Eiti į turinį

Edvinas_Jaskevicius

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.444
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Edvinas_Jaskevicius

  1.  

     

    Puikios dainos, yra skirtos Paul'o Walker'io atminimui. 

     

    Mačiau buvua premjeroj achujienas achujienas achujienas filmas esu šio filmo nesveikas fanas achujienas achujiel filmas nesvaikai geras

    Tikrai filmas puikus. Esu taip pat šio filmo fanas. :)

     

    Filmas įdomus, ypač galas, kai net ašaros kaupėsi...

    Galas tikrai griebiantys už širdies, jausmingas. 

     

    Aspektas kurį pamiršau paminėti apie filmą man ištikrųjų patiko dainos greiti ir įsiutę, nežinau, tiesiog daugelis iš jų įstrigo:

     

     

    Tikriausiai šita ne iš FF7, bet taip pat Paul Walkeriui

     

    Puikios dainos, puikiam aktoriui atminti. :)

  2. Taip, kaip Vin'as ir sakė, filmas tikrai vertas oskaro, siūlau kiekvienam pažiūrėti, Labai daug veiksmo, jaudulio ir žinoma kaip ir įprasta šiam filmui moterys ir automobiliai.

    Pati pabaiga filmo labai mane sujaudino, tiesiog lyg ir atsisveikinama su Paul Walker, parodoma trumpos ištraukos iš visų serijų, o gale filmo parašyta Skiriama Paului.

    Kalbėdamas Dom'as (Vin Diesel) pritaiko savo žodžius tiek filme, tiek mirusiam savo draugui Paul Walker, žinokit tikrai graudžiai palikau kino salę, siūlau kiekvienam pasižiūrėti, rašau 10 su +.

    Šioje dalyje buvo kaip ir sakei visi įprasti dalykai veiksmas, automobiliai, moterys. Paskutiniai kadrai kur atsisveikinama su Paul'u iš tiesų labai graudina. 

     

    Šiandien žiūrėjau, tikrai geras filmas, su gera bet graudžia pabaiga. Siūlau pažiurėti. Lauksiu 8 dalies, kaip ir sakė Vin Diesel'is ji bus, ir bus New York'e. ;)

    Tikrai filmas puikus, o pabaiga iš tiesų griebianti už širdies. Irgi lauksiu 8 dalies girdėjau tokią pačią kaip ir tu dėl 8 dalies. :) 

  3. Įdomus straipsnis užsiminiau praeitose pranešimuose apie tai, kad numeriai neatitiko prieš avariją ir po jos. Gal būt tai eilinė provokacija kas žino.

     

     

    Radau tą pabaigą pagaliau taip norėjau dar pažėt, pažėkit ir kas matė, ir kas nori sužinot tą "For Paul" kur čia daug kas kalba :]

     

    https://www.youtube.com/watch?v=0aIo2dlGMvY

     

    Puikūs kadrai, daug gerų prisiminimų. Ilsėkis ramybėje Paul'ai.

     

    Filmas tikrai geras ir vertas dėmesio. Lauksim kitos dalies. Kalbant apie Walkerio mirtį... Jis visada liks mūsų širdyse. Reikia tikėti, kad broliai pratęs Paul'o darbą.

    P.S Visi nueikit geriau su draugais į kiną ir pažiūrėkit šitą filmą, o ne sarge kimarinkit. :)

    Sutinku su tavimi, labai tikiuosi pamatyti kitą dalį su Bryan'u kurį vaidins jo broliai. :) Sutinku tikrai geriau nei sedėti prie kompiuterio, eurus geriau ne ant valiutos leiskit o nueikit į kino teatrą ir nusipirkit biletą į šį filmą! Įspūdžiai, emocijos po filmo tiesiog neapsakomos!

     

    Filmas - nerealus. Patarčiau visiems jame apsilankyti, tikrai gan geras ir įdomus filmas, jaučiu viena iš geriausių šio filmo dalių.

