Eiti į turinį

Eimаntаs_Kerzа

Nariai
  • Turinio skaičius

    287
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Eimаntаs_Kerzа

  1. Pazysta sita ciuva kuris parduoda sita Derbi, tikrai priziuretas yra vertas savo pinigu ir dar daugiau. Viskas nauja sudeta neseniai, gerai uzlaikytas..:)

    Neveltui as pasiuliau jam sita :P

  2. Patarkit. Biudžetas ~2500lt, imt 50-80cc mopedą ar pusbritvę? Ar kaip pradedančiajam imt mopeda, po to pusbritve? Ar vps skirtumo nėra? Ši pavasarį jau laikysiuos teises. Str už rašytines klaidas,rašau ant telefono. P.s iš anksto dėkui.

    ofc mopeda... Kam tau tos pusbritves ? Gal tik kieciau atrodo, bet kai uzsikuria nk gero. + begiu cj dar nemoki perjunginet, nuo sedejimo stuburui pizda bus. Nk gero tos pusbritves. Imk pyrda.

  3. Sveiki,niekaip neapsisprendziu koki telefona imti ar iPhone 4 ar Lumia 720?Argumentuokite kuris geresnis ir del ko,neargumentuokite perdetais stumimais.Noreciau,kad i si klausima atsakytu ir iPhone naudotojai.

    Dar paklausk ar iphone 3GS ar L925 imt... Svieziena ir seniena lygini + rasei lumia 4ever ir ant iphone esi zodziu pasakes. Nu krc :D.

    L720.

  4. Ką manot apie Aprilia SR ruošiuos pirkt tai noriu sužinot kuo daugiau apie šita žirga :

    8e10e394d5b328286ef59b6774933c0d411.jpg

    Važiavau su juo prieš porą savaičių,3kw atrodo paprastas motoroleris... Kadangi buvau normaliai pripisęs užlaužiau dugną ir atsilošiau, kadangi trauka labai labai gera,kaip 3kw ir kaip 49cc. Tikrai patariu imt šituos SR. O ir ekonomiški jie yra, maloniai važinėja, patogus,vietos yra dviems asmenims sočiai. Ir, kad dvise važiuoji trauka puiki. Pats planuoju pirkt, tik nežinau kaip su pinigais bus.

    Aerox'ą gali žiūrėt,NRG,Runnerį.

  5. Ko gruzines iskart su savo to "cbb" pac zinai kad lumia ira gaidys bet pas ji turi ir nenori pripazint bet is tokio bazaro suprantama kad tu vaix gali net nesigint. :D

    atsiprasau, 15-meti. Naxui as tada pirkau ta lumia, pizdanosi tu ? :DDDDD. cbb, nebebek i lietuviu kalbos pamoku, nes tuoj internate sedesi,lopuk. Tavo logika supistai supista vps. Sakyk koks tel,dziumbras.

  6. Nepirkčiau Lumia nei už ką, nes appsu puse nėra, lieva operacinė sistema. MAN geriausia S3 arba iPhone 4.

    Nesi net laikęs rankose, džiumbras. Tu darželinukas,kad tau pianinų ir t.t reikia? Visiškas loho mąstymas... Operacinė saugiausia yra. Turbūt tau ir tavo kompo windowsai nepatinka :( ... Atsilupęs konkrečiai.

  7. Pas mane telefone yra 117 Apps'ų ir aš dabar vaikas, kad, skirtingai nei tu, išnaudoju telefono galimybes? Prieš Lumias nieko pikto neturiu, bet kada nedvejodamas rinkčiausi Lumia over Samsung, bet faktas kaip blynas, kad kol kas toje OS yra programų trūkumas, ir nereikia čia vaikais vadintis.

    joptvaimat tai kiek tu porn appsu turi ? Kas tie 117 appsai ?

×
×
  • Sukurti naują...