Eiti į turinį

Rolandas_Racer

Nariai
  • Turinio skaičius

    507
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Rolandas_Racer

  1. Direktoriaus neaktyvumo anketa:

    1. Vardas_Pavarde: Rolandas_Racer
    2. Užimamos pareigos: Policijos pavaduotojas.
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Penktadienį vakare atvažiuoja svečių iš Norvegijos, o savaitgalį važiuosim į Klaipėdą.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 03-16 iki 03-19
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius @Aurimas_Ditkus ir įgaliotiniai.

    • Už 1
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Rolandas_Racer
    2. Kiek laiko pas mus išdirbote?: 4,940,229 Sekundes (57d.)

    3. Kodėl paliekate mūsų kolektyvą?: Gaila laiko kiek skiriu žaidimui, pasisakiau sau jeigu dar daugiau ko pasieksiu liksiu. Bet užsibuvau jau pakankamai čia laikas pokyčiams. Tiesą pasakius norėjau jau išeiti kai Klicko neliko :2_grimacing:

    4. Kas jums patiko/nepatiko policijos darbe? : Labai patiko valdžia, gerai praleisti vakarai. Kartais su daugiau dramų nei reikia, bet vistiek smagiai :10_wink:
    5. Papildomi padėkojimai kolegoms pagal savo norus:

    @Aurimas_Ditkus Ačiū už suteiktą progą pabūti tiek įgaliotiniu tiek STT vadu. Taip pat ačiū už kantrybę su mano kartais gal ir kvailais klausimais ar norais :9_innocent:

    @Black_Bounty Ačiū už pakelta nuotaiką :7_sweat_smile: niekada discorde nebuvo liūdna. Maladec esi, varyk ir toliau rodai iniciatyvą norėčiau pamatyti tave aukštesnėse pareiguose.

    @Monster_King Ačiū už motyvaciją siekti daugiau. Nemeluosiu, iš pradžių į tave žiūrėjau kaip į konkurentą. Norėjau gauti įgalitonį ir STT vadą, tave mačiau kaip rimčiausią konkurentą :2_grimacing:bet po to visai maloniai manau susibendravom. Ačiū už pagalbą su STT kvalifikacijom ir gaudant bėglius sėkmės tau.

     

    Ačiū ir visiems kitiems ko specialiai nepaminėjau, maladec esat taip ir toliau. Manau palieku geruose rankuose.

    Spoileris

    Love And Hip Hop Goodbye GIF

     

    • Patinka 3
    • Ačiū 1
  3. Jei manai, kad visi asmeniniuose perkas windows - labai klysti, pats buvęs microsoft CEO pasakė, kad jie gauna tiek pinigų iš laptopų licenzijų pardavimų, o ne atskirų kopijų

    Nesakau,kad visi bet yra nemažai kurie perka,aišku didesnioji dalis naudoja nulaužtus.

  4. Nu pas mane yra nelegalūs so what? Jokių reklamų. O jeigu žiūri kitų naudos, o ne savo, greitai krisi žemyn.

    Ne taip supratai,aš sakiau jeigu niekas nepirktu,o dabar dauguma perka windowsus tai ir nėra jokios reklamos,bet jeigu niekas nebepirktu atsirastu reklamų visokių ir panašių š arba nebeliktu.

    Dėl linux nežinau nieko,nenaudojau

  5. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o kodel neturetume galet? microsoft tikriausiai blockina musu microsoft account, baisu :( mums windows store blokuotas, negalim nieko daryt, nu ziauru yra, neprimeti, begu pirkt rytoj legaliu windows, nes noriu pazaist xbox zaidimus, kuriu neatsizaidziu telefone :wub: :wub: :wub:

    Parodai koks protingas esi...

    Rokai,jau sakiau,kad atsibodo su jumis ginčytis... Visiškai nereikalingas freepostinimas ir tiek,beto temos autoriui visiškai nepadedam.

    Bet vistiek legalūs windows geriau,pagalvokit kas būtų jeigu niekas nepirktu,sėdėtume visi su kokia nors nemokama,bjauria OS,kuri būtų prikišta reklamų nes kitaip kūrėjai neturėtu iš ko kurti

  6. Nori pasakyti, jeigu tu gali gauti windows už dyka, vis tiek pirksi juos už 400 lt? Lietuvoje dauguma privačių vartotojų, įmonių naudoja nelegalius ir px jiems, mokami jie ar ne.

    Priklauso nuo to kokie windows,jeigu XP tikrai,kad nepirkčiau...

    Bet W8 apsimoka pirkt sakyk ką nori,aš už legalius.

    Dar,buvau pamiršęs turiu tokį klausimą. (Tiems kurie naudoja W8 nelegalius)

    Ar galit žaisti Xbox žaidimus ant PC? (Legalams eina,aišku ne visus)

  7. Koks skirtumas dėl legalių ir nelegalių? Kam tu aiškini mums tą, ko pats nežinai?

    P.S. Už tave, šioje srityje išmanau žymiai daugiau

    Gerai pasiduodu vistiek jūs nematysit skirtumo tol kol gaunat tai nemokamai...