    Man irgi ši dalis patiko galbūt todėl, kad tai yra atsisveikinimas su didžiuoju aktoriu Paul'u Wiliam'u Walker'iu.

     

    Paziuresiu kai torrentuose atsiras TRL vertimas.

    Siūlyčiau nueiti į kino teatrą, net jei nelabai supranti anglų kalbą. :)

  4. Ką laukiam internete. :)

    Gali laukti internete, bet patariu nueiti į kino teatrą. Žiūrėjias namie ir kino teatre du visiškai skirtingi dalykai. :) 

     

    Grįžau tiką iš filmo. Buvau su draugais. Begalę daug gerų žodžių galėčiau pasakyti apie filmą. Nestigo humoro, veiksmo, visų išsiilgtų lenktynių, netgi pabaigoje visą nostalgiją sukėlė ta "For PAUL" kur primėnė visas praeitas dalis, jo atminimą. Ištikro filmas įspudingas begalo, visiems rekomenduoju į šį filmą nueiti, begalo begalo geras filmas!

    Pilnai su tavimi sutinku filmas puikus, paskutiniai filmo kadrai taip pat sukėlė nostalgiją.

     

    Ką tik parėjau namo po filmo. Filmas yra labai, labai geras, labai daug veiksmo, įtampos, bei humoro. Pabaiga ypač buvo graudinanti pilna įtampos, žodžiu viskas fantastiška. Bet va vienas minusas - Titrai... Visą filmą reikia skaityt, pražiobsai gerus epizodus, geriau laukt kol bus pasakojama lietuviškai, tada nueit ir pasižiūrėt. Bet tikrai nesigailiu jog nuėjau, filmas vertas dėmesio.

    Tikrai labai geras filmas. Pabaiga tikrai graudinanti ir pilna įtampos. Skaitant iš tikrųjų pražiopsai kelis vaizdus, bet jeigu neskaitai o klausai tai dėl to problemų nekyla. ;) 

     

    Šio filmo premjierą žiurėjau baladžio 1-ają dieną,filmas tikrai patiko,kadangi filme yra tikrai gausu speceliūjų efektų bei daug dramų,labiausia patiko galas kaikurie kino teatre girdėjau verkė,tikrai gale suspaudė širdį. O šiaip mėgstamiausi iš aktorių tai bus Domas ir Walkeris :)

    Pilnai sutinku su tavo nuomonę, mano mėgstamiausi personažai irgi Dom'as bei Paul'as. :) 

     

    Filmas neblogas bet kai pradejo kapotis stahamas su diezeliu su raktais tai toks jausmas kad ziureciau ziedu valdova... :)

    Gatvės kova. :D Man kažkaip tokia nuomonė nesusidarė.. :D 

  5. Planuoju tikriausiai šiandien eiti į šį filmą iš komentarų tikiu nenusivilti. Kalbant apie Paul Walkerio inscinizavimą taip, galima, bet kokia priežastis? Kam inscinizuoti? Blogai sekės kažkas ar t.t? 2PAC tai taip, į jį kėsinosi, visi tie gaujų karai čia galimas dalykas.

    Būtinai nueik. Priežasties nežinau, žiūrėsim gal pasirodys 8 dalyje. :D Kadangi kūnas sudėgė tai dabar ir kyla neaiškumų dėl jo mirties. Iki šios dienos keista man, kad profesionalus vairuotojas, lenktynininkas nesuvaldė sportinio automobilio su labai stabilia sportine važiuokle, greitame posukyje kuriame leistinas greitis 45 MPH. Greitis buvo šiek tiek viršytas, bet trasoje lenktynininkai tvarkosi su žymiais greitesniais posukiais įlėkdami į jos didesniu greičiu. Visi klystame tikriausiai ir jis padarę klaidą kuri ir tapo lemtinga. :/

     

    Ką tik grižau, filmas labai patiko, verta buvo. :)

    Malonu girdėti. :) 

     

    vakar buvau kino teatre,ziaurei geras filmas,siulau visiem paziuret

    Aš irgi siūlau pažiūrėti šį filmą! Filmas tikrai geras!

