Eiti į turinį

Fake_God

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.484
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Fake_God

  1. Tomekai, apsimoka! Jai turi vaira aišku geriause, man bent jau. Nes be vairo nėra tokio įdomumo.

    Žiekit turiu problema, ka daryt jai nerodo man kroviniu, neturiu savo fūros. Bet ten kur greitas darbas yra, nerodo nei vieno krovinio, kame diela?​​

    Turiu vairą tik paprasta be bėgių tik 2 pedalai :D

  2. Sveikas, kiek matau siūlo tau laptopus, jei neklystu, tai tu turi dėžę ir ji laikė nemažai laiko. Mano patirties patarimas būtų toks: Geriau pasiimtum normalią dėžę, kainuotų apie 579€, būtų apie 16gb ramu. O dabar apie laptopus, pirkau prieš 2metus laptopą, (už 3000litų beveik) 8gb ram, vaizdūškė nebloga, intel core i5, windows 8, iš pradžių nesiskundžiau, bet jau po metų jis galima sakyt paseno... Laggindavo, nebepanešdavo sampo, tekdavo perrašinėt windows dažnai ir šeip buvo problemų. Tai mano nuomone nusipirk dežę, nes jos galingesnės ir tikrai ilgiau laiko tarnauja. Tik patarimas: Jei pirksi, tai nepirk iš parduotuvės, nes ten pasiūlys pc tarkim už 579€, o pas žmones už tiek pat irgi naują gal rastum arba truputi padėvėtą, tau parduotu dvigubai geresni negu parduotuvėj. Aš nežinodamas už savo PC permokėjau 500litų... Ir vien už tai, kad parduotuvės užsideda milžinišius antkainius už brangias prekes. Tai va tiek :)

    Na gal ir geresni stacionarūs, tik su loptopais patogiau yra. :) Nors ir loptopai neblogi daba.

  3. Sveiki, per vasarą planuoju pasitaupyti eurų ir nusipirkti kompiuterį geresnį, nes mano jau pasenęs.... Kokį patartumėt rinktis ? (parašykit į komentarius kokius rekomenduojat kompiuterio parametrus, bei kokį gamintoją rinktis) ačiū išanksto už atsakymus. :) beja atsiprašau jai ne čia rašau.


×
×
  • Sukurti naują...