    Daugumos lietuvių logika: Kas nemokama (čia apie žaidimus,windows ir tt...) = geriau.

  8. Tai mes ar apie windows ar apie rašyba šnekam elektronikoj?

    P.S. Nelabai ką išmanai apie tuos windows, bet bandai primesti kažką čia.

    Tu teisus,apie nelegalius W8 ne daug žinau,nes su jais neteko susidurti.

    Dėl to pirmo tu teisus,apie windows...

    Pats tikrai nedaugiau už mane žinai,dėl tų skirtumų nematau jums tikslo aiškint...

    Panaudokit google

  9. Tu gal nebebazarink ok nesveikeli?

    Turejau w8, paskui w8.1 nelegalus dar kaip tik issejo, windows update kiekviena diena on yra ir updatini viska kaip su legaliais, susiaktyvini windows normaliai ir viskas. Tu geriau nabazarink cia tipo "legalus". Sedziu su w8.1 legaliais ir 1Update ir ka tu man, nejauciu skirtumo tarp legaliu ir ne, tiesiog pasilieku legalius nes buvo prie laptopo naujo kartu, taip kad tu pjauni cia tai ziauriai su biskuciu. Ar legalus ar ne - Windows update visada pareina

    Prieštarauji pats sau,pasakei dideli skirtumą ir sakai,kad jo nematai?

    Įmanoma gaut tuos update kaip su legaliais bet ne taip jau lengvai...

  10. jo su xp sedziu, tik, kad nuo initial release windows 8 pas mane sedi :) tau gal video padaryt kaip pas mane per windows update updates eina? :DD o siaip w8 ta pati integracija su microsoft account, tik w8.1 privaloma jungti, o w8 galejai local account pasidaryt instaliuojant windows.

    siaip nezinau, kaip pagal tave negaunu naujausiu updates su nelegaliais, kai windows 8.1 update 1 kai tik isejo jis pas mane iskart atejo per windows update. ateina keturiolikmeciai cia ir rekauja nezinodami. eik parace'int nerases, cj parasytum uzsienieciu forumuose kur tikrai zmones kazka nusimano tai isjuoktu negyvai tave :D

    Dėl microsoft acaunto ir šnekėjau apie W8.1,Dėl update tai gal tu suvedei CD-Key koki paplatintą?Gal išjuoktu gal ir ne,bet žinau,kad yra tu parašyk kokiam lietuvių forume kur žmones irgi žino,tave vien dėl rašybos iš juoks,O dėl tų keturiolikmečių ir kas,kad man keturiolika? Rašyt lietuviškai moku ir su kompu,mokaus java programavimo kalbos,W8 naudojau pora mėnesių W8.1 irgi panašiai,su java kuriu paprastas programas kurios padeda programuojant kitomis programavimo kalbomis pvz: pawn.Taip,kad nepisk man proto :D gal ir mažesnis,bet moku daugiau.

  11. since when? nelegalus visa laika windows ir updates eina be jokiu problemu.

    :D:D koks skirtumas tarp legaliu w8 ir nelegaliu w8.1 ? :D pasiemi .iso w8.1 ir isirasai, nesvarbu legalus ar ne. tau patarimas cia neberasyt

    Dėl update tai klysti,nebent sėdi su XP mircrosoftui xp nebelabai ir rūpi tai gal ir leidžia internete susiradus updatintis.Arba su W8 turi pats knistis ir ieškoti atnaujinimų ,W8 nelegalių nebandžiau o skirtumą tikrai rasi,beto W8.1 kai atrakini kompą susijunge su microsoft.

    Dėl to antro "klausimo" pirma perskaityk ką rašau normaliai.Ir patikėk skirtumas yra nes visada gauni naujausius update,jeigu nebandęs legalių windowsų nežinai... Tai patarčiau pačiam ir nerašyt

  12. Pas mane išvis seniau atsinaujino į 8,1 pradėjo grybą pjaut kompas, geriausia 8 paprasti.

    Jeigu turi nelegalius windows ir gaila pinigų ant jų tada aišku,geriau W8...

    Bet jeigu turi legalius geriau atsinaujint iki 8.1 nes daug patogesni.

  13. Nu bet iš pradžių viskas ok buvo

    Nelegalūs, man irgi sampą pacrashina

    Tai vat tame ir problema su nelegaliais ir reikėjo pasilikti prie W8 :)

    Gal būt tokios klaidos toj versijoj kuria turi, O dėl to,kad turi nelegalius windows negali update atsisiust

  14. Samsung daug geriau,turėjau galaxy mini pirmom savaitėm buvo geras,bet poto prasidėjo visokios nesąmonės. Bet esmė,kad jis buvo pigus. Gimtadieniui gavau ipad3 prieš tai teko naudot samsung galaxy note 10.1 tą senesnį,aišku Ipad3 greitesnis,garsas geresnis,bet nepatogus baisiai,tad sakau Samsung daug geriau (perkant normalų)

×
×
  • Sukurti naują...