     

    Na, filmo dar nemačiau, bet ketinu tikrai pažiūrėt. Visas dalis mačiau ne vieną ir ne 2 kartus. Dėl tų gandų tai abejoju ar tai gali būt realu. Nes kam jam taip daryt? Jeigu jis būtų tikrai gyvas, manau būtų pasirodęs pats. O dėl kitų dalių tai galimas variantas, kad bus. Na čia mano nuomone. Kadangi Paul Walker nespėjo nusifilmuoti visuose F&F7 scenuose, kai kurias scenas turėjo atlikti jo brolis Cody Walker ir kitoms F&F dalims gali pakviesti filmuotis Cody. Tai manau galbūt ir bus kitos dalys.

    Būtinai nueik į kino teatrą įr pažiūrėk! Visos dalys tikrai įdomios, vertos dėmėsio. Nežinau to priežasties, bet gal pasirodys 8 dalyje :D. Taip kai kurias scenas vaidino broliai, tai manau jie pratęs savo brolio darbą. 

     

    Vakar žiūrėjau, tiesiog super! Ir juokingų vietų buvo ir daug visko, išties patiko kaip pabaigoj paminėjo ji, jo ta šypseną atrodė lyg kompiuterinė, žodžiais sunku apsakyti pati filmą, nemanau jog bus 8 dalys. Aišku labai norėtusi pažiūrėti, bet be Paul'o nelabai ištiesu patiktu. Spėjau kelias nuotraukas padaryti   :lol:

    P.S Žiūrėjau Marijampolėj.

     

    http://www.part.lt/perziura/905a01a5e34900af04a84506890f289f187.jpg

    http://www.part.lt/perziura/1373ad182b6bf4ee46627d1c0db5710b966.jpg

    Iš tiesų buvo visko komedijos, dramos ir begalė veiksmo. Pabaiga puiki ypač citata "Aš gyvenu tose 10 sekundžių, jis irgi gyveno tik jose" bei akimirkos iš visų dalių su Paul'u. Bryan'ą vaidins turbūt panašus į jį broliai juolab jau šioje dalyje jie Paul'ą pavadavo. Puiku, kad spėjai padaryti kelias nuotraukos, neblogai gavosi. :) 

  6. Kadangi mintys dėl Paul'o Walker'io mirties įsivažiavo tai norėčiau pakalbėti ką manote apie tai jūs? Pateiksiu kelis faktus kurie prieštarauja jo mirčiai. Komentuokite, pateikite savus faktus dėl jo mirties arba mirties inscinizavimo!


  7. Buvau filmo premieroj tiesog OSUM filmas žiauriai irgi visiem sakau kas nematė tikrai nuvarykit negailėkit ten tu eurų ir nusipirkit ta bilietą verti pažiurėti!

    Mėgstamiausi tai Vin Diesel ir Paul Walker personažai :)

    Pilnai sutinku dėl filmo su tavimi. Mano mėgstamiausias personažas irgi Paul'as :P

     

    Nu as pats vakar buvau sitame filme, filmas tikrai patiko ir galima butu ji ziureti dar karta ir dar karta. Mano nuomone del 8 dalies, tai filmas lyg ir pasibaige taip kad butu kita dalis, kai jisai issilaisvins is to kaleimo, o paul walkerio personaza turetu suvaidintj jo brolis, bet pats ir noreciau ir nenoreciau pamatyti kitos dalies. Jo broliai vaidina tik filmo gale tik tame papludimyje. Del paulo avarijos ka galiu pasakyti tai kiek girdejau is ziniasklaido kad jis mire ne po susidurimo o tipo sudege automobilyje. Nu čia irgi yra klasimas. Siaip tao visiems patarciau nueiti ir nusipirkti bilietus ir paziureti kuo greiciau, nes bilietu sparciai nebera pvz lika 1 ir 2 eileje paslutiniai bilietai po 1 laisva vieta. Taip kad butinai paziurekite sita filma!!

