Eiti į turinį

Justas_Nowa

Nariai
  • Turinio skaičius

    436
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Justas_Nowa

  1. Blem įdomu kaip atrodo vairuot angliško varianto mašiną :D, na o šiai normaliai viskas čia toks projektukas, žmogus truputi atnaujino mašinytę, tik dėl volų, dar dasidėjus, butu ir geresni išėję, bet suprantama ratai, ne centus kainuoja.

  2. http://www.autogidas.lt/yamaha-tzr-2011-021086564.html Neblogą TZR su nebloga kaina radau. Meistre, sakyk nuomonę

    Ir čia rimčiausias kandinantas į mano garažą:

    http://www.autogidas.lt/peugeot-xr6-2003-021086646.html

    Reiškit jūsų nuomones, man jos svarbios. Dėkui iš anksto. :rolleyes:

    Tzr gal ir neblogas tik soniniai plastikai apie 700lt kainuoja, kei ieskojaus beginio ir as apie tzr galvojau, tik tada gero varianto nebuvo, jei nusipirksi tzr, ir soniniu plastiku nori, nes Lietuvoj ju deficitas, kreipkis i scootershop.lt ten webe susirask ju skype, ir tau plastikus parsius is anglijos atrodo. Patikima parduotuve, pats kelias dalis uzsisakes buvau.

  3. Pats turiu Gilera smt tas pats kaip senda, skiriasi tik galiniai plastikai, tai problemu neturejau, eina zveriskai, pries tai roxa turejau tai eina kaip 2 roxai, gal kada ikelsiu video kaip ein+am6 motiras tai daliu jei probllemos nesunku gaut.

  4. Iki 2,6k kažkaip nelabai kad gerą pusbritvę paimsi, jei koki enduro, krosa 49 tada jo, nes šia vasarą roxą pardavęs Gilera Sms[Derbi Senda] už 2,2 nupirkau, tai iš pusbritvių kaip minėjai manau ieškokis: Yamaha tzr, derbi gpr, peugeot xr6, aprilia rs[nuo 2005m nausesnės kurių kainos apie 4-5k sviruoja], rieju rs2. Čia bent jau rimčiausos atrodo pusbritvės, kelias iki 3k su nekokia išvaizda, bet gyvu varikliu įmanoma nupirkti.

×
×
  • Sukurti naują...