvarką serveryje ir stengiamės žaisti taip, kad visiems būtų malonu.

×
×
  • Sukurti naują...