    Taip filmą iš tiesų galima žiūrėti ir žiūrėti. Apie 8 dalį Diesel'is sakė, kad bus filmuojama New York'e, Manhattan'e. Nesu tikras, kad Statham'as pabėgs kaip pats Hobbs'as sakė 12 metrų betono ir pats matei kokios apsaugos, bet žiūrėsim viskas įmanoma. :D Broliai vaidino ne tik filmo gale, kai Bryan'as bėgo krentančiu autobusu tai scena suvaidinta vieno iš brolių. Kalbant apie jo mirtį yra daugybė faktų, kad jį yra inscenizuota, bet yra ir kita daugybė kuri patvirtina jo mirti. Faktai remiantis mirties inscenizacija pateiksiu kelis kitus gali rasti internete: nėra padangų žymių avarijos vietoje, mirtis buvo paskelbta viename portale anksčiau negu kitose "Saturday's morning" nors mirė jei neklystu vakare ir kita. Aš irgi patariu filmą pamatyti visiems tikrai verta!

  8. Best movie ever, nesu gerbejas fast and furious, bet su draugais sugalvojom nulekt, filme buvo visko, ir komedijos ir veiksmo ir fantastikos ir dramos, patariu visiems kuo greiciau nulekt paziureti!!

    Man irgi patiko, bet aš esu fanas :D Sutinku buvo viskų. Taip pat visiems rekomenduoju pažiūrėti!

     

    Snd buvau, is tikruju beveik visam filme veiksmas be perstojo. Tik man kazkaip jau per daug tu efektu ten kai pvz. per namus sokinejo, nuo uolu arba kai nuo autobuso (ar fura ten, bbz :D) nubego. :)

    Filme visada pilna veiksmo, efektai, kaskadiniai triukai viskas yra įprasta šiam filmui.

     

    Kątik grįžau iš šio filmo. Įspūdis nerealus, trukmė virš 2 valandų ir man tai patiko, kaip Fokusas minėjo pabaiga nereali. Tikrai siūlau kas nematė nueiti pažiūrėti.

    Laiką praleidai puikiai, kaip ir aš. :) Aš taip pat siūlau pamatyti šį filmą.

     

    Afigenas filmas bet gaila kad cia pabaiga :(

    Filmas tikrai toks. Nesu tikras, kad pabaiga, bet didesnė tikimybė, kad taip ir bus. :/ Nors Vin'as Diesel'is kalbėjo jau apie 8 dalį, filmavimo vietą ir sakė "Kiekvienai daliai yra kita dalis" 

  9. P.S tavo klausimas dėl sekančios dalies, jinai bus, jau buvo užsiminta kur neatsimenu, bet buvo apie filmavimą 8 serijos, bei per interviu , Vinas Dieselis, sakė, jog kiekviena serija turi savo pratęsima kitai, tad tai bus tęsiama. 

    Labai tikiuosi, kad 8 dalis bus. V.Diesel'is Facebook'e rašė, kad jau ruošiasi 8 daliai. Filmavimas planuojamas ne Los Angel'e, bet New York'e. 

     

    Sveikas, nemačiau filmo, bet būtinai ketinu pasižiūrėti.

    Pažiūrėk būtinai. :) 

     

    Laba vakara filmas išties įspudingas, kaip tik nesenai grįžau po jo ir tikrai paliko didžiuli įspudį ypač kaip daugumai filmo pabaiga, nors fantazijos įdėta išties nemažai, bet tai nekeičia jog filmas yra nuostabus. Kiek aš žinau ar pasakojo, tai vienam broliui nesisekė vaidinti, todėl buvo pakviestas kitas ir Vin Diesel'iui gimus 3 vaikui uždėjo Paul Walker'iui garbei savo dukrai vardą Paulina

    Filmas fantastiškas! Fantazijos kaip ir fantastikos idėta nemažai. :) Dėl brolių vaidinimo nesu tikras žinau, kad kai kuriose scenuose vaidino nebe Paul'as, bet broliai. Apie šį Vin Diesel'io poelgį girdėjau, puikus poelgis su visa pagarba Paul'ui!

