Eiti į turinį

Deividas_Anyvvay

Nariai
  • Turinio skaičius

    213
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Deividas_Anyvvay

  1. Nu viskas čia aišku.. SARG2K14,jei žaidėjas,kuris yra mažiau žinomas ar matytas forume/žaidime,tai iš karto prasideda tokie nesąmoningi komentarai kaip: "nice joke","pakėlė nuotaiką",čia grynai iš žmonių nesuvokimo ir neįsiskaitymo/neįsižiūrėjimą į nuotraukas ar kitus dalykus. Galbūt ir truputį ties skaičiais apsirikau,juk rašiau ant naktų,buvau pavargęs ir kažkiek išgėręs,bet tikrai save laikyčiau ties 500-800 support'ų Europoje (būtent euw).

    Viskas nebenoriu daugiau apie tai komentuoti,išvada viena ir paprasta - vienas paskelbia postą,kitam nepatiko tai pradeda stumti,o kiti iš paskos,nes neturi ką pasakyti ir yra gryni nevykėliai,tai tiek.. Peace

    (p.s bent turėtume kažkiek gerbti mane,visgi šitam žaidimui skyriu nemažai laiko ir žaidžiu jį nuo kažkur ~1 sezono,bet čia juk sarg2k14.. ko čia tikėtis)

  2. aha, jeigu nekeliu nuotrauku nereiskia, kad nelosiu:)

    XxZ2m.jpg

    prasau:

    http://imgur.com/awG83N3,jgFrRCX,hvhj7QM,nvhjq2k#0

    Paziurek i skaicius,kiek matchu suzaidziau PRAEITUS sezonus (2,3),kiek atsimenu buvau pasiekes ta golda,todel prasyciau mane nelyginti Silverio lygiu,tiesiog si sezona taip gavosi ir tiek..

    p.s dar cia kazkuriais metais buvau europoje kazkur 50vietoje pagal win rate su Sona ir save drysciau netgi iki siu dienu vadinti top100 geriausiu supportu europoje.

  3. nedusink tu cia manes bahuras, losi nuo pirmo sezono ir sedi s5 tik nereikia tu atmazu, kad trollina teamai ir afk, nemoki zaist ir sedi savo divizijoje, zaidi savo lygiui :) kam tie atmazai kai pats zinai, kad nixuja nemoki zaist

    Silver ne mano division : ) as praeitus sezonus buvau golde ir man butu idomu paziureti,kaip tu reaguotum kai tave sumatchintu su trolleriais ir t.t.. ai gi tu net nezaidi to lol siuo metu (bent jau taip supratau),o sugebi tik komentuoti ir tiek..

  4. Nuo pirmojo sezono žaidi, ir tik s5? real?

    kaip matai : ) nieko čia įspūdingo,juk pasitaiko tokios atsiprašant "supistos" situacijos šiame žaidime ne vienam lol senbūviui,tuolabiau aš pateikiau viršutiniame poste,kodėl man šitas sezonas buvo blogas (jūsų reikalas tikėti)

    edit:

    jeigu nesugebi islipt is savo divizijos vadinas ten ir priklausai, simple as that

    shut you're f**ing mouth pls spooder xd

  5. panaši man irgi situacija kaip pas Eimi - aš pradžiui buvau silver 4,tuomet nukritau į silver 5 ir dar lošiau tuos rankedus - iš kokių 6 laimėjau vos viena. pagrindinė pralaimėjimo priežastis - bloga komanda,aišku,pats ne per geriausiai lošiau kaip kuriose matchuose,nu bet vistiek... apskritai šitas sezonas man buvo blogiausias (league of legends žaidžiu nuo season1).. tikiuosi naujame sezone viskas bus kitaip...

    P.S west jau online,tai kas norėtų pažaisti šiandien kartų? (esu aš ir vienas mano draugas jau) galėtumę žaisti iki naktų,nu dėl laiko pasitartumę.. pridėkite į draugus egido : )

  6. http://www.lolking.net/summoner/euw/44747041#ranked-stats

    s3, ad-ez-160+ game

    ir jungles-lee-171 game, neblogai, o šį sezą daugiau už adc lošiu, bet dar neturiu savo main, turbūt grįšiu prie EZ - BLUE EZ - best build.

    kaip tik irelia outscalina labai dauguma čhampų tik ~15 min ar bbž ten kelintą, svarbiausia, ant early su ja labai sunku lošt, ir jei prasileisi FB, tai jau vsio tau, sedėsi prie tureto 15 min gerų, o late, gausi BOTRK, bei TF, ir galėsi 1v1 visus beveik, taip pat, teamfightouse gali nuimti carry nesunkiai.

    iš kur skin gavai,doneitinai? :D

  7. Sveiki,gal yra tokių kurie mainina supporta wese? Aš Silver II,pats daugiausiai žaidžiu už adc,jeigu tokiu yra parašykit savo nicka y Pm.

    Sveikas,taip mano main support - kaip tik man dabar reikia pažaisti ranked,tai jei nori kartu, pridėk į draugus egido

    P.S Aš silver V

×
×
  • Sukurti naują...