     

    Šiandien žiūrėjau. Nerealiai patiko ;]

    Sutinku, puikus filmas! 

     

    Gandų dėl P.W , kad jis gyvas bus visuomet lygiai taip pat kaip ir Tupacu, daugelis vis dar tiki tačiau nematau kad tai įmanoma... Su Tupacu lygiai tokia pati istorija tipo gyvas dalian autografus nuotraukų daug tačiau jo nėra! Filmas tikrai įdomus pats mačiau Idealu :)

    Gal ir taip, gandų gal ir po 50 metų bus kas čia žino kaip yra iš tikrųjų. Viskas būtų paprasčiau jeigu jo kūnas nebūtų sudegęs. Kalbant apie filmą dar kartą pasikartosiu - nuostabus! 

  10. 7 - tosios dalies dar nemačiau,bet jau ruošiuos pirkti bilietus. :)

    Būtinai pažiūrėk, nuoširdžiai rekomenduoju! 

     

    Pirmas kartas buvo, kad nueičiau į Fast And Furious sagos premierą kino teatre. Įspudžiai 11/10 . Geriausias kadanors matytas filmas, veiksmo su kaupu, įdomu žiūrėti, kas nematėte ir galvojate namuose bus žiūrėti tas pats ,klystate. Kino teatre visai kiti įspudžiai, garso sistemos bei kita, žiūrėti buvo tiesiog pasaka. Filmas labai puikiai suvaidintas, gaila Paulo, bet yra kaip yra, tikėjausi ir 100% buvau įsitikinęs, kad pabaigoje bus paminėtas Paul Walker atminimas, tas ir įvyko.

    Tikrai nepasigailėjai pamatęs šį filmą kino teatre. :) Sutinku su tavimi kine visiškai viskas kitaip negu žiūrint namie. Filmas man irgi labai patiko. Man irgi labai gaila Paul'o juolab, kad jis buvo mano mėgstamiausias aktorius bei šio filmo personažas :/

     

    Dar neteko, bet judėsiu pažiūrėti kada turėsiu laiko.

    Būtinai pažiūrėk! Gero žiūrėjimo. :) 

     

    Šeip net nepastebėjau kad atėjo laikas jau šiam filmui, reiks jau ir man vykti ir žiūrėti.

    Asmeniškai labai laukiau premjeros ypač paskutinias kelias dienas. Būtinai nuvyk ir pažiūrėk. Gero žiūrėjimo. :) 

     

    Mačiau 01 dieną forum cineme. Filmas patiko, bet labiausiai įspūdį paliko kaip mušasi ir kaip lenktyniauja. Filme buvo ir juokingu vietų :D

    Man taip pat labai patiko filmas. :) Sutinku buvo visko ir komedijos ir dramos ir savaime daug veiksmo. :) 

  11. Kiek ziurejau traileri tai per daug fantastikos prideta, bet manau vistiek idomus, lauksiu kada pasirodys lietuviskai internete nes i kino teatra nuvykt nepavyks :/

    Filmas tikrai įdomus, bent jau man. Fantastika šiam filmui būdinga, kaip ir neįtikėtini kaskadiniai triukai. Gaila, kad tau nepavyks nuvykti į kino teatrą, asmeniškai man žiūrėjimas namie ir kine skiriasi kaip diena ir naktis. 

     

    Kita savaite eisiu žiūrėti į kino teatrą. :)

    Būtinai nueik. Gero žiūrėjimo. :) 

     

    Aš šendieną važiuoju 21:00 žiūrėti ;) manau patiks :)

    Gero žiūrėjimo. :) Man filmas labai patiko. :)

     

    ką tik grįžau iš šio filmo, asmeniškai man didelio įspūdžio nepaliko, bet šiaip neblogas filmas, gal šiek tiek per daug fantastikos jame man :)

    Fantastikos kiekis tai kiekvieno skonio reikalas, kaip ir sakiau šiam filmui visoms jo dalims tai yra būdinga. Man filmas paliko didžiulį įspūdį, gal dėl to, kad esu šio filmo fanas. :) 

     

    Tikrai geras filmas. Pabaigos tokios ir tikėjausi, kur bus paminėtas Paul Walker vardas. Tikrai rekomenduoju visus pasižiūrėti visas dalis bei šią naująją.  :)

    Seanso pabaigos irgi tikėjausi panašios, bet einant žiūrėti filmo per daug apie tai negalvojau. Sutinku su tavimi, filmas puikus! Rekomenduoju nuoširdžiai pamatyti visas šio filmo dalys. :)

  12.  

    Sveikas filmo premieroje nebuvau, bet tikiu, kad filmas tikrai geras, užtenka pasakyti pažiūrėjus vien Trailer`į.

     

    Filmo laukiu kol atsiras filmai.in arba teks vykti į premier`ą kino teatre, dar neapsisprendžiau.

    Dėl gandų tai tikrai abejoju, kad Paul`as Walker`is yra gyvas. Pažiūrėjus video YouTube.com, kaip dega jo tr. priemonė tikrai didelės abejones, kad jis galėjo likti gyvas..

     

    Labas. Siūlyčiau nueiti į kino teatrą ir pažiūrėti šį filmą vistiek didesnis ekranas, kitokia atmosfera ir visa kita, bet čia skonio reikalas. :) Sutinku su tavimi dėl Paul'o Walker'io, bet yra medžiagos kur yra vaizduojamas Paul'as Walker'is po avarijos (dalinantis autografus ar darantis kažką kito). Sunku spręsti, nes pasak duomenų kūnas sudėgė ir liko tik kaulai. Ką manai apie tą medžiagą kuri yra talpinama, kad Paul'as yra tarp gyvųjų? 

     

     

    Aš irgi šendieną žiūrėjau kine,nepasigailėjau geras filmas  ^_^,pabaiga man atrodo patiko labiausiai kaip viskas vyko tipo P.W atminimui  :unsure: 

     

    Pabaiga man irgi patiko labiausiai, paliko didžiausią įspūdį! Turbūt ir tavo mėgstamiausias šio filmo personažas yra Bryan'as. Kaip manai ar tikrai yra žuvęs P.Walker'is? Visi yra internete ir prieštaraujančiu tam argumentų. Išsakyk savo nuomonę!

  13. Nemačiau filmo,rytoj kaip tik važiuosiu žiūrėt,kiek mačiau iš treilerių filmas tikrai gan įdomus :)

    Sutinku filmas tikrai puikus! Gero žiūrėjimo :) Neabėjoju pamatęs filmą savo mintis galėsi išreikšti šioje diskusijoje plačiau, įdomiau. :)

     

    Šiandien žiūrėjau kine, labai patiko, tik vat labai ilgas ir kažkaip viduryje jau pradėjo pabosti sėdėti.. Ypač patiko pabaiga, skirta Paul Walker prisiminimui.

    Jis jau žuvęs, kadangi filmas turėjo būti išleistas 2014 metais, tačiau dėl žūties nukeltas į 2015m. Dėl kitos dalies abejoju, kadangi jo jau nebėra, ir filmo metu kažkaip jaučiau, kad tai paskutinioji dalis.

    Kokiame mieste žiūrėjai galbūt Vilniuje? :) Filmo trūkmė buvo įprasta (visada panašiai užtrukdavo). Taip tikriausiai jo nebėra tarp gyvų, bet yra broliai kurie jo darbą tęsė jau šioje dalyje ką manai apie juos? Ar jie yra realus pretendentai pakeisti jį? 

  14. 8e9f56a442c5f23d2fa1a82b4ef32a31510.jpg

     

    Sveiki, draugai. Kaip laikotes? Ar jau spėjote apsilankyti kino teatre ir pažiūrėti filmą "Greiti ir įsiutę 7" (Fast and Furious 7). Pats asmeniškai šiandien buvau su draugais šio filmo premjeroje (filmas buvo rodomas ir balandžio pirmąją, bet ant filmo viršelio nuotraukos rašoma, kad premjera balandžio trečią dieną). Esu šio filmo fanas, mėgėjas esu matęs visas dalis. Mėgstamiausias šio filmo personažas yra Bryan'as Oconner'is (Paul'as Walker'is). Filmo scenarijaus nepasakosiu (tam, kad neatimti intrigos, įdomumo žiūrint šį filmą dar nemačiusiems), bet šiektiek užsiminsiu. Labiausiai mane už širdies suėmę ne scena iš filmo, bet tai kas buvo po filmo. Kaip visi žinote Paul'as Walker'is mirė 2013 metų lapkričio 30 dieną ir kai kuriose scenose iš septintosios dalies nespėjo suvaidinti. Darbą pratėsė jo broliai (panašus į jį) Caleb'as ir Cody's Walker'iai. Grįžtant prie to momento tai filmui pasibaigus buvo vaizduojamas Paul'as Walker'is ištraukos iš visų serijų, ir buvo užšrašas "For Paul" kitaip sakant filmas yra skirtas Paul'ui Walker'iui. Filmas paliko fantastišką įspūdį. Ką jūs manote apie šį filmą? Ar bus sekanti dalis? Kokie jūsų mėgstamiausi personažai? Padiskutuokime! 

     

    P.S. Tema gavosi lyg blog'as, bet manau tai esmės nekeičia :)

    P.S.S. Yra nuotraukos, ištraukos iš filmavimo aikštelės kaip scenose vaidina ne Paul'as o aukščiau minėti jo broliai. 

    P.S.S.S. Sklinda gandai, kartais ir dar galime išgirsti, kad Paul'as išgyveno tame autoįvykije netgi pateikiamos vaizdinės medžiagos. Ką manote šiuo klausimu? Su kokiu tikslu galėtu būti inscenizuota mirtis? 

  15. Visada palaikiau ir palaikysiu Juventus. Priešininkas mums parankus turime šansų patekti į pusfinalį. Kalbant apie kitas poras, poros įdomios ypač pirmos dvi. Nors ir palaikau Juventus, bet manau, kad taurę iškels ne jie. 

  16. Japoniškos mašinos labai rūdija. Mazda labai rūdija, tad yra ganėtinai pigi. Toyota yra šiek tiek geresnė pagal šį kriterijų. Su Toyota tai kaip kam pasiseka tai 50/50 sakyčiau. Daug problemos su Toyota elektronikos srityje. Balsą atiduočiau už vokiečius tik nežinau už ką ar už BMW ar už Mercedes-Benz. Mercedes yra brangesnis, bet kokybės skirtumas lyginant su BMW nedidelis, tad dėl aukštos kainos renkuosi BMW o ne Mercedes. Kalbant apie Volkswagen apie jos daug negirdėjau, bet savo išoriniu vaizdu jis manęs netraukia.

  17. :DDDDDDDDDDDD čia tai skėliai.. Jei ka filtrai kasdien nesikeičia ir nėra brangu per 2 metus pakeist viena filtrą.

    Jai nesupranti minties tai jau ne mano problemos... Nereikia vaidinti labai protingo kai toks ne esi... Aš sakau ,kad eksplotacija brangesnė dyzelio nei benzino...

  18. Kiekvienas turi savo minusų

    Audi - naujos su aliumininė sankaba, Audi A6 labai daug reikia išimti ,kad pakeisti vieną detalę.

    Ford - tas pats kaip ir Peugeot, Renault vienu žodžiu nerekomenduoju.

    Renault - Pats viską pasakei aš tau pritariu.

    Opel - rūdijantis vienintelis jo minusas

    Mitsubishi - daug pasakyti negaliu ,nes beveik nieko nežinau apie jį. Žinau ,kad yra naudojamas ralyje.

    Savo balsą atiduočiau senos kartos Audi mašinoms ,bet jokiu atveju ne toms naujoms A6 ir pnš.

×
×
  • Sukurti naują...